Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Mit andet hjem. Har kommet i klinikken i mere end 15 år og det er en fornøjelse hver gang. Behandlerne, behandlingerne der giver flotte resultater, produkterne som er de reneste naturprodukter o... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fra det øjeblik jeg trådte ind, følte jeg mig både velkommen og i trygge hænder. Ditte er utrolig professionel, imødekommende og dygtig til at forklare, hvad der foregår gennem hele behandlingen... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Clinique dermatologique
  2. Fournisseur de produits de beauté
  3. Institut de beauté
  4. École d'esthétique
  5. Magasin de souvenirs
  6. Boutique de santé et beauté

Écrit par l'entreprise

Susanne Melchiorsen er skabt af de fineste olier, koldpressede og fra den første presning. Virkestofferne er udtrukket af planter med sunde gener, der udelukkende fremkommer på naturlig vis - uden brug af gødning, sprøjtemidler eller kunstigt lys. Den naturlige blomstringsprocess, sikrer optimale indholdsstoffer og findes ikke magen til andre steder. Planterne har en historie tilknyttet, og de oprindelige planter har stået i vores urtegård i over 2 årtier. Hudplejeserien Susanne Melchiorsen er den reneste hudplejeserie i verden. Skabt for at bringe huden i balance og holde den sund og smuk, op i en høj alder. Susanne Melchiorsen ser på mennesket som en helhed og søger altid årsagerne bag hudens ubalancer. Det er vigtigt at behandle årsag såvel som symptomer. Når gode virksomme hudplejeprodukter bliver kombineret med indre pleje, som den rette kost, vitaminer, mineraler, urteteer, motion og sindets styrke - skabes perfekt balance og flotte resultater.

Coordonnées de contact

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Mit andet hjem

Mit andet hjem.
Har kommet i klinikken i mere end 15 år og det er en fornøjelse hver gang.
Behandlerne, behandlingerne der giver flotte resultater, produkterne som er de reneste naturprodukter og endda danskproduceret og ja bare energien derinde er værdsat.
Tak for jer. Vi ses inden jul. :)

2 décembre 2025

Kære Katja

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det giver den bedste start på ugen, at møde ind til sådan noget :-)
Jeg deler dine ord med mine kollegaer og så glæder vi os til at se dig igen.
Rigtig dejlig dag.

Gode produkter

Gode produkter, god og professionel behandling med omsorg.

1 décembre 2025

Kære Farzaneh
Mange tak for dine flotte ord. Jeg sender dem straks videre til klinikken :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Genialt ‼️intet mindre ..

Jeg gik i dag endnu engang glad, afslappet og uendeligt taknemmelig fra min “guilty pleasure”, nemlig godt 2 timers forkælelse og virkelig magisk omgang ReleasePeeling + Ageless i vidunderlige Dittes kyndige og kærlige hænder. Alle gamle hudceller og hår fjernet med den unikke urtemaske og huden “pumpet” med fugt, blodomløb og nyt liv. Jeg kan slet, slet ikke anbefale hverken sted, behandler eller produkter nok. Og så dejligt at tænke på at alt er naturlige ingredienser og produceret i DK ! Whats not to like ♥️‼️♥️

25 novembre 2025

Kære S.E
Tusind tak for dine roser og den flotte beskrivelse.
Jeg sender fluks dine varmende ord til Ditte.

Noté 5 sur 5 étoiles

varm anbefaling hvis man ønsker god vejledning og flotte resultater

Jeg vil gerne varmt anbefale Susanne Melchiorsen. De er meget servicemindede og giver ærlig, uforpligtende rådgivning. Jeg har et stort ar på min kind, som jeg har haft siden jeg var 5 år, og gennem deres behandlinger er det blevet mindre synligt, og min hud er blevet pænere.

Jeg blev behandlet af Ditte, som virkelig får mig til at føle mig tryg og er en stor grund til, at jeg snart kommer igen. Hun er både dygtig og imødekommende.

Kan klart anbefales til alle, der ønsker god vejledning og flotte resultater!

12 septembre 2025

Kære Gustav
Mange tak for din ærlige og flotte anmeldelse.
Jeg ved det betyder meget for Ditte, at hun kan være med til at gøre dén forskel og jeg glæder mig til at viderebringe dine ord til hende.

Fantastisk oplevelse

Hele klinikken har en rolig og hyggelig atmosfære, og hendes kolleger er lige så imødekommende.

Min hud føles markant bedre efter mine besøg, og jeg har fået gode, brugbare råd med hjem, som virkelig har gjort en forskel. Man kan mærke, at Ditte brænder for sit arbejde og går op i at skræddersy behandlingen efter ens behov.

