Subside Sports.nl  Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,3

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Verschrikkelijke slechte service. Sturen een t-shirt op die helemaal anders is dan de afbeelding en nog eens scheef afgedrukt weigert correctie na te sturen ondanks bewijs via foto oplichters Mvg... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

EDIT; Na telefonisch benaderd te zijn door een vriendelijk persoon geluisterd naar de uitleg over de vertraging van mijn pakketje. Excuses zijn aangeboden en aanvaard. Probleem is onderling netjes... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Voetbalshirt uit eerder seizoen nodig dat op Subside Sports werd aangeboden. Op maandag vlot telefonisch contact gehad met Mario van Subside. Volgens hem moest het uit de UK voorraad komen en zou het... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

We hebben een t-shirt besteld, maar krijg geen mail over leveringsdatum. Heb al 2 mails gestuurd, maar geen antwoord ontvangen. Ondertussen is de bestelling zonder problemen bezorgd! Excellen... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles de football

Informations provenant de diverses sources externes

Subside Sports is één van de grootste aanbieders van voetbalmerchandising ter wereld. De internationale voetbalspecialist Subside Sports is opgericht in 1997 en levert voetbalshirts, limited editions van voetbalartikelen en exclusieve voetbalproducten van over de hele wereld. Zowel van clubs als nationale teams uit Europa, Azië, Afrika en Noord- en Zuid-Amerika. Subside Sports biedt dus niet alleen de officiële tenues en merchandising van vele Europese topclubs aan. Wij bieden namelijk ook van vrijwel elk land het tenue van het nationale elftal aan. Tevens vind je bij Subside Sports merchandising van de wat 'kleinere' clubs en zelfs van Zuid Amerikaanse clubs. Met andere woorden: Bij Subside Sports ben je aan het goede adres voor alles op het gebied van voetbalmerchandising. Alle items die in de webshop worden aangeboden, zijn daadwerkelijk op voorraad, zodat er snel geleverd kan worden. Daarbij beschikt het bedrijf over eigen drukstudio's waarin de voetbalshirts voorzien kunnen worden van een naam en nummer, zowel de officiële bedrukking van bestaande spelers als eigen namen en nummers. Subside Sports: Het grootste aanbod voetbalshirts & merchandising wereldwijd! Nog meer vragen? Check onze contactinformatie!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Wat een topservice

Wat een topservice! Omdat het bestelde pakketje iets later komt kreeg ik een keurig handgeschreven kaartje met excuses voor de vertraging. Was echt niet nodig want geheel logisch dat pakketjes in deze decembermaand langer op zich laten wachten. Erg attent! Een aanrader dit bedrijf!

9 décembre 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Diversen keeren e-mails gestuurd gebeld…

Na en klein misverstand,is het prima in orde gedaan,top

Prima winkelen online Subsidesports.

Dankje.

9 avril 2020

Beste Sito Martinez,

Bedankt voor uw review, Wij hebben u zojuist opnieuw een e-mail gestuurd dat uw retouren zijn verwerkt. Dit hadden wij ook vorige week al gedaan, maar geen reactie op gekregen. Daarnaast hebben wij u ook zojuist proberen te bellen, maar u was helaas niet bereikbaar. Wanneer kunnen wij u opnieuw bereiken, zodat wij dit u nog even uit kunnen leggen. Wij zien uw reactie weer graag tegemoet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede website met een uitgebreid…

Goede website met een uitgebreid assortiment! Tof ook dat je behalve shirts ook andere merchandise van clubs kan halen en dat de bedrukking niet van het echt te onderscheiden is. Prettige klantenservice en snelle levering👌🏻

4 février 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Gisteren een Barcelona shirt van…

Gisteren een Barcelona shirt van Frenkie de Jong besteld voor mn vriend en vandaag al binnen met zelfde bedrukking als spelers op het tenue dragen. En kreeg nog een kortingscode ook toen ik de klantenservice mailde. Nogmaals bedankt!

6 août 2019

Slechte service

Informatie op de website is niet correct. Er stond bij het product wat ik gekocht had dat het voorraad was. Nadat ik geen enkele communicatie van hen had en er dus achteraan belde gaven ze aan dat het 1 week duurde voordat de bestelling er was. 1 week voor een bestelling op voorraad.. vandaag nog een keer gebeld nadat er 7 dagen verstreken waren en toen gaf de medewerker aan dat het elk moment binnen kon komen. Maar ik kon volgens hem ook annuleren.... gevraagd om statusupdate als er iets ging veranderen. Deze nog steeds niet gekregen.

Kortom informatie op website klopt dit (screenshots van), communicatie rondom vertraging is slecht en 2 keer niet hun afspraak nakomen. Ik wacht nog af tot morgen (ondertussen 8 dagen verder). En anders ga ik op een andere manier dit aankaarten bij consumentenautoriteiten.

30 juillet 2019

Beste Otto,

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. U heeft zojuist contact gehad met mijn collega over de levering van uw bestelling. Nogmaals onze excuses dat u deze nog niet heeft ontvangen. Zoals aangegeven betrof deze bestelling een pre-order. Dit stond helaas niet bij het product aangegeven en had uiteraard wel gemoeten. Alle producten dus als ''in voorraad'' staan genoteerd, hebben wij namelijk wel op voorraad. Wij moeten het Barcelona uitshirt deze week binnen krijgen. Hierover hebben wij contact met onze leverancier Nike. Zodra wij een reactie hebben, wordt u daarover op de hoogte gehouden.

Daarnaast hebben wij een bedrag van EU 5,- teruggestort op uw rekening. Er zijn ten onrechte verzendkosten berekend, terwijl dit niet het geval had moeten zijn. Bovendien wordt er aan uw bestelling een passende vergoeding toegevoegd. Wij willen langs deze weg nogmaals onze excuses aanbieden voor de gebrekkige communicatie. Mocht u verder nog vragen hebben, dan horen wij dat uiteraard graag.

Met vriendelijke groet

Noté 2 sur 5 étoiles

Slecht

Shirt besteld via deze site. Toen deze binnenkwam bleek hij te groot te zijn. Dus op de bus gedaan en geretourneerd, zoals aangegeven stond in de retour informatie. Inmiddels bijna twee weken verder.. nog steeds geen geld, week geleden gemaild hoe het zit.. en nog steeds geen reactie van hun kan. Hele slechte service en nog steeds geen geld.

Heb jullie een mail gestuurd met de gegevens.

21 mai 2019

Réponse de Subside Sports.nl

Beste Fleur, bedankt voor je reactie. De retour hebben wij afgelopen vrijdag pas binnen gekregen en is vandaag verwerkt. Zoals beloofd, hebben wij nu ook het bedrag terug gestort op uw rekening. Hierover hebben wij je ook een e-mail gestuurd. Dit bedrag zal binnen 2-3 werkdagen op je rekening staan. Mocht je nog meer vragen hebben, dan horen wij dat graag. Nogmaals excuses voor de vertraging. Met vriendelijke groet, Chantal, klantenservice Subside Sports

Snel probleem opgelost

woensdag 28 november een t-shirt met opdruk besteld. Toen ik na twee uur belde dat ik een onjuiste opdruk had doorgegeven ben ik uitstekend geholpen en is aangegeven dat de wijziging is doorgevoerd.
Het t-shirt is een sinterklaascadeautje. Omdat op 2 december de status nog altijd op ‘In behandeling’ stond een e-mail gestuurd en gevraagd naar datum verwachte levering.
Uiteindelijk is er toch snel en alert gereageerd.
Men hanteert een levertijd van 1-1,5 week voor shirts. Mijn Shirt is op 4 december verzonden en als de post meewerkt ontvang ik het nog op tijd.

3 décembre 2018

Beste heer/mevrouw van den Reek,

Bedankt voor uw vraag. Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Heeft u misschien ook het ordernummer bij de hand? Dan kunnen wij direct nakijken wat de status van de bestelling is. Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Anne

Bedrukking voetbalshirt

Ik heb een voetbalshirt laten bedrukken door subsidesports. Via de mail ben ik goed geholpen met mijn vraag en kon ik gemakkelijk de betaling doen. Ik heb het shirt opgestuurd naar het opgegeven adres via de mail. Toen het shirt verstuurd was, is deze bedrukt en teruggestuurd naar mijn adres. Ik ben erg tevreden over het resultaat en de bedrukking zag er erg netjes uit, zoals ik wenste. Tijdens mijn bestelling ben ik goed geholpen bij vragen en de service was erg goed. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

31 octobre 2018

Real Madrid Shirt Thuis 2017-2018 met Ronaldo bedrukking

Ik heb een Real Madrid Shirt besteld bij Subside Sports met ronaldo bedrukking en wk bagde.
Toen ik het kreeg opgestuurd zat er geen bedrukking op van ronaldo heb het gemeld bij ze en er werd gelijk gehandeld ze zouden het regelen en ik kreeg een compesatie vandaag me Real shirt opnieuw gekregen en het was compleet mede door de intensieve inspanningen van Mario en Ad Top Gasten zijn het.
Ik ben jullie dankbaar voor het inspannen om het goed te laten komen met het shirt super Kerels!!!!!!!
En dank voor de compesatie die ik nog krijg.
Zou zo een grote taart aan jullie willen geven maar de afstand is te groot.

Vriendelijke groeten Mark Dekker

17 août 2017
Noté 3 sur 5 étoiles

Veel te lang gewacht, uiteindelijk goed gecompenseerd

Lang moeten wachten op mijn pakketje door wat interne miscommunicatie en fouten. Uiteindelijk wel erg goed gecompenseerd en na enige tijd ook goed te woord gestaan.

23 juin 2017

Beste Floris Wouters,

Bedankt voor de feedback. Wat vervelend dat u zo'n slechte ervaring heeft met het bestellen bij Subside Sports. Helaas waren wij bij uw bestelling in afwachting van de special edition Totti bedrukking. De levering heeft wat langer op zich laten wachten, dan dat wij hadden gehoopt. Wij begrijpen dat u teleurgesteld bent in de verlate levering en het niet nakomen van de afspraken. Wij hadden de levering namelijk ook eerder verwacht. Uw bestelling is vandaag verzonden en kunt u maandag verwachten. Inmiddels hebben wij ook een presentje (ter compensatie van het ongemak) naar u verzonden, welke u morgen waarschijnlijk kan verwachten. Van onze kant willen wij nogmaals onze excuses aanbieden voor het ongemak. Als u verder nog vragen heeft, horen wij dat graag.

Anne

Marokko voetbalshirt

Via de webshop heb ik het voetbalshirt Marokko 2017-2018 voor mijn man besteld. Hij is hier erg blij mee. Het shirt ziet er precies zo uit als op de site.

Nog mijn complimenten voor de service van Subside Sports, met name richting Chantal. Er wordt snel gereageerd op vragen en/of verzoeken via de mail. Pakket is ook netjes ontvangen. Ga zo door!

23 janvier 2017

Teleurgesteld.

Voetbalshirt als verjaardagscadeau besteld voor mijn vriend 2 weken van te voren besteld
Het zou op woensdag geleverd worden. Prima ontving het pas vrijdag maar goed nog steeds optijd voor de verjaardag. Vervolgens is het een verkeerde shirt. Na over en weer bellen worden er loze beloftes gemaakt. Na week nog niets ontvangen weer zelf moeten bellen zou ik terug gebeld worden is dit natuurlijk weer niet gebeurd. Weer zelf aan de bel gehangen word er een heel ander verhaal opgehangen dan een week geleden. Kortom dan krijg je er echt de pest in want uiteindelijk is het cadeau niet optijd !!!!!! Geen enkel begrip of medewerking vanuit subsidesports. Bestel al jaren bij ze maar vanaf nu niet meer. De shirts zijn erg prijzig en als ze er zo laks mee omgaan is dit het niet waard.
Dus bij deze mensen denk 3x na voor je hier je geld uit geeft, als er iets fout gaat heb je een probleem.

Helaas kreeg ik een telefoontje dat het betreffende shirt niet meer leverbaar was!!! Er was nog een laatste item wat niet goed bedrukt was. Deze zouden wij in ontvangst mogen nemen zonder te betalen. Na ontvangst was de shirt helaas in slechte staat. Voor in de kast prima maar om het te dragen niet !! Kortom een teleurstellende vriend. Ik denk dat als er sneller actie was ondernomen door subside, deze teleurstelling was voorkomen. Voor de volgende bestelling denk ik toch echt 2keer na zeker als het om een cadeau gaat. De contact en behandeling was wel redelijk vanuit subsidesports er werd pas naar mijn gevoel begrip en aandacht getoond toen zij erachter kwamen dat dit op geen andere mogelijkheid nog te verbeteren zou zijn en wij hoe dan ook of akkoord moesten gaan met een shirt wat niet in de juiste staat verkeerd of een andere optie die er niet was.

21 janvier 2017

Beste anoniem,

Bedankt voor uw review en wat vervelend dat er wat mis is gegaan met uw bestelling. Kunt u eventueel uw ordernummer geven? Dan ga ik direct nakijken wat er mis is gegaan en gaan wij voor een compensatie zorgen. Dit is niet de service die u van ons mag verwachten. Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Met sportieve groet Anne,

Noté 5 sur 5 étoiles

Drie retro t-shirt van italie met eigennaam

Vorige week drie retro t-shirts besteld van Italië 1970 met eigennaam bedrukking. Bestelling nummer: NL100054035. Ik had dit voor de kerst nodig. Na bestellening gelijk een bevestiging gekregen over mijn betaling. Ik heb de bestelling voor kerst thuis gekregen. Top service, ben super blij met mijn aankoop. Zeker een aanrader!!

27 décembre 2016

Te laat geleverd.

Op donderdag is er toegezegd dat een verjaardagscadeau, besteld op woensdag, uiterlijk zaterdag ( 24 december). Op zaterdag dus niets en bij DHL is de zending niet bekend. Klantenservice van Subside is in het weekend niet bereikbaar. Als je als gast inlogt krijg je geen track and trace.

@Chantal;
Gisteren heb ik wederom gebeld en kreeg ik een medewerker aan de lijn. Hij kon me geen direct antwoord geven en zou me terugbellen.
Ik ben niet teruggebeld maar ontving gisteren een email met een track and trace bericht.
Het pakket was dus nog niet verzonden.
Je begrijpt dat dit verjaardagscadeau zijn glans al verloren heeft.

Subside Sports BV : Order # NL100045173

Dit mag naar hetzelfde adres. Uw reactie kan ik waarderen en zal na ontvangst de review hopelijk wijzigen. Alvast bedankt.

Update:

Mijn dank voor de attentie en de goede service.
Ik zal mijn volgende bestelling wederom bij jullie doen.

25 décembre 2016

Beste MP,

Dank voor uw reactie en nogmaals onze excuses. Wij begrijpen dat dit vervelend is. Heeft u misschien nog wel het ordernummer? Dan kunnen wij nakijken wat er mis is gegaan en kunnen wij voor een compensatie zorgen. Wij zien uw reactie weer graag tegemoet. Met sportieve groet, Chantal, klantenservice Subside Sports.

Update: Bedankt voor het sturen van het ordernummer. Deze had inderdaad afgelopen weekend al afgeleverd moeten worden hiervoor. Nogmaals onze excuses hiervoor. Wij zullen vandaag een compensatie gaan regelen voor u. Kunnen we dit naar hetzelfde adres sturen?

Update II: Bedankt! Wij hebben een klein pakketje naar u gestuurd als compensatie voor het ongemak. Deze kunt u binnen 2 dagen verwachten. Mochten wij u nog ergens mee kunnen helpen, dan horen wij dat graag. Alvast een fijne jaarwisseling! Met sportieve groet, Chantal, klantenservice Subside Sports

Update III:

Beste MP,

Wij wilden u vragen of u inmiddels onze compensatie in goede orde ontvangen heeft? Mocht u willen dat wij u nog even bellen, dan horen wij dat ook graag!

wederom prima

Heb dit keer voetbalspullen van 3 verschillende Engelse clubs besteld.Alles is geleverd en in de door mij opgegeven maat.(levertijd was ongeveer 3 weken).Heb daar persoonlijk geen moeite mee maar andere mensen kunnen dit wel vervelend vinden

17 mai 2016

Menselijke maat

Ik had een sweater met verkeerde maat besteld. Balen. Bestellen via internet en dan een helpdesk krijgen. Dat kost me vast een halfuur en veel belkosten, dacht ik nog.
MIS! Na contact met Subsie Sport (Chantal) was mijn stemming een stuk beter. Zij deed alle moeite het probleem zsm op te lossen. Geen excuses achter regeltjes, nee echt je best doen om de klant te helpen. De ruilactie via internet mislukte echter omdat de tegoedcode niet werkte. Weer met Chantal contact gehad. En wat denk je? Dan regelen we het toch zonder internet: ik stuur je het gewoon zelf toe. Klasse!

30 novembre 2015

Dik tevreden

Ik bestel al paar jaar bij subsidesports.nl, en ben dan ook dik tevreden. Zeker producten met bedrukking, die zien er perfect uit bij subsidesports.nl. Dat is bij andere sites nog wel eens anders !!!

26 novembre 2015

MEDEWERKERS LIEGEN!!!

Ik heb in februari een trainingspak besteld en weer gerouteerd omdat de trainingspak er totaal anders uitzag dan op de foto's. Ik zou binnen 3 dagen mijn geld terug krijgen. Tot op heden (nu is het november) heb ik mijn geld nog steeds niet terug gekregen! Ik heb zeker wel minimaal 5 keer gebeld en telkens zeggen ze dat ze m'n geld terug gaan storten maar nog steeds niet gedaan! Wat een belachelijk bedrijf is dit!

25 novembre 2015

Beste heer/mevrouw,

Wat vervelend dat u een slechte ervaring met ons gehad heeft. Kunt u aangeven wat uw ordernummer is? Dan kunnen wij dit direct voor u oplossen en het geld binnen één dag terug storten op uw rekening. Onze excuses voor het ongemak. Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Klantenservice Subside Sports

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus