Carelink Gruppen - Sundhed & Pleje  Avis 722

TrustScore 4 sur 5

4,2

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

De lover og lover og skriver ind og skriver ind !?!?!?!?? De overholder ikke hvad de lover tidsmæssigt - sender ikke den sosu som vi netop aftalte dagen forinden Laver om på det faste tidspunk... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mega lækkert med så mange forskellige muligheder inden for sundhedsvæsnet, samt at man selv kan bestemme sin arbejdstid. Altid god service fra dem som sidder inde bag telefonerne, når man har brug for... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste vikar bureau fra Denmark 👍. Professionelle medarbejdere , hjælper personalet når de har brugt for det,fx hvis der der opstår problemer på arbejdspladsen mellem kunder og vikarer 😀, lytter beg... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Urolig god og imødekommen, har arbejdet for dem i snart 8 år har kun godt at sige. God, funktionel og overskuelig app, hvor vagter bliver lagt op og man nemt kan opdatere sin kalender. Meget be... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence d'intérim

Écrit par l'entreprise

Carelink er Danmarks hurtigst voksende leverandør af omsorg til borgere og patienter i social- og sundhedssektoren. Med flere end 13.000 kompetente vikarer og teammedarbejdere tilknyttet, er vi blandt landets absolut største formidler af fleksibel arbejdskraft af sundhedsfaglige medarbejdere til pleje- og sundhedsopgaver. Vi dækker hele landet og vores dygtige kollegaer varetager hver dag tusindvis af social- og sundhedsfaglige opgaver overalt i Danmark. Vores grundværdier er ”vi har respekt for" hinanden” ” vi finder løsninger” ”vi gør det ordentligt” Hos Carelink har vi tre grundværdier, som er gensidigt afhængige og gensidigt forpligtende. De danner grundlag for alt, hvad vi foretager os. De er vores pejlemærker for vores måde at være på, arbejde på og for den måde, vi samarbejder med vores kunder og behandler hinanden og vores borgere og patienter på.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 30 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 1 sur 5 étoiles

De lover og lover og skriver ind og…

De lover og lover og skriver ind og skriver ind !?!?!?!??
Laver om på det faste tidspunkt, som jeg ellers har haft i årevis.
De lover at ringe tilbage men gør det ikke.
De indrager ikke mig på nogen måde.
De skalter og valter med en, som om man er ubetydelig brik i en opgave der alligevel ikke kan løses. Med forskellige sosu’er.

Godt det kun er rengøring jeg modtager fra det firma.
Julliana

8 avril 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg forstår ikke anmeldelserne.

Jeg forstår ikke anmeldelserne.
Har ikke haft problemer. Jeg får min løn til tiden. Process med at blive vikar var fin. Eneste anke er, at de tager "kortest mulig vej" når man skal have kørselpenge. De bruger det der hedder alternativ rute på Krak. Jeg skulle f.eks til en anden by. Det ville tage ca 45min for mig. Men deres udregning ville tage 1 time, men være 3km kortere hver vej.
Så for at de kan spare ca 20kr, skal jeg køre små 30min længere tid? Mange af de veje Krak, alternativ rute bruger, er slet ikke ordentligt farbare. Men det sparer dem da sikkert for mange penge i det store hele. Det syntes jeg ikke er ok.

Men ellers syntes jeg at jeg bliver behandlet fint

2 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Vælg ALDRIG Carelink som leverandør…

Vælg ALDRIG Carelink som leverandør eller som arbejdsplads. Som tidligere medarbejder hos Carelink vil jeg belyse hvor skræmmende uprofessionelle de er. De behandler deres medarbejdere som dyr. De tager kundens ord UDEN at høre medarbejderen, opsiger medarbejderen uden saglig grundlag og bagefter truer medarbejderen til at holde mund om forholdene hos Carelink. De betaler ikke løn, de løber fra kontrakten og det vigtigste for Carelink er penge og deres ry.

Carelink bryder mange regler, og bryder også Trustpilots regler. Her ser de “fremragende” ud med 4,5 stjerner, men dykker man ned i det, så har de fået 67% dårlige anmeldelser de seneste 12 måneder. De beder deres medarbejdere og samarbejdspartnere om at give dem gode anmeldelser, hvilket er i strid med Trustpilots regler. Der er kørt mange sager mod Carelink efterhånden og som tidligere medarbejder forstår man virkelig godt hvorfor. Så næste gang du overvejer at blive kunde hos Carelink eller du overvejer at arbejde for dem, så skal du løbe skrigende væk og find et andet firma. Her tænkes der UDELUKKET i ry og penge og intet andet. De vil gå langt for det og de fleste vil nok give op halvvejs, men heldigvis er der også folk som ikke finder sig i mafia-metoder.

20 mars 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Hvor er anmeldelserne fra brugerne?

Hvor er anmeldelserne fra brugerne?
Har da aldrig set så mange anmeldelser fra ansatte.
Det giver ingen mening om den pleje folk kan forvente.

6 mars 2026

Hej Eva
Denne Trustpilot side vedrører vores vikarbureau, hvor vi samarbejder med social og sundhedsfaglige vikarer, der tager vagter på hospitaler, plejecentre og i hjemmeplejen rundt i hele landet. Derfor er anmeldelserne skrevet af vores vikarer, som fortæller om deres oplevelse af samarbejdet med os som arbejdsplads.

Vores private hjemmepleje, Carelink Pleje, er en anden del af virksomheden, hvor vi leverer pleje til borgere i deres eget hjem.

Tak fordi du gør opmærksom på det. Vi forstår godt, at det kan virke forvirrende, og vi arbejder på at oprette en separat Trustpilot til Carelink Pleje snarest.

Betina fra Carelink

Noté 1 sur 5 étoiles

Siden de overtog A/S hjemmehjælpen er…

Siden de overtog A/S hjemmehjælpen er det da gået helt a h til. Har i lidt over 6 år haft fast tid og dette er de blevet mindet om flere gange. Har flere gange måtte ringe, da hjælpen ikke er kommet. Næ den har de da flyttet. Jamen så er det din opgave, at ringe og sige det. Det der gjorde at jeg har droppet dem, var at der sad en medarbejder og løj over for mig. I dag var min sidste dag og ikke engang i dag kunne de overholde tiden, som jeg ringede og mindede dem om i onsdags. Planlægger sagde at der var en der havde rykket tiden til senere, jamen jeg planlægger lægebesøg osv ud fra min faste tid.
Vender aldrig tilbage.

30 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Hold jer langt væk og hold jeres kære langt væk.

Jeg modtager rengøringhjælp hos Hjemmehjælpen A/S. nu Carelink gruppen.

Eftersom jeg blandt andet har PTSD og angst har jeg en aftale med Hjemmehælpen at jeg har en fast medarbejder
som kommer hos mig og hvis hun er syg så skal de kontakte mig og aftale en løsning så
jeg ved hvem kommer og på hvilket tidspunkt.

Hvis det er en fremmed afløser som lige pludslig står ved mit hjem
udløser det angstanfald hos mig og det ved ledelsen og det står med store bogstaver i min sag.

Fredag (rengøringsdagen) for en uge skriver min faste hjælper en besked til mig om at jeg er blevet fjernet fra
hendes program pga sygdom hos en anden medarbejder.

Hun tilbyder at sende besked til kontoret og bede om at jeg bliver kontaktet mhp at eventuelt få flyttet min rengøring
til mandag og når afløser ringer beder jeg hende om det samme.
Selvom der ligger to beskeder fredag om at jeg skal kontaktes sker det ingenting.

Lidt overtålmodigt venter jeg mandag, tirsdag og onsdag ringer jeg til kontoret uforstående over at jeg slet ikke har
hørt fra Hjemmehjælpen A/S som kan bekræfte at aftalen er som beskrevet i systemet og hun slet ikke kan forstå at jeg
ikke er blevet kontaktet. Hun lægger en besked til lederen igen igen men jeg hører aligevel ikke fra dem.

De har sendt en fremmet uden at kontakte mig i dag som udløste et angst anfald.

Jeg ringer til kontoret og taler med den samme som i onsdags som slet ikke kan forstå at aftalen ikke bliver holdt to
uger i træk og at jeg ikke bliver kontaktet selvom der er blevet lagt 3 beskeder og aftalen er klokkeklar i systemet.

De kan først sende nogen onsdag i næste uge men så kan jeg lige så godt vente til fredagen efter blev der sagt.

Så er der 3 uger siden sidst og jeg har rengøring hver uge.

Det er ikke første gang de jogger i den.

De kan vitterligt ikke være mere ligeglade med skånebehøv, aftaler og de sårbare borgere de har med at gøre.

Deres store ord omkring deres mission, vison og værdier er slet ikke i overensstemmelse med den virkelige verden.

Der bliver ikke lavet tilsyn af kommunen som vender det blinde øje til da deres service eller mangel på det samme er tillidsbaseret.

Min tillid til Hjemmehjælpens ledelse er ikke eksisterende men den faste hjemmehjælper igennem flere år er en stjerne.

Til ledelsen:

I påstår efterfølgende på jeres hjemmeside:

Hos Carelink Pleje får du en tryggere hverdag med privat hjemmehjælp, hvor vi tager os tid til dig og tilpasser hjælpen til dine behov og din hverdag.

Vi står klar til at hjælpe dig med dygtigt og kompetent plejepersonale, så du får tryg og professionel hjemmepleje af høj kvalitet.

I kan ikke overholde det I lover her for oven.

Selvom I påstår at jeres formål er at være med til at understøtte og udvikle det danske velfærdssystem og
I er det supplement, der får velfærdsdanmark til at hænge sammen.

Really ?

20 års erfaring med 1,6 stjerner på trustpilot er I næppe det supplement der får velfærdsdenmark til at hænge sammen.

Man kan nemt få den fornemmelse at Hjemmehjælpen / Carelink er endnu en virksomhed som tjener kassen på de syge borgere som er afhænginge af hjælpen uden at de kan løfte opgaven.

Til andre utilfredse borgere hos Hjemmehjælpen as/ Carelink og potentiale kunder:

Hold jer langt væk og hold jeres kære langt væk.

Undersøg alternetiver i jeres kommune.

30 janvier 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Penge maskine

Jeg skulle udredes for ADHD og havde fået en cirka på 23 til 25 K. Hvilket også gik fint og fik diagnosen.
Sød og empatisk Special sygeplejerske gennemførte forløbet godt. Jeg fik tildelt medicin.
Her skal man så passe på dem. Medicinen virkede ikke som forventede og skulle være skiftes.
Så ruller faktura toget, 20-25 min medicin kontroller, som er ren gentagelse af forrige møde af 2.500 kr.
Fordi medicinen ikke virker, så tænker vi du skal have autisme udredning, som jeg var screenet for = spørge skema med 80 spørgsmål, som offentlig tilgængelig. 4.000. Hov, skal du have en tilbagemelding på det 3.600 (NEJ TAK). Jeg stopper her, kære Carelink.
Budgettet, er allerede overskredet 10K, og er slet ikke i nærheden af at blive færdigbehandlet hos dem.
Jeg står et meget dårligere sted end den dag, jeg trådte en over Carelink dørtærsklen.
Hvis du vælger Carelink, så husk at have dobbelt så stort budget til en evt. udredning. Konklusion generelt, pga. det offentlige svigt af psykiatrien kan private tage hvad de vil.

20 janvier 2026

Kære Bo

Tak for din tilbagemelding. Det er vi oprigtigt kede af at læse.

I Carelink Psykiatri, som er en del af Carelink Gruppen, er det vores ansvar at sikre tydelig forventningsafstemning både fagligt, relationelt og økonomisk. Det er tydeligt, at vi her ikke har ramt dig godt nok.

Vi respekterer dit ønske om at afslutte forløbet og tager din feedback med i vores fortsatte arbejde med kvalitet og rammesætning af behandlingsforløb.

