Feed Bistro

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Igår oplevede vi Feed Bistro’s Wagyu event. Og hold da op for en dejlig oplevelse ! Knap 4 timer med 15 forskellige små lækre retter ☺️ Heriblandt live Cooking ! Til trods for en aflysning af vores... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi besøgte Feed Bistro, i forbindelse med opvarmning til Birthe Kjær i Tivoli - og hvilken opvarmning, til en tur i den knald røde gummibåd! Vi kørte signaturmenu med trøffel og tilhørende vinm... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

I får en kæmpe stor anbefaling herfra. Ekstrem god resturant oplevelse, velsmagende mad, fantastisk betjening, god atmosfære. Kæmpe ros til køkkenet, hovedretten stod på dagens fisk som var torsk... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Restaurants & bars

Informations provenant de diverses sources externes

Få din næste gourmet oplevelse på Feed! Besøg vores hyggelige restaurant på Nørrebro, hvor vi altid står klar til at byde dig velkommen!

Coordonnées de contact

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god mad oplevelse god service og…

Rigtig god mad oplevelse god service og god atmosfære.

11 mai 2024

Hej Mikkel.

Mange tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner. Det varmer vores hjerter!

Vi er glade for, at I havde en god madoplevelse med god service og atmosfære.

Vi håber at kunne byde jer velkommen igen i fremtiden.
Rigtig god dag.

The best dining experience

Dining at Feed Bistro was an absolutely fantastic experience. First and most importantly for me, the service was exceptional. The waitresses were not only super positive, outgoing but also incredibly engaged and warm.
Their enthusiasm and attentiveness added an extra level of enjoyment to the experience I had with my boyfriend. As for the food and wine, they were truly top-class. Each dish was prepared with fresh, high-quality ingredients, and the flavors were simply unforgettable.
The atmosphere in the restaurant is amazing, both relaxing and entertaining. Whether you're looking for a romantic dinner for two or a gathering with friends, this restaurant has something to offer. I was lucky to participate a company gathering there too, which repeated the highest level of enjoyment without exceptions.
I can only recommend Feed Bistro. With its exceptional service, top-class cuisine, and beautiful cozy atmosphere, it's a must-visit!

20 avril 2024

Dear Tanya.

Thank you for the nice message and for the 5 stars. We really appreciate this!

I am glad to hear you had an amazing night with your boyfriend and that you had a fantastic experience.

We hope to be able to welcome you again in the future.

Have a nice day.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse! Dejligt mad og gode drink

23 mars 2024

Hej Signe.

Mange tak for den fine rating og anmeldelse. Det sætter vi pris på!

Jeg håber vi kan byde jer velkommen en anden gang i fremtiden!

Hav en dejlig dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super lækkert mad og god service

Super lækkert mad og god service.
Vi var inde og spise ved jer sidste år, og det var så god en oplevelse. Maden var i top og nogle lækre vine, som passede perfekt til retterne vi fik

20 avril 2023

Hej Frederikke.

Tusind tak for din anmeldelse og for de 5 stjerner. Det værdsætter vi meget!

Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelse og maden og vinen havde godt sammenspil.

Du ønskes en dejlig dag.

Noté 3 sur 5 étoiles

Middelmådig oplevelse

Jeg havde glædet mig til at prøve feed bistro, da jeg har læst mange gode anmeldelser derfra. Men jeg blev dog skuffet og oplevelsen levede slet ikke op til forventningerne. Vi fik signaturmenuen, forretten var god, hovedretten var middelmådig med kold beef Wellington, kartoffelmos som jeg kan lave bedre selv, for lidt garniture. Det bedste var saucen. Desserten var også meget standard, intet specielt over den.
Vi fik vinmenuen til, ikke specielt gode vine ift prisen.
Alt i alt OK oplevelse med fin mad men som ikke var den store kulinariske oplevelse og middelmådig vin.
Herudover spøjst koncept med en restaurant som forsøger at være “High-end”, men om aftenen bliver til bar, hvilket man tydeligt fik at mærke, da der var en gæst som havde brækket sig ud over hele gangen til toilettet.

20 janvier 2024

Virkelig lækker oplevelse

Virkelig lækker oplevelse!
Min forlovede og jeg bestilte Signatur menu samt vinmenu, og alt smagte fantastisk! Fra start til slut oplevede vi at der blev taget godt hånd om os, på trods af en travl aften. Tjenerne gjorde det til UG.
En af de bedste madoplevelser jeg har haft i mange år.

16 février 2024

Kære Nicolai,
Mange tak for din anmeldelse- så dejligt at høre, I havde en dejlig aften og nød maden! Vi værdsætter dine pæne ord :)

Vi håber på at se jer igen en anden god gang!

Jeg ønsker dig/jer en skøn aften :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Nærmest total oplevelse at være til…

Nærmest total oplevelse at være til Wagyu event på Feed Bistro. 15 fantastiske retter over 7 serveringer og en vinmenu, der passede perfekt til maden. Fik serveringer i både underetagen og oppe i restauranten, god combi. Fantastisk og opmærksomt personale, der var kompetente på både mad og vin. Vi kommer helt sikkert igen

8 février 2024

Réponse : Feed Bistro

Mange tak for din anmeldelse og dine pæne ord- de er højt værdsat! Dejligt at høre I nød vores Wagyu Event :)

Vi håber på snart at tage imod jer igen!

Ønsker dig/jer en dejlig aften :)

Super lækker

Det var anden gang vi besøgte denne skønne restaurant, og de serverede mad og service i topklasse👌🏽
Vi havde købt billet til deres 15 retters wagyu arrangement, og vi blev blæst bagover! Det var verdensklasse😉👌🏽

8 février 2024

Kære Michael,
Mange tak for din anmeldelse og dine skønne ord- dejligt at høre I nød vores Wagyu-event :)

Vi håber på at se jer igen en anden god gang!

Jeg ønsker jer en skøn aften :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejlig sted og rigtig lækker med og god…

Dejlig sted og rigtig lækker med og god personale

6 février 2024

Hej Steffen.

Mange tak for din anmeldelse og for de 5 stjerner. Det sætter vi stor pris på!

Jeg er glad for at høre, at I havde en dejlig aften med lækker mad og godt personale.

Hav en dejlig dag!

Noté 1 sur 5 étoiles

Skuffende

Havde glædet os til en skøn aften på en bistro. Vi blev dog meget skuffede.
Forret, wagyu sashimi var ekstremt sejt og måtte spyttes ud, vi betalte selvfølgelig ikke for retten. Vi gjorde opmærksom på at kødet måske var skåret på den forkerte led, men fik at vide at det var skåret rigtigt, men i den forkerte ende af kødstykket, hvilket vi ikke helt forstod hvad der menes med det. Den anden forret var wagyu tatar, men det er åbentbart ikke alt kødet der er wagyu, noget er almindelig oksekød, misvisende på menuen.
Hovedretten, beef Wellington, alt for rødt og ikke varmt. Kartoffelmosen var til at spise, der var alt for lidt garniture. Sovsen var god.
Vinen var middelmådig.
Alt-i-alt, for dyrt og for dårlig kvalitet.

12 janvier 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Madforgiftning

Feed bistro har efterfølgende responderet og tilbud kompensation for nedenstående. De har ageret så hurtigt de kunne og taget min henvendelse seriøs. De har gennem tråden haft en rigtig fin kommunikation og god kundeservice. Jeg har tidligere spist der, hvor jeg ikke fik madforgiftning. Vi har bare haft én uheldig oplevelse ifm. vores besøg. Feed bistro kan varmt anbefales fordi de udbedrer de fejl der nu måtte være for at holde et højt niveau hvad angår service og hygiejne mv. en rigtig fin restaurant med sans for god kundeservice. Dette har gjort, af oplevelsen blev en anelse bedre og fortjente samlet set mere en én stjerne, som jeg ellers havde givet til en start, for besøget. Rigtigt fint.

