Ik had een legging en shirt besteld hier was iets mis gegaan(wat kan gebeuren)ik had meteen contact met danine ze antwoordde enorm snel en heeft het meteen voor mij geregeld ik kon gewoon een nieuw se... Voir plus
Lisez les avis des autres
Enorm goed geholpen en de producten zitten super lekker en comfortabel!🫶🏼 Mijn eerste pakket werd onverwachts door de vervoerder teruggestuurd. Strengthen was met een oplossing gekomen, zo... Voir plus
Strengthen is echt mijn FAVORIETE sportsmerk! De meiden achter Strengthen zijn fantastisch lief en willen de juiste service leveren. Ook de items zelf zijn elke collectie anders, maar ook heel erg fij... Voir plus
Helaas mijn bestelling nog niet mogen ontvangen, omdat ik er achteraf pas achter kwam dat als er een item bij zit met pre order, alles dan pas na 2-4 weken verzonden word. Jammer, hier kon niks meer a... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Wij zijn een online kledingwinkel die op 1 oktober 2022 is opgericht door twee enthousiaste meiden met een passie voor fitness. Onze motivatie om Strengthen te starten komt voort uit onze eigen ervaringen in de fitnesswereld. We hebben gemerkt dat het vinden van kwalitatieve en betaalbare kleding niet altijd even eenvoudig is. Bij veel van onze concurrenten zagen we dat fitnesskleding vaak behoorlijk prijzig is, en dat wilden we veranderen. Ons doel bij Strengthen is om hoogwaardige fitnesskleding aan te bieden tegen een betaalbare prijs, zodat iedereen kan genieten van comfortabele en stijlvolle outfits tijdens het sporten. We geloven dat kwaliteit niet altijd hand in hand hoeft te gaan met een hoog prijskaartje. Daarom hebben we ons gericht op het selecteren van leveranciers die hoogwaardige materialen gebruiken, maar tegelijkertijd ook rekening houden met de portemonnee van onze klanten. Bij Strengthen vinden we het belangrijk om onze klanten te inspireren en te motiveren om actief te blijven. We begrijpen dat het dragen van de juiste kleding een positieve invloed kan hebben op je zelfvertrouwen en prestaties. Daarom streven we ernaar om een diverse collectie samen te stellen, zodat iedereen iets kan vinden wat bij zijn of haar persoonlijke stijl past. Bij Strengthen zijn we meer dan alleen een winkel. We zijn een gemeenschap van mensen die allemaal streven naar een gezonde en actieve levensstijl. We moedigen onze klanten aan om hun succesverhalen te delen en elkaar te inspireren. We zijn verheugd om je te verwelkomen bij Strengthen en we hopen dat onze betaalbare en kwalitatieve fitnesskleding je zal helpen om je fitnessdoelen te bereiken. Bedankt dat je voor ons hebt gekozen! Met sportieve groet, Het team van Strengthen
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- www.strengthen.store
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Echt super service!
Echt super service!
Er was wat fout gegaan met de bestelling maar top opgelost! Met nog een kadootje ook echt super!

Réponse : Strengthen
Goede service! Ik wilde toch graag een andere maat en heb meteen een mail gestuurd. Hier werd snel op gereageerd en het is meteen geregeld.

Réponse : Strengthen
Goed sportkledij & communicatie!
Goeie sportkledij, het zit goed! Gaat lang mee, goeie kwaliteit. Verzending ging vlot. Ik ging normaal gesproken 10% korting krijgen op mijn bestelling, die had ik niet gekregen. Ze hebben dit mooi opgelost door mij direct te contacteren en het op te lossen! Goeie Communicatie!

Super fijne gym kleding
Super fijne gym kleding! De kleuren zijn zo mooi en het materiaal is perfect.
Ik kreeg het de volgende dag al geleverd 😊
Ik ga zeker vaker bestellen!

Réponse : Strengthen
Super fijne sportkleding en snelle…
Super fijne sportkleding en snelle verzending. Ik ben mega tevreden. Ik heb veel merken uitgeprobeerd maar deze kleding is echt de beste. Het zit lekker en goede kwaliteit. Ik ga zeker meer bestellen.

Réponse : Strengthen
Super fijne communicatie en de sport…
Super fijne communicatie en de sport setjes zitten waanzinnig!! Mega aanrader!!

Goede en lieve service
Er ging wat mis met de levering van het pakketje. De status stond al even op onderweg, maar ik ontving geen pakketje. Dit is heel netjes opgelost door het aanbieden van een gratis product. Het contact verliep snel en heel soepel. Ik vind dat ze een onwijs klantvriendelijke service leveren. Daarnaast zijn de items ook van hele mooie kwaliteit.

Vriendelijke klantenservice
In eerste instantie geen pakketje ontvangen, maar na vriendelijk contact met de klantenservice is die nogmaals opgestuurd met een extraatje! De solara collectie zit echt als gegoten!!

Réponse : Strengthen
Goede kleding & hele goede service
Goede kleding & hele goede service. Als er iets is word er binnen de 24 uur geholpen of sneller.

Réponse : Strengthen
Mooie producten, maar toch retour.
Producten waren snel geleverd en zagen er goed uit. Communicatie over de verzending was ook accuraat geleverd met een track & trace. Echter deed ik ze toch retour omdat de kleuren mij minder goed stonden dan verwacht, en vind ik het een verbeterpunt dat je de retourkosten zelf moet betalen... Wellicht dat dit in de toekomst verandert.

Top merk💖
Super super enthousiast!!
Echt een top merk met goede kwalitatieve kleding. De kleding gaat lang mee en is voorzien van mooie details!
Ik ben al meer als 1.5 jaar athlete bij hun en ben echt super tevreden en dankbaar voor deze mooie goeie samenwerking❤️
Code 'NOOTJE' geeft je korting girls.

Réponse : Strengthen
Fijne communicatie met de klantenservice
Meegedaan aan een winactie maar helaas het pakketje niet ontvangen. Onderzoek gestart vanuit Strengthen en fijn contact gehad via Whatsapp met de klantenservice. Uiteindelijk mijn pakketje opnieuw verzonden en de producten ontvangen, heel blij mee!

Verkeerde maat binnen gekregen
Ik had aardig wat sportkleding besteld want dit merk vind ik echt geweldig. Echter heb ik een sportlegging binnengekregen in de verkeerde maat, xs, en ik had een s besteld. Gelukkig past die wel, maar had toch liever een s gehad.

Super tolle Ware
Super tolle Ware.
Richtig guter Stoff und tolle Qualität.
Besonders die BBL Jacke ist der absolute Wahnsinn.
Versand ging auch super schnell.
Preis Leistung passt auf jeden Fall, werde wieder bestellen.

Slechte klantenservice
Een legging die ik nog maar 2 maanden had begon al te rullen waardoor er gaatjes in kwamen. Gelijk de klantenservice gemaild maar het was blijkbaar mijn eigen schuld (ik sport al jaren en was al mijn sportkleding zoals voorgeschreven dit had ik nog nooit meegemaakt). Ze boden mij 10% korting wat hetzelfde is al je je inschrijft voor de mail of wat je krijgt via hun influencers. Niet coulant naar een klant die al meerdere bestellingen heeft gedaan, nooit meer dus.

Réponse : Strengthen
worst place I've ever shopped from
worst place I've ever shopped from, waited 2 months for my package and it never came, was in contact with strengthen all the time and they just told me that they don't want to take any responsibility. Stregnhten stole my money! I recomend NO ONE to shop there!

Réponse : Strengthen
Dit is zo’n enorm fijn sportkleding…
Dit is zo’n enorm fijn sportkleding merk, de producten zijn echt super fijn en ook nog eens stretchy. Alle items die ik tot nu toe heb gekocht zijn squatproof en zweet is niet zichtbaar op de kleding. Echt een aanrader!

Réponse : Strengthen
En savoir plus sur les différents types d'avis.