Jeg giver mine varmeste anbefalinger – jeg kommer helt sikkert igen!

24 novembre 2025

Kære Klaus

Tusind tak. Jeg videregiver dine ord til klinikken og Ditte :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

I am giving a high rating mainly for the lovely 2 ladies :)

I am giving a high rating mainly because of Angelina(she is my consultant), i am quite content with her being super competent, fast and able to answer all my questions-very well job!! Plus she is really sweet and lively. Also the other lady(I guess her name was Yasmine), who have always been exceptionally warm and professional. Even though I am not her client, whenever I walk in clinic and she is at the counter, she immediately informs me that Angelina is in a session, tells me approximately when she will be done, and even offers me tea while I wait- despite she looks always so busy. These small gestures make a dramatic difference and show true professionalism and kindness. Special thanks for that.
However, I had a consistently negative experience with one of the staff members who has curly-blond hair+blue eyes. I tried to interact with her multiple times, but she made absolutely no effort to acknowledge me. I am not sure if it was intentional or not, but being ignored repeatedly felt quite unprofessional and honestly uncomfortable. Even if I am not her client, a basic level of politeness toward anyone who walks into the clinic should be expected.
Overall, I am happy with the service thanks to Angelina and the other lady called Yasmine. How clean the clinic is, the treatment options and also the products. Nevertheless I hope the clinic takes this feedback seriously, as the difference in attitude between staff members is significant.

7 novembre 2025

Dear Leyla
First i would like to thank you for your 5 star review. I have forwarded it to our clinic in Copenhagen.
You also describe a negative experience with one of our other staff. She was quite baffled about this, as she is normally very popular with our clients.
Unfortunately we can't look you up in our system, so we can't narrow it down to a specific date/dates thus we can't explain why or what could be the cause.
It would help us immensely if you could provide us with you contact info and date for your experience. I do believe there is a very good reason for the experience, but I need to know a little more, to be able to investigate this issue.
You can contact me directly from the contact form here:

Best regards

Noté 1 sur 5 étoiles

SPAMMER

Jeg er ekstrem træt af at de bliver ved og ved med at sende SPAM til mig. Pga. de 1 gang for flere år siden har fået mine oplysninger. Så respekterer de ikke at jeg ikke ønsker at blive kontaktet og modtage reklame. Jeg har bedt dem om at stoppe og prøvet at blokere dem. Men det hjælper ikke. De bliver ved med at sende reklame SMS'er til mig. Det er virkelig trættende og ikke lovligt.

7 novembre 2025

Kære dig
Da du skriver anonymt, kan jeg desværre ikke finde dine detaljer og ej heller afmelde dig vores kontaktliste.
I forbindelse med åbent hus, har vi udsendt en SMS til vores kunder. Vi har efterfølgende fået én henvendelse om at blive fjernet fra vores liste. Denne person er selvfølgelig fjernet omgående - det gør vi altid.
Hvis ikke den person er dig, så kan du blot skrive til bestil@houseofmelchiorsen.com, så skal vi nok få fjernet dig fra listen.

Altid super kompetent behandling

“Jeg har altid fået en super professionel behandling hos Susanne Melchiorsen Skincare – alle har altid et smil på læben og der er en rar atmosfære i klinikken. De giver ærlig og kompetent vejledning uden noget pres for at købe produkter eller ydelser. Når det er sagt, vil jeg dog fremhæve, at deres økologiske produkter er virkelig gode og lever fuldt ud op til mine forventninger.”

23 septembre 2025

Kære Dorthe
1000 tak for din skønne anmeldelse. Jeg videresender dem straks til klinikken.
Hav en pragtfuld dag.

Ditte

Jeg går hos Ditte, og hun er helt fantastisk. Utrolig kompetent og meget ærekær omkring sit arbejde. Hun virker meget loyal over for sin arbejdsplads, og jeg håber, klinikken er klar over, hvor god en repræsentant, hun er 😁 Hos Ditte er man bare i gode hænder, bogstavelig talt 😊

7 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Altid smilende og top professionelt…

Altid smilende og top professionelt personale og alle de behandlinger man for, bliver skræddersyet til den enkelte kunde, da vi alle jo er forskellige og ikke er ens, så alle for deres helt egen vej mod det perfekt resultat. Altid en fornøjelse at komme på klinikkerne både i København og Næstved.
Tak for det 😊nyder det hver gang

21 juin 2025

Hej Jimmy
Mange tak for de 5 stjerner - og du rammer hovedet på sømmet, når du skriver, at behandlingerne er skræddersyet til den enkelte, for ingen hud er ens!
Jeg sender fluks dine roser videre til både Næstved og København :-)

Rigtig god behandling

Jeg går til ansigtsbehandling hos Yasmeen i klinikken, og jeg kan mærke en stor forskel på min hud. Klinikken har en rolig og ren atmosfære, og man føler sig velkommen fra det øjeblik man træder ind.
Yasmeen er virkelig dygtig og professionel. Hun lyttede til mine hudbekymringer og tilpassede behandlingen helt til mine behov.
Jeg kan varmt anbefale hende og klinikken til alle, der ønsker god og effektiv behandling.

