Lisez les avis des autres
Man bør ikke arbejde hos Sundplejen. Min kæreste har heldigvis fundet et andet job for nylig, men Sundplejen har stadig ikke udbetalt de feriepenge, de skylder hende, til hendes feriekonto.... Voir plus
Det forstår jeg ikke hvordan firma Sundplage kan drive virksomheden? Helt forfærdeligt, dårlig planlægning og dårlige service. Jeg sidder i kørestol og havde bruge hjælp til at kommer hjem fra aflas... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Tryghed og livskvalitet i din hverdag. Vi er et gratis alternativ til den kommunale pleje. Læs herunder om fordelene ved at vælge Sundplejen. Hvis du er visiteret til praktisk hjælp eller personlig pleje af din kommune, og hvis du bor i enten Silkeborg, Vejle, Fredericia eller Århus Kommune, kan du helt gratis vælge Sundplejen som leverandør. Det er nemt at skifte, og du får leveret præcis den samme hjælp, som du vil få, hvis det er kommunen selv, der skal udføre opgaverne. Ring til os, og hør nærmere om dine muligheder – eller book et besøg. Ring til os på 22 97 97 15
Coordonnées de contact
Karl Bjarhofs vej 11, 7120, Vejle Ø, Danemark
- info@sundplejen.dk
- www.sundplejen.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Vi har haft sundplejen i ca en uge
Vi har haft sundplejen i ca en uge, vi kunne ikke regne med at de kom . Min svigermor skulle have hjælp 3 gange om dagen til mad. Nogen gange kom de andre gange ikke. De ville ikke sørge for medicin så vi måtte ind til hende 4 gange daglig til peneselin. Så vi skifter til komunen
Næsten for meget med en stjerne
Næsten for meget med en stjerne
Jeg vil slet ik anbefale sundplejen til nogen. I den mdr næsten halvdelen mdr min mor skulle have hjælp fra dem, var et ret mareridt. De gav ikke min mor de besøg eller den hjælp som hun var bevilligt til. Nogen gange fik min mor ikke en gang mad. Personalet er næsten hurtigere ude af døren igen, end når de kommer ind. De tager ikke hensyn til borgeren, og viser ingen respekt i borgerens hjem. Kommer ind og spøger om de må tage et stykke mad eller en sodavand, i stedet for at tilbyde borgeren noget. Og det hjælper ikke at kontakte deres øverste chef, for han siger at der bliver lavet om på tingene men der sker intet.
HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM...
9 time i eget p.i.s
9 time i eget p.i.s
Jeg ligger nu kl 08:30 - på 9. time - i mit eget urin fordi SUNDPLEJEN nægtet at hjælpe med toiletbesøg.
Efter 3 ½ år uden problemer er der pludseligt usikkerhed om betaling af mine ydelser.
I stedet for at give mig den nød-vendige hjælp mens man undersøger sagen, har SUNDPLEJEN valgt at lade mig ligge en hel nat i en pladdervåd seng.
I sku skamme jer!!
Holder ikke deres aftaler.
Holder ikke deres aftaler.
Lyder fint på papiret, men er faktisk mere stressende at få hjælp fra dem end da man ingen hjælp fik.
Når man ringer og brokker sig siger de at løser det, men det sker ikke. Eller også er de meget flabet når man ringer.
Har også prøvet de sagde de kom om 5 min men kom aldrig. Eneste der fungerer er vedkommende som gør rent hver 3 uge. Har 2 tøjvask hver mandag, har haft dem nogle mdr nu, og ikke en mandag endnu har jeg rent faktisk fået vasket og ordnet begge vaske. Penge ud af vinduet fra kommunen og spild af min tid og voldsom stressende. Ikke at anbefale.
Det forstår jeg ikke hvordan firma…
Jeg sidder i kørestol og havde bruge hjælp til at kommer hjem fra aflastning sted med badestol og taske og andre ting . Jeg ringede dagen før og tinget samme dag om formiddagen for at opmærksomheden på jeg kommer med Bus klokken 13,30 men jeg ventede indtil klokken 15 .
Jeg synes det er alt for dårligt også med rengøring alle de folk som var søde og dygtige som Simone, Marie Karin og de andre flygtede fra Firmaet.
Tidligere ansat: Kritiske forhold og manglende udbetalinger
Jeg arbejdede for Sundplejen fra februar 2024 til februar 2025 og oplevede desværre mange af de samme problemer, som andre tidligere ansatte og medier har dokumenteret.
Vejle Amts Folkeblad, Fredericia dagblad, JydskeVestkysten, Aarhus Stiftstidende, TvSyd og mange andre nyhedsmedier har skrevet artikler om virksomhedens bevidste systematiske fejl i økonomien og svindleri.
I min tid oplevede jeg gentagne fejl i løn, pension og feriepenge, som selv med hjælp fra FOA har vist sig vanskelige at få udbetalt. Flere kolleger har haft lignende oplevelser, og har til dagens dato stadig ikke fået deres manglende udbetaling af løn eller pension.
Sundplejen markedsfører sig med værdier som stabilitet og tryghed – men både tidligere borgeres og mine egne erfaringer, samt den høje personaleudskiftning, fortæller en anden historie.
Jeg skriver dette, fordi jeg mener, at både potentielle medarbejdere og borgere har ret til at kende til den virkelighed, mange har stået i.
Burde være usundplejen
Skrev en mail til dem i håbet om at få en ansat til at parkere lovligt og stoppe med at blokke vejen.
Ingen svar.
Ringede til dem og da jeg endelig fik fat i en chef var personen ligeglad og sagde de skal nok svare på min mail engang.
Dette viser blot hvor uprofessionelt de er.
Hold jer væk fra dem.
Søg et arbejde ved Svanepleje istedet:)
Arbejdede ved Sundplejen i mit sabatår. Det kan på ingen måder anbefales. De udbetaler ikke den rigtige løn eller pension, hvis man retter henvendelse tager de ikke telefonen."Chefen" og "Lederen" i Aarhus lukker døren til kontoret når du møder, så de slipper for at snakke med dig. Der er ingen kommunikation med ledelsen, medmindre de er utilfredse med dit arbejde. Samlet en skrækkelig arbejdsplads og specielt ledelse. Borgerne og kollegaerne var nu skønne, dem kan man ikke sætte en finger på.
Varm anbefaling vil være at søge et arbejde hos Svanepleje eller få dine ydelser leveret af et andet firma.
Personale og ledelse der er der for mig når der er brug for det.
har en rigtig god oplevelse med det plejepersonale der kommer til mig og som kom til sidst til min kone inden hun døde.
Plejepersonalet er der altid for en og giver gerne en hjælpende hånd når der er brug for det.
Ledelsen er også god til at stytte op om en, og man kan altid ringe til dem og få den hjælp man har brug for. Sundplejen er der for sine borgere og det er noget jeg kan lide.
anbefaler Sundplejen til andre der også gerne vil have privat pleje.
Mange hilsner
Henrik Dalmose
Tina er et modbydeligt menneske
Hvergang jeg skriver en anmeldelse bliver den slettet.
Jeg nåede og være der i 2 måneder og på de 2 måneder var der 5 der sagde op. Der er mange udskiftninger. Og der bliver altid slået stillinger op. Det jo fordi folk finder ud af, de ikke skal arbejde sådan et sted, og ikke for en chef Tina der er så arrogant og så inkompetent og FLABET!
Det er ligesom at snakke med et lille barn!
Du får ikke dine feriepenge, heller ej pensionspenge.. eller overarbejdstillæg, de snyder dig hvor de kan snyde dig.
Tina er ligeglad med sine kollegaer og borgere
Jeg har aldrig snakket med Tina ang. mit start, og hvordan det gået mig.
Hun spørger ikke indtil alle nye medarbejder
De folk der skriver hun er empatisk er hendes familie medlemmer eller de få medarbejder der kan holde Tina ud
Hvis du melder dig syg så spørger hun dig om du realt er syg, hun besidder INTET professionalisme. Og det værste er hun tager ikke telefonen, fordi det hende du ska melde dig syg til. Og hadede og ringe til hende, fordi hun er så UBEHAGELIG. Så kl 6-7 om morgenen skal du ligge syg og ringe 8-9 gange inden hun tager den. Hun er aldrig tilgængelig. Hun skal fyres og sundplejen skal lukkes ned!
Arbejdstilsynet er kontaktet
Fordi der foregår noget fusk.
Hun får penge for ydelser hun ikke efterlever. Af alle ansatte har hun “kun” 3 faste medarbejder.
Hun svarer heller ikke din fagforening
Selv min fagforening, siger at Tina er kendt for svindel og uprofessionalisme , er nedladende med alle medarbejder og selv dem fra fagforening svarer hun ikke.
Han sagde på daværende tidspunkt havde han 13 sager kørende mod Tina
Jeg har brugt Sundplejen et par år og…
Jeg har brugt Sundplejen et par år og har haft den bedste rengøringshjælper som man kunne tænke sig, og hun hed Gitte. Hun gjorde sit arbejde til min MEGET store tilfredshed og vi klikkede rigtig godt sammen. Hun var her så i dag og fortalte nogle ting, bl.a. at hun ikke kom til mig mere p.g.a. omfordeling af arbejdet, som det vil være bøvlet for mig at komme ind på. Jeg ringede så til Sundplejen og fik den samme forklaring som min hjælper gav mig og den 'gode dame' jeg talte med i tlf. som ikke var chefen, var fuldstændig uimodtagelig for hvad jeg sagde. Jeg har svært ved ikke at skrive på en pæn måde, for mage til person, skal man lede længe efter. Jeg kan se at længere nede er der en der skriver-citat: Chefen Tina er en kvinde man kun kan se op til, hun er en chef med stort C professionel og ønsker hendes borger og kolleger det bedste". citat slut. Firmaet er simpelt hen det modsatte af dette statement. Hun 'chefen' er simpelt hen det modsatte. Jeg ved at min hjælper Gitte var blevet flyttet rundt med MASSER af gange.
Det er det dårligste rengørings firma
Det er det dårligste rengørings firma jeg nogensinde har haft. De kan ikke komme til tiden, overhovedet. Kom 3 timer for sent sidste gang, og brugte så en vaskeklud på toilettet og ville efterfølgende tørre spisebordet af med samme klud, simpelthen for ækelt. Jeg har omgående opsagt dem. Efter 3 måneders kontrakt med dem har jeg haft rengøring 2 gange i alt fordi de ikke kommer til den aftalte tid og vi snakker timers forsinkelse hvor jeg gentagende gange har ringet og klaget
Dårlig ledelse og planlægning gennemsyrer firmaetValgte sundplejen efter den kommunale…
Valgte sundplejen efter den kommunale pleje som ikke levede op til forventningerne ud fra hvad de skulle hjælpe mig med. Efter længere tid med store uregelmæssigheder i sundplejens service fik vi en "ændret" aftale om møde her - det gik godt en uge så startede hele menageriet forfra igen. Kl 8.00 er blevet til 9.30 og lidt svært når man også skal være hos læge/sygehus.
Det er nogle vanvittige søde og rare piger og mænd de har ansat til at repræsentere firmaet ud ad til men dem der sidder på kontoret både ved tlf og planlægning - sorry - der er intet at råbe HURRA for.
Vi er i gang med at finde et andet firma for dette er for nedslidende for os da viikke er typerne til nabokrig.
Man bør ikke arbejde hos Sundplejen.
Man bør ikke arbejde hos Sundplejen.
Ud over at være dybt ulovligt er det også dybt uprofessionelt!
Vi har sendt flere mails, og som altid når det handler om noget negative, ledelsen ignorere bare maild
Vi har nu sendt sagen videre til fagforeningen.
Ingen respekt på færdselsloven
En af jeres biler var idag ved at køre min hund og jeg ned ved møllehatten idag kl 15:50. Tænker ikke man behøver at køre så stærkt som som hende der kørte bilen idag gjorder. Hun kunne jo ikke engang nå at bremse med så måtte rive i min hund
Verdens bedste arbejdsplads
Verdens bedste arbejdsplads! Med verdens bedste og mest betænksomme chef og gode kollegaer. Sundplejen er et sted hvor alle mødes, og bliver til en samlet stærk enhed ❤️ For sundplejen har de værdier, som rummer hele individet ❤️
Jeg er rigtig godt tilfreds med…
Jeg er rigtig godt tilfreds med Sundplejen og de kommer altid som lovet og de er rigtig søde til og hjælpe.
Der er intet jeg er utilfreds med.
Så længe jeg har Rikke er jeg super godt tilfreds
Rigtig god arbejdsplads
Søde medarbejder,god service
Søde medarbejdere,god service
Rigtig glad for deres parsonale der har masse til til min mors pleje🌺🌺🌺🌺
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.