Subside Sports.nl  Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,3

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Verschrikkelijke slechte service. Sturen een t-shirt op die helemaal anders is dan de afbeelding en nog eens scheef afgedrukt weigert correctie na te sturen ondanks bewijs via foto oplichters Mvg... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

EDIT; Na telefonisch benaderd te zijn door een vriendelijk persoon geluisterd naar de uitleg over de vertraging van mijn pakketje. Excuses zijn aangeboden en aanvaard. Probleem is onderling netjes... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Voetbalshirt uit eerder seizoen nodig dat op Subside Sports werd aangeboden. Op maandag vlot telefonisch contact gehad met Mario van Subside. Volgens hem moest het uit de UK voorraad komen en zou het... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

We hebben een t-shirt besteld, maar krijg geen mail over leveringsdatum. Heb al 2 mails gestuurd, maar geen antwoord ontvangen. Ondertussen is de bestelling zonder problemen bezorgd! Excellen... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles de football

Informations provenant de diverses sources externes

Subside Sports is één van de grootste aanbieders van voetbalmerchandising ter wereld. De internationale voetbalspecialist Subside Sports is opgericht in 1997 en levert voetbalshirts, limited editions van voetbalartikelen en exclusieve voetbalproducten van over de hele wereld. Zowel van clubs als nationale teams uit Europa, Azië, Afrika en Noord- en Zuid-Amerika. Subside Sports biedt dus niet alleen de officiële tenues en merchandising van vele Europese topclubs aan. Wij bieden namelijk ook van vrijwel elk land het tenue van het nationale elftal aan. Tevens vind je bij Subside Sports merchandising van de wat 'kleinere' clubs en zelfs van Zuid Amerikaanse clubs. Met andere woorden: Bij Subside Sports ben je aan het goede adres voor alles op het gebied van voetbalmerchandising. Alle items die in de webshop worden aangeboden, zijn daadwerkelijk op voorraad, zodat er snel geleverd kan worden. Daarbij beschikt het bedrijf over eigen drukstudio's waarin de voetbalshirts voorzien kunnen worden van een naam en nummer, zowel de officiële bedrukking van bestaande spelers als eigen namen en nummers. Subside Sports: Het grootste aanbod voetbalshirts & merchandising wereldwijd! Nog meer vragen? Check onze contactinformatie!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 2 sur 5 étoiles

veel te lange levertijd en slechte service

Een zogenaamd voorradig shirt van Fc barcelona gekocht bij subside sports. Er is me al 4 keer verteld dat het verzonden werd maar door vertraging uit engeland nog steeds niks mogen ontvangen.Klantenservice weten niet wat ze doen Hoop dat ik me shirt nog krijg maar ook gelijk het laatste wat ik daar bestel

31 juillet 2015
Noté 3 sur 5 étoiles

Eerste keer bestelling aangemaakt tevens de laatste keer

Levertijden zijn te lang voor een artikel wat op voorraad is.Bestelling aangemaakt op zaterdag.Stuurde email wanneer ik het artikel kon verwachten en kreeg als reactie dat het artikel verwerkt moest worden in een magazijn in Engeland,terwijl dat er niet bijstond,bij het artikel.Dus artikel was dus niet op voorraad schijnbaar .Voel me beetje voor de gek gehouden door deze gasten,dus voor mij gelijk de eerste en meteen de laatste keer Subsidieports.Hoop dat ik het artikel nog krijg maar ik krijg mijn twijfels.Ik koop hier liever niets meer.Bestel voortaan het artikel wel bij Adidas.nl die leveren tenminste wel snel .

14 avril 2015

Uitstekende klantenservice!

Maandag mijn Colombia shirt inclusief bedrukking van Falcao besteld en diezelfde week(zaterdag) al in huis! Vrijdag gebeld wat de status van mijn bestelling was en vlak erna weer opgebeld door hunzelf!!! dat ik het shirt zo spoedig mogelijk kon verwachten! Klasse...

19 novembre 2013
Noté 4 sur 5 étoiles

Ik ontving mijn bestelling op donderdag; zondag besteld. Alleen heb ik geen bevestigingsmail ontvangen na het bestellen dus heb ik zelf moeten bellen voor de bevestiging.

5 mars 2013
Noté 3 sur 5 étoiles

Veel keus, maar hoge prijzen

2 shirts besteld van Borussia Dortmund vanwege het kampioenschap.
Shirts stonden als Kappa op de site, bleken echter van 1 of ander goedkoop merk te zijn.

De shirts zijn verder mooi maar de prijs is dan echt te hoog.

13 juin 2012

prima

Vriendelijke klanten service. Had mail gestuurd voor informatie nog zelfde dag duidelijk bericht terug over de levering.
De bestelde artikelen snel in bezit en van goede kwaliteit.

Prima!

Goede service en levering, contact met klantenservice heel goed, reageren snel en vriendelijk op vragen. Kwaliteit van kleding ook prima!

Snelle en uitstekende levering

Product dinsdag (20/12) besteld, vrijdag (23/12) reeds in mijn bezit. De klantenservice is perfect, ook via e-mail. Direct antwoord. Producten zijn in uitstekende staat.

Prima

Wilde voor de kerst een shirt van Juventus die door niemand geleverd kon worden op tijd en jullie is het gelukt ik ga hier zeker vaker bestellen. Kreeg ook keurig een mail dat het shirt verzonden was

Goed

Goede kwaliteit maar de verzending duurde voor mijn gevoel een beetje lang (5 dagen)
Ga zeker nog een keer wat kopen!

25 décembre 2011

Prima

Goede service en eerlijk en betrouwbaar. Snelle levering.

18 décembre 2011

Super

echt een van de beste sites waar ik wat bestel, snelle levering en fantastische spullen. Gewoon top....

18 décembre 2011

aanrader

Niet de goedkoopste, maar overzichtelijke site en snelle levering!!

16 décembre 2011

Marco Aalst Waalre

De service en levering is perfect,ik had het jack van juventus besteld zwart met rose en het zag er prima uit toen ik het pakje opende.
voor de echte juventus fans dit jack moet je hebben artnr;419943010.

Ciao Marco

9 décembre 2011

goede service

Wij hebben het voetbalshirt keurig voor ST. Nicolaas thuis gekregen, ondanks onze vrij late bestelling, een shirt van Juventus
Hartelijk Dank fam. Roodhuijzen

8 décembre 2011

Fam. Rombouts

Goede site. goede bereikbaarheid, Zijn na enkele vragen direct teruggebeld. Shirt snel bezorgd. Zeer tevreden. Shirt ziet er geweldig uit.

24 novembre 2011

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus