Bestilte en squash ketcher via webshoppen søndag aften. Mandag formiddag bliver jeg ringet op af en medarbejder, som fortæller mig at den ketcher jeg har bestilt desværre ikke er på lager. Han spørger... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg har haft flere gode oplevelser med squashlife online. I dag havde jeg så et akut behov for ny squashketcher. tænkte at jeg ville skrive til butikken og høre om der var mulighed for at hente en ny... Voir plus
Første gang jeg træder ind i denne squash verden. Blev taget imod af en super imødekommende og servicemindet ekspedient. Er så glad for at kunne få den guidens som jeg fik. Og kan absolut anbefale... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi bestræber os på altid at tilbyde dig Skandinaviens største udvalg, den bedste vejledning og de billigste priser. Som følge heraf kan du hos Squashlife finde squashudstyr i alle prisklasser og til alle niveauer. Vi er specialister i squash og giver dig derfor altid den bedste vejledning. Og vores priser finder du ikke billigere i Skandinavien.
Coordonnées de contact
Åboulevard 15, 1960, Frederiksberg C, Danemark
- 28 92 72 20
- morten@squashlife.dk
- www.squashlife.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Super fed service
Super service. Fandt de helt rigtige par sko ! Nu jeg klar til squashbanen
I went with a friend to buy squash…
I went with a friend to buy squash equipment, and were amazed at their selection. Their staff was very friendly and helpful. Last, but not least the prices were very good.
Fast and great service
Fast and great service. Good selection, great and informative website. Very responsive and good costumer service. I highly recommend them and will definitely shop there again in the future.
Fantastisk betjening.
Fantastisk betjening!
Første besøg i den hyggelige butik, der med sikkerhed ikke bliver den sidst.
David
Fantastisk service og pris
Anmeldelse
Helt igennem fantastisk vejledning med professionel indsigt især med valg af personlige ketsjer. Tak til vores træner for at du sendte os til squashlife kbh, så vi har kom hjem med det helt rigtige udstyr der passer præcis til os.
Super nemt og lige til
Super nemt og lige til. Butikken ligger meget centralt i kbh, så nem afhentning.
Danmarks fedeste squashbutik
Danmarks fedeste squashbutik. Super kompetent personale og gode priser
Sublim oplevelse!!
Er så glad for at kunne få den guidens som jeg fik. Og kan absolut anbefale squashlife til alle andre, nybegyndere såvel som trænede spillere.
Super og imødekommende service
Super og imødekommende service. Fantastisk udvalg og rådgivning. Vil anbefale alle at bruge deres lokale squashbutik - det er en gave for squashmiljøet.
Top professional and helpfull staff
Very professional and dedicated staff, who are always ready to help. Wouldn't by my squash gear anywhere else. Squashlifes knowledge and range of equipment are second to none.
Super udvalg og meget kompetent service…
Super udvalg og meget kompetent service samt rådgivning.
Experts giving good service
I have bought squash equipment at Squashlife many times, and they have always been very helpful and given good guidance. One of the few places with squash specialists in Denmark, who actually know a lot about squash.
Super webshop og personale
Super webshop der har alt hvad en squashspiller kan tænke sig. Er meget tilfreds med min nye Black Knight ketcher! Derudover er ejerne ekstremt flinke og hjælpsomme når man står i den fysiske butik :-)
5 store stjerner.
Stort udvalg og fremragende service! Her kan man mærke der er tale om ildsjæle med viden om produktet og stort engagement. 5 store stjerner fra mig
Super sted at handle
God service, stort udvalg til meget fine priser, professionelle folk med kendskab til sporten. Et god og hyggeligt sted at handle. Føler sig som UIP hver gang.
God professionel service og god pris
Jeg fik hjælp til at købe et par squash sko over chatten. Hjælpen var professionel og deres priser er gode. Kan anbefale andre at bruge squashlife.dk
Prisgarantien ingenting værd :(
Har prøvet at sende et spørgsmål per email men man er tilsyneladende ikke intereseret i at svare. Jeg har fundet nogle sko billigere end hvad de tager for dem på den her side og ville vide hvordan den difference blev udbetalt hvis vi hentede dem i kbh.
Det er nemt at skilte med :(

Réponse de Squashlife
Flink og hurtig.
Ham der har den her butik er både flink når du kigger ind fysisk i butikken, og hurtig på mail. Har handlet her 3 gange nu og kommer højst sandsynligt til det igen. Hurtig levering dag til dag.
L’expérience Trustpilot