16 mai 2025

Kære Malak
Tusind tak for dine roser, som jeg har videregivet til Yasmeen - det er den bedste start på ugen!

Altid en god oplevelse

Altid en god oplevelse. Naturlige produkter og effektive behandlinger og altid rart at komme.

13 mai 2025

Hej GG
Tak for de 5 stjerner og de skønne ord :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid en fornøjelse at besøge søde…

Altid en fornøjelse at besøge søde Ditte hos House of Melchiorsen i København.
Virkelig effektive behandlinger og lækre produkter.
Og tydeligt et personale der brænder for det de laver.
De bedste anbefalinger herfra♥️

5 mai 2025

Hej Nina
1000 tak for din flotte anmeldelse. Det er en perfekt start på dagen for os og jeg sender straks dine skønne ord videre til DItte.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super oplevelse med Victoria !

Super oplevelse med Victoria !
Skønne produkter
Kan varmt anbefales

26 avril 2025

Hej Rasmus
Mange tak for de 5 stjerner og varme ord.
Jeg sender dem videre til Victoria med det samme.

Anmeldelse af Melchiorsen

Anmeldelse af Melchiorsen
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har haft fornøjelsen af at komme i forløb hos Melchiorsen og behandlet af Yasmeen og jeg kan ikke anbefale hende nok! Jeg lider af vitiligo og efter at have prøvet mange forskellige behandlinger uden held, var jeg spændt og nervøs for at starte hos Melchiorsen.
Yasmeen viste sig at være både utrolig kompetent og meget venlig. Hun tog sig tid til at lytte til mine bekymringer og gav mig en grundig forklaring på de behandlinger og hudprodukter, der kunne hjælpe mig. Hendes faglige viden og erfaring gjorde mig tryg og jeg følte mig i gode hænder hele vejen igennem.
Ikke blot er Yasmeen dygtig, hun er også meget serviceminded. Hun gjorde altid sit bedste for at sikre, at jeg havde det godt under behandlingerne og hun var altid klar til at besvare mine spørgsmål. Efter at have været i forløb hos hende, kan jeg se en tydelig forbedring i min hud.
Jeg er meget taknemmelig for den hjælp, jeg har fået og jeg kan varmt anbefale Melchiorsen til alle, der ønsker at forbedre deres hud og få professionel hjælp. Tak til Melchiorsen og et specielt tak til Yasmeen, for din fantastiske støtte og hjælp!
Vh. Afaf

21 décembre 2024

Kære Afaf
Tusind tak for de flotte ord, som jeg fluks videregiver til Yasmeen.
Rigtig god dag.

En skøn oplevelse

Jeg har modtaget mange skønhedsbehandlinger. Men den bedste jeg har fået i Danmark fik jeg i går hos House of Melchiorsen, København.
Kompetent forklaring om de naturlige produkter og deres virkning og en skøn afslappende massage. Jeg har købt en del af Melchiorsens produkter, og tror jeg har fundet den helt rigtige vej for min hud.

17 septembre 2024

Kære Iselin
Tusind tak for de flotte ord.
Jeg har givet dem videre til din behandler, Yasmeen.
Jeg ønsker dig en fantastisk dag :-)

Altid god service!

Altid god service!

Jeg har nu flere gange været her og få lavet behandlinger alle gange af Laura🫶🏻

Der er super god service hver gang man kommer, man bliver ført i gennem den proces der er så man hele tiden er med på hvad der sker! Jeg er super tilfreds med de resultater jeg har fået ud af behandlingerne, men også deres produkter🤍🤍

22 avril 2024

Hej Filippa

Tusind tak for de dejlige ord. Jeg giver dem straks videre til Laura :-)
Hav en skøn dag.

Noté 1 sur 5 étoiles

Hold jer væk!

Opfølgning til tidligere anmeldelse.
De ringede mig op da jeg havde lavet min anmeldelse sidst, men forstod ikke hvad jeg mente med at de presser deres kunder og giver dårlig kundeservice, så ingen beklagelse fra deres side.
Derefter aflyser jeg min næste tid, jeg havde fået lavet ved første besøg, så bliver jeg ringet op endnu en gang, om vi ikke skal finde en ny tid, hvor jeg siger at det ønsker jeg ikke, pga deres service og opførsel sidst, det er de stadig ikke forstående overfor. De lytter ikke til deres kunder, det handler kun om at sælge og det er kun deres produkter der er gode nok i følge dem. Har aldrig prøvet en værre kosmetolog end dem.

2 avril 2024

Hej Line

Jeg har læst begge dine anmeldelser og vil derfor svare på de problemstillinger du har opstillet.
Dette svar fremgår under begge dine anmeldelser, da dine anmeldelser jo er et udtryk for din oplevelse af den ene behandling du har fået.

Jeg vil gerne beklage, at musikken ikke virkede.
Det skal ikke lyde som en banalitet, for tiden kan føles vældig lang, når man ligger med maske på, hvis ikke der er musik til.
Af denne årsag, vil vi gerne tilbyde dig en tilsvarende behandling gratis.

Du beskriver også nogle andre problematikker, som jeg vil komme ind på herunder.
På dagen for din behandling gennemgår vi de to behandlinger der kan være relevante for dig. Det ene var en wellness behandling, som ikke krævede hjemmepleje.
Den anden behandling var en dybdegående behandling, som krævede hjemmepleje. Det var denne behandling du valgte, efter samtale med kosmetologen.
Vores behandlinger og produkter er fra egen serie, med henblik på en komplet behandling af de udfordringer huden måtte have.
Når man f.eks. får en Release Peeling, som arbejder på både overfladen og i dybden, så skal man gendanne hudens syrekappe med de rigtige produkter. Derudover er det også vigtigt at tilføre huden næringsstoffer, da huden efterfølgende kan optage ekstra næringsstoffer, hvilket er afgørende for resultatet.
Ønsker klienten ikke hjemmeplejen til Release Peeling, anbefaler vi en anden behandling, som stadig giver resultat, men ikke lige så stort.
En dybdegående behandling kræver altså hjemmepleje, da man ellers får et mindre godt resultat.
Vi går ikke på kompromis med vores faglighed, så derfor gør vi også meget ud af at informere om vigtigheden af hjemmeplejen, ligesom vi også informerede dig om dette før og efter behandlingen.
Dette gøres ikke for at presse et salg igennem, men for at give et godt resultat, der matcher vores faglighed.

Du beskriver også, at vi ikke tilbød dig et varmetæppe.
Vi tilbyder ikke elektriske varmetæpper og det er ikke en problematik, vi har hørt om før.
Du fik et tæppe på, ligesom vi spurgte ind til, om du lå godt og om temperaturen var fin.
Hvis du ønsker det, kan du sagtens få et ekstra tæppe næste gang. Vi skal dog have det at vide, for at kunne hjælpe.

Det er korrekt, at din behandling indeholder dybderens og retning af bryn.
Huden var dog ikke klar til dybderens, da urenhederne lå for dybt og dine bryn fremstod i øvrigt rigtig flotte, hvilket også kan ses af dine før-billeder.
Kosmetologen kunne godt have forklaret dette bedre og det er selvfølgelig ærgerligt, at det efterlader dig med en frustration.

Den peeling du fik, er en professionel, basisk peeling, som både renser og peeler. Derfor må man ikke rense huden, inden man får Release Peeling.
Hvis man er i tvivl om noget i forbindelse med et besøg hos os, så skal man endelig sige til. Det er ikke anderledes end hvis man går til tandlægen eller mekanikeren. Vi elsker spørgsmål, for hudpleje er vores passion.

Efter endt behandling, havde du en fin samtale med kosmetologen, hvor du også bookede en ny tid.
Efterfølgende gav du os en 3-stjernet anmeldelse.
Kosmetologen ringede dig op for at svare på de spørgsmål du gav udtryk for i anmeldelsen.
Det var en god og positiv samtale i havde.
Senere aflyser du din tid og laver en 1-stjernet anmeldelse om det samme forløb, samtidig med at du retter den første anmeldelse til 1 stjerne.
Vi har ikke kontaktet dig for at presse dig, men fordi vi lytter til vores klienter.

Jeg håber selvfølgelig, at du vil tage imod tilbuddet om en gratis behandling, magen til den du fik første gang. Vi vil meget gerne have vendt dit indtryk af os, for vi er ikke vant til, at folk synes dårligt om os og det er bestemt heller ikke det vi ønsker.
Tag endelig fat i os, hvis du ønsker at gøre brug af tilbuddet, eller hvis du har behov for at få uddybet nogle af de svar, vi har givet her.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus