Ja gjorde en beställning hos stylingagenten o där hände inget ting fick ingen bekräftelse så ja skrev till dem o de sade först du har ingen beställning gjord men ja gav inte med mig så ja fortsatte o... Voir plus
Beställde puderrouge, helt ok, fick det jag beställde. Leveransen skulle gå till hemmadressen. När beskedet kom att det var på väg så gick det inte dit. Svaret jag fick var att Earlybird inte del... Voir plus
Beställt en gång innan är supernöjd och enda stället jag handlar på när de kommer till parfymer bra priser seriös service REKOMMENDERAR VERKLIGEN!!! finns parfymer till bra och billigt pris vilket u... Voir plus
Fantastiskt nöjd med mina Anua produkter som håller absolut top kvalitet och med marknadens bästa priser hos StylingAgenten. Parfymer har jag köpt här i många år men ni måste testa deras fantastiska... Voir plus
Demande des avis aux clients
A répondu à 94 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Falsk reklam för produkterna. De anger inte i beskrivningen vad produkten är. Tills du får produkten och du upptäcker att det inte är den produkt du beställde i första hand.
Mycket oförskämd och inkompetent kundservice.
Ingen utbildning i försäljning eller marknadsföring. Om kommunikationsfunktioner vill jag inte ens börja skriva om.
Mycket oseriöst företag.

Réponse de StylingAgenten.se
Beställde Yankee Candle. Suveränt pris och otroligt snabb leverans.

Jeg har bestilt en vare via CDON.COM hos Stylingagenten.se
Varen sendes ikke som aftalt til mig men leveres til en Bring pakkeshop 8 km væk.

Number one:
Den är den bästa platsen att handla,
Enkelt, otroligt snabbt leverans (3 dagar bara) och billigaste priser, äkta produkter.
Jag brukar handla från Notino men styling agenten ger ännu billigare, plus otroligt snälla bemötande i telefonen....

Réponse de StylingAgenten.se
Riktigt bra sida med bra priser, Fick bra Hjälp av supporten också innan mitt köp!

Réponse de StylingAgenten.se
Tycker att sidan har bra priser på sina produkter, brukar alltid föredra sidor med bra priser. Utbudet är också bra

Réponse de StylingAgenten.se
Först skriver de leverans 1-2 dagar. Produkten var framme efter en vecka.
När det kommer till kundservice är de värdelöst att ta kontakt med dem. Jag vill göra en retur, har skrivit mer än en gång och ringt o ingen har återkopplat!!

Réponse de StylingAgenten.se
Att varorna ska skickas samma dag om det beställs innan 13.00 är en lögn.
Ni som så många andra kan inte ha blivit chockade över julhandel och Covid-19.
Det handlar om att ni får plocka in personal i tid när ni vet om att julhandel som är en återkommande händelse "spränger taket för er kapacitet".
Kund ska aldrig bli lidandes.
Leveransen tog iallafall från den 12 december till den 17 december kl. 15.00
I min mening så är det inte snabb hantering när ni själva utlovar annat! :)
Må bäst!

Réponse de StylingAgenten.se
Långsam leverans. Väntat över 1 v nu. Hoppas jag får parfymen innan jul.

Réponse de StylingAgenten.se
Fruktansvärt dålig service! Beställde vara den 30 november som inte anlände förrän den 11 december. Samtidigt står det fortfarande på hemsidan att man har 1-2 dagars leveranstid och över natten om man beställer före kl 13. De skyller på mycket att göra pga corona men då får man ju uppdatera sin hemsida! Dessutom har de i mail lovat mig nedsättning av pris på varan som kompensation. Men nu när jag ber om att få en ny räkning på korrekt belopp vill dom inte kännas vid det. Istället hänvisar de mig till Qliro för eventuella fakturafrågor. Galet dåligt, handla inte här!

Réponse de StylingAgenten.se
Beställde 3 Deo den 27 nov och har inte fått dem ännu två veckor senare. Har försökt att nå dem via deras support och ej fått någon återkoppling. Enda jag fått är att de vill jag skall ge min rating av deo som jag uppenbarligen ej har fått ännu. Förstår om det är mycket men då skall du satsa på att din kundsupport får tillräckligt med resurser!

Réponse de StylingAgenten.se
Dom skyllde på att ha mycket och göra och hänvisar till att spåra sändningen på Schenkers sida, men när jag pratar med Schenker så har dom inte ens fått den.
12 dagar efter beställningen frågar jag dom igen vart varan är och då skyller dom på att det är felsorterat.
Jag köpte varan på annan plats istället.
Ett plus för att dom är kvicka på att svara på mail.

Réponse de StylingAgenten.se
Väldigt dålig service, akta er för detta företag!!! Företaget vägrade att ersätta mig med en ny parfym trots att de fått videobevis på att flaskan var tom. Ärendet kommer att tas vidare till ARN pågrund av att företaget är oseriöst.
Väldigt fin service! De råkade sända fel vara till mig,jag fick en annan persons varor. Ringde och berättade vad som hänt. De bad om ursäkt och lovade sända rätt vara inom kort tid och reglera misstaget för den andra personen också. Jag fick även behålla den felaktiga leveransen. Bra gjort!

Réponse de StylingAgenten.se
Fick svar direkt på mailen. Tillmötesgående och trevliga. Tycker alla negativa kommentarer verkar varit inne på en helt annan sida.
5 av 5! Kommer gladeligen göra en ny beställning därifrån.

Réponse de StylingAgenten.se
Det värsta beställning upplevelse. Jag köpte en parfym på nätet från de och betalade fick inga produkt nr eller sånt och det finns inga telefonnummer eller Kundservic mejl i deras hemsida. Efter en vecka skickade jag ett meddelande genom deras hemsida och då sa de att lager har glömt att skicka min vara. Jag ångrat min beställning direkt.

Réponse de StylingAgenten.se
Jag rekommenderar starkt styling agenten för snabb leverans bra priser mm♥️♥️

Réponse de StylingAgenten.se
En savoir plus sur les différents types d'avis.