Carelink Gruppen

Min historie…

Min historie…

Jeg har arbejdet hos Carelink, og har aldrig haft problemer med dem, før nu.
Jeg blev sat på som inaktiv hos Carelink, fordi mit liv lige var et andet sted. Fik fortalt at når jeg er klar igen, så kan de gøre mig til aktiv vikar og komme ud og arbejde..
Jeg skulle selvfølgelig sende Cv, straffeattest og børneattest igen, hvilket var helt fint, også vil de kigge på det.
I dag snakker jeg så med jordens mest uintelligent menneske fra Carelink, hvor hun fortæller mig at de i Carelink har besluttet for ikke at gøre mig aktiv som vikar igen.. Hendes grundlag gav ikke mening, og tydelig klart at de ikke har læst mit CV ordentligt. Hun starter med at sige, “jamen kan se du blev uddannet i 2021 også gik du på barsel” jeg tænker hvad snakker du om barsel???? Jeg har ingen børn, og hvis du læser rigtig så der står, at jeg dækkede en barsel. Kæmpe forskel!
Hun prøver at finde en masse undskyldninger for det ene og andet.
Jeg har masser af erfaring, kurser, førstehjælp ovs.
Hun fortæller mig så, jamen du har jo heller ikke noget arbejde nu. Hvor jeg fortæller hende, at det er ikke helt sandt. Jeg er ansat fast på en 20 timers kontrakt et andet sted.
Hun kunne tydeligvis ikke klare min ligetil tone overfor hende, og hun begynder at blive “ubehagelig” og faktisk bare et kæmpe fjols for Carelink kommer ikke med et ordentligt grundlag..
Har haft 61 vagter hos dem, aldrig været i problemer og har passet mit arbejde som vikar..
Så Carelink siger nej til en erfaring sosu hjælper, det er åbenbart ikke betydningsfuldt at ansætte flere nu hvor der mangler hjælp i plejen. Jeg tænker det siger mere om dem end mig..

Kæmpe kritik herfra…

16 décembre 2025

Hej Julia
Vi vil gerne forklare baggrunden for Carelinks ansættelsesprocedure. Ønsker du en uddybning, er du meget velkommen til at kontakte vores afdelingschef på tlf, 28358032.

I Carelink har vi en grundig ansættelsesproces, fordi vi leverer vikarer til et område med høje krav og tydelig regulering.

Bedste vikarbureau i DK

Nok det bedste vikarbureau indenfor SOSU området. Professionelt personale og de ringer ikke til en konstant og plager om man kan tage vagter ligesom andre vikarbureauer gør.

De har har en overskuelig app hvor man booker of for vagten med det samme og ikke skal vente på at vagten bliver accepteret

3 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har flere gange arbejdet som vikar…

Jeg har flere gange arbejdet som vikar for dette firma. Min oplevelse er desværre negativ:
Når vagter aflyses med meget kort varsel, får vi ofte ikke udbetalt den timeløn, vi er berettigede til. Det virker samtidig som om, firmaet tager betaling fra kunden, men ikke sikrer, at vikarerne får deres løn.
Derudover føler jeg, at vi som vikarbureauets repræsentanter ikke bliver taget seriøst. Når en kunde fremsætter anklager eller kritik uden dokumentation, bliver kundens version ofte troet, og vores samarbejdsaftaler kan blive aflyst uden ordentlig undersøgelse eller mulighed for at forsvare os.
Som vikar står man i en sårbar position — jeg mener, at firmaet bør tage ansvar, sikre korrekt udbetaling ved aflysninger og efterprøve påstande, før de aflyser kontrakter. Indtil der sker forandring, kan jeg desværre ikke anbefale at arbejde for dem.
Jeg håber oprigtigt, at virksomheden en dag tager ansvar — og hvis ikke, så fortjener de at gå konkurs.

30 septembre 2025

Kære Samina
Tak for din anmeldelse. Vi vil meget gerne tage kontakt til dig og følger op inden for de nærmeste dage.
Carelink

Noté 4 sur 5 étoiles

Rart at kunne bestemme sine…

Rart at kunne bestemme sine arbejdstider og dage👍meget tilfreds med dette..
Men belastende og irriterende, når der er en stime af vagtanulleringer, når man prøver at tilrettelægge sin arbejdsuge, det er meget frustrerende. Det må kunne gøres meget bedre..

25 septembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Tarvelig behandling af vikarer.

Tarvelig behandling af vikarer.
De tager ukritisk kundens side og smider vikaren væk som om man var skrald. For dem er man bare en erstattelig ressource. Fairness og opbakning må man se langt efter. Faglighed er for dem en by i Rusland. De er pengegriske, ikke andet.

15 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ufattelig irriterende emails og…

Ufattelig irriterende emails og…
Ufattelig irriterende emails og påmindelser som at deltage i en spørgeundersøgelse.

Og selvfølgelig er der ingen afmeld knap.

Ikke fordi jeg nogensinde har tilmeldt mig til at starte ud.

Ikke interesseret. Ud.

8 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Professionel autorisation burde være nok – derfor trak jeg min ansøgning tilbage

Jeg har valgt at trække min ansøgning som sygeplejerske hos Carelink tilbage, fordi de stiller krav om dokumentation, der i mine øjne ikke er sagligt begrundet.

Carelink bad om et uddannelsesbevis for at dokumentere min faglighed. Det er i sig selv forståeligt – men jeg henviste til, at min autorisation som sygeplejerske er den officielle og eneste lovpligtige dokumentation, som beviser, at jeg er uddannet sygeplejerske i Danmark. Autorisationen er offentligt tilgængelig, opdateres af myndighederne og kan ikke forfalskes.

Carelink afviste dette og udtrykte bekymring for, at man godt kunne forfalske autorisationen – hvilket ikke giver mening, da det netop er en statisk og verificerbar kilde, administreret af Styrelsen for Patientsikkerhed.

Hvis man som bureau ikke anerkender autorisationen som valid dokumentation, men i stedet kræver et uddannelsesbevis (som reelt er lettere at forfalske), stiller man spørgsmålstegn ved et system, der er skabt netop for at sikre faglighed og kvalitet i sundhedsvæsenet.

Jeg har intet imod at vise mit uddannelsesbevis, men når selve grundlaget for kravet virker forkert og misinformeret, må jeg som fagperson sige fra. Derfor valgte jeg at trække min ansøgning.

Jeg håber, Carelink vil genoverveje deres praksis – både af respekt for vores autorisation og for at gøre rekrutteringsprocessen mere professionel og troværdig.

3 juin 2025

Hold jer væk fra dem

Hold jer væk fra dem. Da Danmark var lukket ned og man ikke kunne tage vagt ved dem på grund af børn og hjemme skolen. Og man selv for det conra blev man lukket ud og efter 3 til 4 år må man ikke kommer tilbage er det så ligemeget hvor man vagter man har taget før hen også i conra tiden. Carelink skal slet ikke være til.

21 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Valgte Carelink Viborg efter anbefaling…

Valgte Carelink Viborg efter anbefaling fra andre og har ikke fortrudt det. Vi føler os set, mødt og forstået.
Alle ansatte fra sekretærer til speciallæger har udvist både professionalisme og omsorg.

13 mars 2025

Kære Sisse,
Tusind tak for din flotte anmeldelse – det glæder os rigtig meget, at du har haft en god oplevelse.
Det ser dog ud til, at din anmeldelse måske hører til Carelink Psykiatri, da vi er forskellige afdelinger under samme paraply. Vi sender desværre ikke anmeldelser videre, men du må meget gerne skrive den direkte hos dem i stedet – det vil de uden tvivl sætte stor pris på.

Tak igen for din tilbagemelding.

Betina fra Carelink Gruppen

Noté 1 sur 5 étoiles

"Mystisk med en masse nye anmeldelser…

"Mystisk med en masse nye anmeldelser på 1 måned.
Hvor er alle anmeldelser blevet af med kritikken mod carelink?
Mange nye anmeldelser indenfor 1 måned på engang, så bureau nu fremstår som fremragende på trods af mange dårlige anmeldelser som er væk og de stod som under middel.

Mystisk"

Vi mangler svar på dette!

16 avril 2025

Kære Stine,

Tak for din kommentar.

Vi forstår godt, at det kan vække undren, når der kommer mange nye anmeldelser på kort tid. Det skyldes, at vi i en periode har opfordret vores medarbejdere og samarbejdspartnere til at dele deres oplevelser med Carelink – både for at få feedback og for at give et mere nuanceret billede af vores arbejde.

Vi har ikke mulighed for at fjerne anmeldelser, og vi har heller ikke slettet nogen. Hvis tidligere anmeldelser ikke længere vises, kan det skyldes, at de er blevet fjernet af Trustpilot, hvilket vi desværre ikke har indflydelse på.

Vi tager alle tilbagemeldinger – både positive og kritiske – meget seriøst og bruger dem aktivt i vores arbejde med at blive endnu bedre.

Betina fra Carelink Gruppen

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus