Helaas een slechte ervaring gehad met…
Helaas een slechte ervaring gehad met retourneren bij SRFACE. De klantenservice en communicatie is echt slecht en ervaarde ik als frustrerend.
Allereerst geen retourbevestiging of berichtgeving van ontvangst, zelf navraag gedaan na 2 weken, belofte dat voor einde vd maand verwerkt zouden worden. Dat bleek een loze belofte en heb er zo veel achteraan moeten zitten, het ging ook om een aardig bedrag want wetsuit gear voor mij en partner besteld.
De beloftes werden niet nagekomen. En er bogonnen vragen gesteld te worden over 1 product, heel vreemd om dat na zo'n lange tijd te doen. Gelukkig had ik zelf het inpakken gefilmd als bewijs.
De voorwaarde bij SRFACE is dat je de items mag uitproberen, ik heb ze netjes uitgespoeld en laten drogen. Maar pas op! Ze kunnen dus zomaar gaan klagen.
Er werd gevraagd om een call te doen waar ik voor open stond ook al was onduidelijk waarom het nodig was. Maar tot een uitvoering kwam het niet.
Er is ook geen telefoonnummer om als klant met SRFACE contact op te nemen, en op chat / email werd niet eerder dan enkele dagen gereageerd.
Op het einde werd er zelfs geen enkele reactie meer gegeven. Schaamteloos! Ik snap werkelijk niet hoe je je als bedrijf zo kunt opstellen.
De retourstorting heeft 8 weken op zich laten wachten!!