Til rette vedkommende på feed bistro, idet i ikke har svaret på min besked jeg har sendt på Instagram for 8 timer siden.

vi nød virkelig vores besøg hos jer fredag d. 5. januar kl. 2000. Desværre går vi herfra med en rigtig dårlig oplevelse der kom efterfølgende. Vi blev ramt af en voldsom maveinfektion som vi stadig døjer med. Vi er desværre sikre på at det kommer fra jer af, da det er det eneste måltid vi har spist sammen! Derfor kan vi desværre ikke anbefale nogen andre at spise på jeres restaurant pt.

Jeg skrev til jer på Instagram, og nu her, for at gøre opmærksom på at der er et muligt problem med hygiejnen eller nogle fødevarerne, idet vi ikke ønsker at der er andre af jeres kunder der bliver udsat for samme oplevelse efter indtagelse af jeres mad. Det har mildest talt været modbydeligt og strømmet ud af begge ender på os efter vores besøg på jeres restaurant. Jeg håber på at i vil gennemgå hygiejnen på stedet, evt. om der er personale der er kommet tilbage efter sygdom for tidligt samt foretage andre tiltag der giver mening.

Derudover finder jeg det urimeligt, at jeg egentlig skal betale for mad der efterfølgende giver mig madforgiftning?

Jeg håber på at høre fra jer.

Venlig hilsen,
Emilie

5 janvier 2024

Hej Emilie,

Tak for jeres besøg og at i har brugt tid på at skrive en anmeldelse til os.

Jeg er ked, af at høre om din oplevelse hos os. Tak for at du har svaret på vores mail, så vi kan komme til bunds i sagens.

Mvh. Mathias, Feed Bistro

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse!
Rart personale og virkelig god mad.
Behagelig stemning i hyggelige omgivelser. Besøget værd.

23 décembre 2023

Kære Sussinika,
Mange tak for din anmeldelse og dine pæne ord- vi er rigtig glade for at høre du nød din aften på vores restaurant :)

Vi håber på snart at tage imod dig igen!

Rigtig god weekend herfra :)

Noté 1 sur 5 étoiles

2 timer før hovedret kom

Hej Feed Bistro
Vi havde desværre en meget kedelig oplevelse hos jer i lørdags, vi havde bestilt bord kl 17 hvor der næsten ingen mennesker var.
Vi fik til at starte med serveret 4 forkerte drinks, men det blev hurtigt ordnet.
Efterfølgende gik der 20 min før i kom hen og spurgte omkring mad, hvor andre der kom efter os allerede havde fået deres forret, vi pointerede dog ikke på det.
Vi fik vores forret 17:40 ca, og havde bestilt hovedretten på samme tid. Vi venter i lang tid med hovedretten, og da klokken er 18:30 har vi stadig ikke fået vores hovedret? Andre folk som var kommet efter os var allerede nået til desserten, vi pointerede det for jer flere gange og fik afvide at den var lige på trapperne.
Vi skulle være til koncert kl 19:15, så vi havde rimelig travlt. Vi fik først vores hovedret kl 18:55, skulle skynde os at spise alt maden inden for 10 minutter for at nå til koncerten - som vi iøvrigt også kom for sent til fordi vi ventede så lang tid.
Vi sagde det flere gange til jer, men der skete ingenting. Det er virkelig dårlig service når vi så derefter også skal betale den fulde pris for at have ventet så lang tid, og skynde maden i os. Jeg spurgte en medarbejder om det virkelig kunne være rigtigt at vi skulle betale den fulde pris, når folk var kommet efter os havde noget at få forret, hovedret og dessert inden vi havde fået vores hovedret.
Vi havde kun bestilt bøfferne, så det er den ret i laver mest, som alle spiste.
Alt i alt mega kedelig oplevelse, da vi havde glædet os til at få god mad og hygge os, blev pludselig til en mega stress. Især også til de penge.

18 novembre 2023

Hej Sophia,

Tak fordi du tog dig tid til at vurdere din oplevelse hos os.
Det lyder selvfølgelig ikke helt optimalt, og jeg vil meget gerne undersørge sagen.

Hvis du ikke allerede har sendt os en mail, må du gerne sende en nu på info@feed.dk, så vi kan kigge på det.

Du må også gerne skrive datoen samt under hvilket navn jeres booking var lavet på.

Jeg ser frem til at høre fra dig.
Mvh, Marie // Feed Bistro

Top kvalitets mad & service

Maden er i særdeles top.
Service på højt niveau.

Jeg har været her nu 2 gange og har kun haft positive gastronomiske oplevelser hver gang.

31 octobre 2023

Amen Emil,

Sikke da en fantastisk anmeldelse - tak for den!
Jeg skal sørge for at sende dine søde ord videre. Hvor er det dejligt at læse du nyder at komme på vores restaurant!

Vi vil se frem til snart at kunne byde dig velkommen igen!
Rigtig god dag til dig!

Noté 5 sur 5 étoiles

Alt i top, bedste mad, service og stemning

Den lækreste mest smagfulde mad, god service og hyggelig stemning.

13 octobre 2023

Kære Frederikke,

Tak fordi har har taget dig tiden til at skrive så flot en anmeldelse - det sætter vi stor pris på!
Det er dejligt at høre I havde en dejlig aften hos os og forhåbentlig går der ikke lang tid før vi kan byde jer velkommen igen.

Du ønskes en dejlig dag!

Monica, Feed bistro

Noté 4 sur 5 étoiles

God med fin betjening alt er som…

God med fin betjening alt er som forventet - men.

I starter med at spørge om vi vil have vand, men i glemmer at fortælle at det koster kr.125,00.
hvis jeg drikker et glas vand er det det dyreste vand i danmark, hvor jeg bor havde jeg fået 5000 liter for de samme penge - da det er ad libitum kunne jeg fristes til at tage en tankvogn med næste gang, hvis der bliver en næste gang.
Alt i alt et dårligt tricks der giver vandet en dårlig smag, jeg ved godt hvor mange der vil sige ja tak til vand hvis i starter med at sige at det altså koster kr. 125,00 lige meget hvor meget i drikker, så derfor er det en smart form for bondefangeri.
Så nul stjerner til jeres vand.

ps. svar nu ikke med at jeg skal skrive en mail til jer, men svar her hvorfor i behandler vandet på denne måde.

15 octobre 2023

Kære Per,

Tak for din anmeldelse her også.

Jeg er glad for at I havde en god aften på vores restaurant!

Jeg kan se min kollega allerede har svaret dig over mail i din anden anmeldelse, men jeg vil også rigtig gerne uddybe emnet omkring vores vand her.

Jeg forstår godt dit synspunkt, men I Danmark har vi noget af det bedste vand i verden, og derfor har vi valgt ikke at importere og transportere vand fra Frankrig, Italien eller andre steder. I stedet har vi et vandsystem, som både filtrerer og køler vandet og som også tilsætter kulsyre efter ønske.

Af denne årsag opkræver vi et gebyr på 25,- per person for vand, og du kan drikke så meget, du ønsker. Derfor er I endt med at betale 125 ,-

Pris for vand fremgår også af vores drikkekort, men jeg beklager hvis du føler det er bondefangeri - det er ikke vores hensigt.

Du skal altid være velkommen til at skrive eller ringe til os hvis du skulle have flere spørgsmål.

Ellers ønsker jeg dig blot en dejlig aften fra os.

Feed Bistro - Uovertruffent oplevelse

Feed Bistro levede op til en hver høj forventning jeg havde!
Uovertruffent oplevelse. Alt fra kvaliteten af råvare, tjenerens service til deres enorme gæstfrihed.
Med flotte omgivelser, og kreative retter fik vi en rigtig god aften.
Tak for mad.

25 août 2023

Hej Oliver.

Tusinde tak fordi du har brugt tid til at vurdere din oplevelse hos os, og for den flotte anmeldelse. Det sætter vi stor pris på!

Vi er glade for at høre at du havde en fantastisk aften og oplevelse hos os. Det varmer vores hjerter.

Vi håber på snart at kunne byde jer velkommen igen, til mange flere gode oplevelser og minder.

Du ønskes en dejlig dag.
Nina //Feed Bistro

Noté 2 sur 5 étoiles

Ikke pengene værd - oveehovedet.

Jeg bestilte med min kammerat deres 3-retters - plus trøffel, fedte grever og sorbet. Så alt med alt. Drak hver 2 non alcoholic drinks, fik adlibitum vand og en sodavand.
Forretten var fin. Ikke noget prangende overhovedet.

Hovedretten var pinligt lavet. Mørbraden virkede som den havde været frossen da den var lavet. Den var pakket ind i for meget parama og duksel/ dyxel. Stavning var ikke min stærke side. Og den var næsten, udover en skive nææææsten helt welldone. Skåret grovt og min første tanke var nok “stakkels kød stykke”
Mos var dog sublim og det var saucen også. Vi fik tilbudt at få taget fedtegreverne af vores regning….
Den lader vi stå der!

Desserten var fin nok, lidt kedelig også, og tilkøb af en enkelt canallé?

Desuden betalte vi adlibitum for vand fordi jeg bedte om et nyt glas da der var en bille i. Så fik vi en flaske mere sat på som vi nu også skulle betale for.

Alt i alt lidt fesen oplevelse, der var også ret beskidt, det har jeg det personligt ret svært ved.
Ikke pengene værd, var hellere gået på Hereford.

8 août 2023

Kære Jennifer.

Mange tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os, det værdsætter vi meget.

Vi tager imod al kritik med åbne arme, så vi kan forbedre os.

Jeg er ked af at din oplevelse hos os ikke levede op til forventningerne, det lyder bestemt ikke som vores sædvanlige standard eller kvalitet. Må jeg spørge om du påtalte nogle af disse punkter til jeres tjener?

Grunden til at jeg spørger, er fordi vi hos os, ønsker at vores gæster føler sig trygge og komfortable nok til at række ud til personalet ved fejl og mangler. Dette giver også personalet bedst mulighed for at rette op på situationen hurtigst muligt og derved give jer den bedste Feed oplevelse overhovedet muligt.

Jeg vil meget gerne undersøge hvad der er gået galt på aftenen og uddybe i forhold til betaling af vand, hvis du har tid, vil du ikke sende en mail på info@feed.dk, så vi kan starte en god dialog herefter? :)

Med venlig hilsen Nina //Feed Bistro.

Noté 5 sur 5 étoiles

Var der og spise lørdag kl.1930 Og jeg…

Var der og spise lørdag kl.1930 Og jeg må sige at det er den bedst med oplevelse i mange år . Samt personalet
er det bedste og mest proffosionelle jeg har oplevet

29 juillet 2023

Kære Peter,

Tak for din skønne anmeldelse! Hvor er jeg glad for vi har kunne levere en fantastisk oplevelse til dig og dine gæster!

Jeg sender dine søde ord videre til vores skønne personale - tak for dem!

Jeg håber vi snart ser jer igen!

Rigtig god aften til dig!

Den mest fantastiske oplevelse

Den mest fantastiske oplevelse, jeg kom helt fra Århus og havde inviteret min veninde som blev 40 år ud at spise.
Utrolig lækker mad, wauw.. Fedt at vi kunne bytte rødvin ud med rose i vin menuen. Imponerende service af alle tjenere, de var opmærksomme, søde, rare, underholdte når den ene af os var på toilet, snakkede og spurgte ind til os..
Jeg giver aldrig drikkepenge i DK, men mindre det er outstanding service, mad og vin, det gjorde jeg igår. Det var sååå fortjent og det var den mest fantastiske aften.

Så tak for jer!!!

28 juillet 2023

Réponse : Feed Bistro

Sikke da en skøn anmeldelse at læse. Tuuuusind tak for den!
Hvor er det dejligt, I ville komme hele vejen fra Århus og over til os og dejligt I så også havde en skøn aften!
Jeg skal sørge for at sende dine søde ord videre til vores kære personale - det vil de sætte stor pris på!

Jeg håber I snart finder tid i kalenderen og kommer og besøger os igen!

Rigtig god aften til dig!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus