Squashlife Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Bestilte en squash ketcher via webshoppen søndag aften. Mandag formiddag bliver jeg ringet op af en medarbejder, som fortæller mig at den ketcher jeg har bestilt desværre ikke er på lager. Han spørger... Voir plus

Helt igennem fantastisk vejledning med professionel indsigt især med valg af personlige ketsjer. Tak til vores træner for at du sendte os til squashlife kbh, så vi har kom hjem med det helt rigtige ud... Voir plus

Jeg har haft flere gode oplevelser med squashlife online. I dag havde jeg så et akut behov for ny squashketcher. tænkte at jeg ville skrive til butikken og høre om der var mulighed for at hente en ny... Voir plus

Første gang jeg træder ind i denne squash verden. Blev taget imod af en super imødekommende og servicemindet ekspedient. Er så glad for at kunne få den guidens som jeg fik. Og kan absolut anbefale... Voir plus

1. Magasin de tennis

Écrit par l'entreprise

Vi bestræber os på altid at tilbyde dig Skandinaviens største udvalg, den bedste vejledning og de billigste priser. Som følge heraf kan du hos Squashlife finde squashudstyr i alle prisklasser og til alle niveauer. Vi er specialister i squash og giver dig derfor altid den bedste vejledning. Og vores priser finder du ikke billigere i Skandinavien.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

47 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Excellent service

My favourite place to buy squash equipment with good prices. They offer great help when choosing the right products. Very happy with my racket and shoes!

27 avril 2016

Urimeligt god service

Nå, hvor skal man starte og slutte. Jeg køber en Dunlop ketcher til kr. 350, som bliver fremsendt efter 1 dag.
Grip´et på min nye ketcher går løst efter 2 ganges spil. Jeg henvender mig derfor på mail til squashlife, og hører hvorvidt de ser på dette, og får tilsendt et nyt og lækkert grip, med det samme. Og endvidere forslag om at få ekstra grip tilsendt, hvor forsendelsen selvfølgelig ville være gratis.
Jeg sætter det nye grip på, og spiller 3 gang med den nye ketcher. Ketcheren går i stykker og knækker efter 15 min. spil, og her er jeg meget skuffet. Har ikke været voldelig i mit spil (tværtimod, da det var en helt ny ketcher) og tidligere ketchere har holdt meget længe, uden nogensinde at gå i stykker. Anyway, jeg henvender mig igen, og enden på dette er en meget fin behandling, hvor jeg får tilbudt en ketcher som normalt står til kr. 498, til kr. 249. Dette synes jeg var meget fair, og fik tilsendt denne straks herefter, og samtidig et par ekstra grip med det samme. Simpelthen suveræn service. Og ps: Det er en meget fin lille butik de har, som også er til at besøge, og få råd og vejledning i. (Var derinde med den ødelagte ketcher.)

22 octobre 2014

seriøst god service og levering

Havde reklameret over en ketcher, som trak lidt ud, men seriøs god service fra Morten, squashlife - bestilte en ny ketcher og lidt bolde. Alt leveret indenfor kort tid.

Perfekt !!

20 février 2014

Hurtig service

Købte en ketcher, 30 min senere modtog jeg en mail om at den desværre var udsolgt, men der var en alternativ til den samme pris, om jeg ville have den i stedet, jeg takkede ja tak og dagen efter modtog jeg den med posten sammen med et ekstra greb (standard eller undskyldning ved jeg ikke om det var, men var super da jeg faktisk havde glemt at købe et)

3 mars 2013

Super service og fokus på kunden

Købte en Black Knight ketsjer hos dem og ventede nogle dage på ordrebekræftelse. Jeg blev så ringet op om, at deres system ved en fejl havde taget min ordre ind selvom modellen var udgået. Jeg fik tilbudt en opgradering til den nye model og de sendte ketsjeren samme dag. Det er service.

11 novembre 2012