Mit andet hjem. Har kommet i klinikken i mere end 15 år og det er en fornøjelse hver gang. Behandlerne, behandlingerne der giver flotte resultater, produkterne som er de reneste naturprodukter o... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fra det øjeblik jeg trådte ind, følte jeg mig både velkommen og i trygge hænder. Ditte er utrolig professionel, imødekommende og dygtig til at forklare, hvad der foregår gennem hele behandlingen... Voir plus
L'entreprise a répondu
Susanne Melchiorsen er skabt af de fineste olier, koldpressede og fra den første presning. Virkestofferne er udtrukket af planter med sunde gener, der udelukkende fremkommer på naturlig vis - uden brug af gødning, sprøjtemidler eller kunstigt lys. Den naturlige blomstringsprocess, sikrer optimale indholdsstoffer og findes ikke magen til andre steder. Planterne har en historie tilknyttet, og de oprindelige planter har stået i vores urtegård i over 2 årtier. Hudplejeserien Susanne Melchiorsen er den reneste hudplejeserie i verden. Skabt for at bringe huden i balance og holde den sund og smuk, op i en høj alder. Susanne Melchiorsen ser på mennesket som en helhed og søger altid årsagerne bag hudens ubalancer. Det er vigtigt at behandle årsag såvel som symptomer. Når gode virksomme hudplejeprodukter bliver kombineret med indre pleje, som den rette kost, vitaminer, mineraler, urteteer, motion og sindets styrke - skabes perfekt balance og flotte resultater.
Farimagsvej 26, 4700, Næstved, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Mit andet hjem.
Har kommet i klinikken i mere end 15 år og det er en fornøjelse hver gang.
Behandlerne, behandlingerne der giver flotte resultater, produkterne som er de reneste naturprodukter og endda danskproduceret og ja bare energien derinde er værdsat.
Tak for jer. Vi ses inden jul. :)

Réponse de Susanne Melchiorsen
Gode produkter, god og professionel behandling med omsorg.

Réponse de Susanne Melchiorsen
Jeg gik i dag endnu engang glad, afslappet og uendeligt taknemmelig fra min “guilty pleasure”, nemlig godt 2 timers forkælelse og virkelig magisk omgang ReleasePeeling + Ageless i vidunderlige Dittes kyndige og kærlige hænder. Alle gamle hudceller og hår fjernet med den unikke urtemaske og huden “pumpet” med fugt, blodomløb og nyt liv. Jeg kan slet, slet ikke anbefale hverken sted, behandler eller produkter nok. Og så dejligt at tænke på at alt er naturlige ingredienser og produceret i DK ! Whats not to like ♥️‼️♥️

Réponse de Susanne Melchiorsen
Jeg vil gerne varmt anbefale Susanne Melchiorsen. De er meget servicemindede og giver ærlig, uforpligtende rådgivning. Jeg har et stort ar på min kind, som jeg har haft siden jeg var 5 år, og gennem deres behandlinger er det blevet mindre synligt, og min hud er blevet pænere.
Jeg blev behandlet af Ditte, som virkelig får mig til at føle mig tryg og er en stor grund til, at jeg snart kommer igen. Hun er både dygtig og imødekommende.
Kan klart anbefales til alle, der ønsker god vejledning og flotte resultater!

Réponse de Susanne Melchiorsen
Hele klinikken har en rolig og hyggelig atmosfære, og hendes kolleger er lige så imødekommende.
Min hud føles markant bedre efter mine besøg, og jeg har fået gode, brugbare råd med hjem, som virkelig har gjort en forskel. Man kan mærke, at Ditte brænder for sit arbejde og går op i at skræddersy behandlingen efter ens behov.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger – jeg kommer helt sikkert igen!

Réponse de Susanne Melchiorsen
I am giving a high rating mainly because of Angelina(she is my consultant), i am quite content with her being super competent, fast and able to answer all my questions-very well job!! Plus she is really sweet and lively. Also the other lady(I guess her name was Yasmine), who have always been exceptionally warm and professional. Even though I am not her client, whenever I walk in clinic and she is at the counter, she immediately informs me that Angelina is in a session, tells me approximately when she will be done, and even offers me tea while I wait- despite she looks always so busy. These small gestures make a dramatic difference and show true professionalism and kindness. Special thanks for that.
However, I had a consistently negative experience with one of the staff members who has curly-blond hair+blue eyes. I tried to interact with her multiple times, but she made absolutely no effort to acknowledge me. I am not sure if it was intentional or not, but being ignored repeatedly felt quite unprofessional and honestly uncomfortable. Even if I am not her client, a basic level of politeness toward anyone who walks into the clinic should be expected.
Overall, I am happy with the service thanks to Angelina and the other lady called Yasmine. How clean the clinic is, the treatment options and also the products. Nevertheless I hope the clinic takes this feedback seriously, as the difference in attitude between staff members is significant.

Réponse de Susanne Melchiorsen
Jeg er ekstrem træt af at de bliver ved og ved med at sende SPAM til mig. Pga. de 1 gang for flere år siden har fået mine oplysninger. Så respekterer de ikke at jeg ikke ønsker at blive kontaktet og modtage reklame. Jeg har bedt dem om at stoppe og prøvet at blokere dem. Men det hjælper ikke. De bliver ved med at sende reklame SMS'er til mig. Det er virkelig trættende og ikke lovligt.

Réponse de Susanne Melchiorsen
“Jeg har altid fået en super professionel behandling hos Susanne Melchiorsen Skincare – alle har altid et smil på læben og der er en rar atmosfære i klinikken. De giver ærlig og kompetent vejledning uden noget pres for at købe produkter eller ydelser. Når det er sagt, vil jeg dog fremhæve, at deres økologiske produkter er virkelig gode og lever fuldt ud op til mine forventninger.”

Réponse de Susanne Melchiorsen
Altid good behandling hos Victoria.
Simpelthen bare den bedste
Fik en ansigtsbehandling på 1 1/2 time,
fantastisk behageligt, kan kun anbefales,
Pris/kvalitet hænger sammen, sød behandler.
Jeg går hos Ditte, og hun er helt fantastisk. Utrolig kompetent og meget ærekær omkring sit arbejde. Hun virker meget loyal over for sin arbejdsplads, og jeg håber, klinikken er klar over, hvor god en repræsentant, hun er 😁 Hos Ditte er man bare i gode hænder, bogstavelig talt 😊
Altid smilende og top professionelt personale og alle de behandlinger man for, bliver skræddersyet til den enkelte kunde, da vi alle jo er forskellige og ikke er ens, så alle for deres helt egen vej mod det perfekt resultat. Altid en fornøjelse at komme på klinikkerne både i København og Næstved.
Tak for det 😊nyder det hver gang

Réponse de Susanne Melchiorsen
Jeg går til ansigtsbehandling hos Yasmeen i klinikken, og jeg kan mærke en stor forskel på min hud. Klinikken har en rolig og ren atmosfære, og man føler sig velkommen fra det øjeblik man træder ind.
Yasmeen er virkelig dygtig og professionel. Hun lyttede til mine hudbekymringer og tilpassede behandlingen helt til mine behov.
Jeg kan varmt anbefale hende og klinikken til alle, der ønsker god og effektiv behandling.

Réponse de Susanne Melchiorsen
Altid en god oplevelse. Naturlige produkter og effektive behandlinger og altid rart at komme.

Réponse de Susanne Melchiorsen
Altid en fornøjelse at besøge søde Ditte hos House of Melchiorsen i København.
Virkelig effektive behandlinger og lækre produkter.
Og tydeligt et personale der brænder for det de laver.
De bedste anbefalinger herfra♥️

Réponse de Susanne Melchiorsen
Super oplevelse med Victoria !
Skønne produkter
Kan varmt anbefales

Anmeldelse af Melchiorsen
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har haft fornøjelsen af at komme i forløb hos Melchiorsen og behandlet af Yasmeen og jeg kan ikke anbefale hende nok! Jeg lider af vitiligo og efter at have prøvet mange forskellige behandlinger uden held, var jeg spændt og nervøs for at starte hos Melchiorsen.
Yasmeen viste sig at være både utrolig kompetent og meget venlig. Hun tog sig tid til at lytte til mine bekymringer og gav mig en grundig forklaring på de behandlinger og hudprodukter, der kunne hjælpe mig. Hendes faglige viden og erfaring gjorde mig tryg og jeg følte mig i gode hænder hele vejen igennem.
Ikke blot er Yasmeen dygtig, hun er også meget serviceminded. Hun gjorde altid sit bedste for at sikre, at jeg havde det godt under behandlingerne og hun var altid klar til at besvare mine spørgsmål. Efter at have været i forløb hos hende, kan jeg se en tydelig forbedring i min hud.
Jeg er meget taknemmelig for den hjælp, jeg har fået og jeg kan varmt anbefale Melchiorsen til alle, der ønsker at forbedre deres hud og få professionel hjælp. Tak til Melchiorsen og et specielt tak til Yasmeen, for din fantastiske støtte og hjælp!
Vh. Afaf

Réponse de Susanne Melchiorsen
Jeg har modtaget mange skønhedsbehandlinger. Men den bedste jeg har fået i Danmark fik jeg i går hos House of Melchiorsen, København.
Kompetent forklaring om de naturlige produkter og deres virkning og en skøn afslappende massage. Jeg har købt en del af Melchiorsens produkter, og tror jeg har fundet den helt rigtige vej for min hud.

Altid god service!
Jeg har nu flere gange været her og få lavet behandlinger alle gange af Laura🫶🏻
Der er super god service hver gang man kommer, man bliver ført i gennem den proces der er så man hele tiden er med på hvad der sker! Jeg er super tilfreds med de resultater jeg har fået ud af behandlingerne, men også deres produkter🤍🤍

Réponse de Susanne Melchiorsen
Opfølgning til tidligere anmeldelse.
De ringede mig op da jeg havde lavet min anmeldelse sidst, men forstod ikke hvad jeg mente med at de presser deres kunder og giver dårlig kundeservice, så ingen beklagelse fra deres side.
Derefter aflyser jeg min næste tid, jeg havde fået lavet ved første besøg, så bliver jeg ringet op endnu en gang, om vi ikke skal finde en ny tid, hvor jeg siger at det ønsker jeg ikke, pga deres service og opførsel sidst, det er de stadig ikke forstående overfor. De lytter ikke til deres kunder, det handler kun om at sælge og det er kun deres produkter der er gode nok i følge dem. Har aldrig prøvet en værre kosmetolog end dem.

Réponse de Susanne Melchiorsen
En savoir plus sur les différents types d'avis.