Lurendrejeri rakt igenom! Otroligt svårt att avsluta en prenumeration. Jag ringde dit och skulle avbeställa min prenumeration inom tiden för min ångerrätt. Blev bemött otroligt otrevligt och blev i pr... Voir plus
Har tidigare varit medlem i en annan statistbyrå men har aldrig fått återkoppling eller hjälp. Var tydlig vid första kontakten med stagepool att jag inte är en hejare på skriva cv och lägga in info. E... Voir plus
Väldigt trevlig kille som sålde in Stagepool till mig. Hade tyckt att det var bra med ett uppföljningssamtal av honom. Jag trodde att ni redan hade ett uppdrag klart för mig. Jag blev kanske vä... Voir plus
Personerna som höll i mötet gjorde ett förståeligt jobb att sammanfatta introduktionen så att det var intressant att följa under 45 min. De gjorde också ett bra jobb att formera snabba frågor ti... Voir plus
Största jobbportalen för scen, film, musik och media i Europa! Dagligen nya auditions och castings för skådespelare, sångare, dansare & backstage crew!
Kontakta vår prisbelönta kundservice

- Få personlig service och hjälp så snabbt som möjligt!
- Våra duktiga medarbetare finns här för att hjälpa dig reda ut eventuella problem eller om du behöver hjälp med våra tjänster. Tveka inte att ta kontakt med oss: https://stagepool.zendesk.com/hc/sv/requests/new
StagePool Nöjdhetsgaranti
Visste du att vi erbjuder alla Premium-medlemmar en nöjdhetsgaranti?

Södra Hamnvägen 32, 115 41, Stockholm, Suède
- 08-676 02 00
- kundservice@stagepool.com
- www.sv.stagepool.com
Demande des avis aux clients
A répondu à 93 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Nice and supportive even if I never got…
Nice and supportive even if I never got a job. I live far away from the city.

Réponse de StagePool Sverige
Så himla bra på att lura dig dom tar…
Så himla bra på att lura dig dom tar dina pengar utan minsta lilla jobb .du går absolut inte framåt i livet du går 10 stag bakåt.
Dom svara inte heller dom är så dåliga när dom väl svarar . Det går inte att avsluta din abonnemang. Dom drar massa pengar hela tiden. Kan alla anmäla dom eller nått .

Réponse de StagePool Sverige
Dem hjälpte mig o kontaktade o fixade…
Dem hjälpte mig o kontaktade o fixade så jag kunde börja min karrier

Réponse de StagePool Sverige
Oseriösa och vill bara ha pengar, lurar unga.
Jag gav Stagepool ett till försök och köpte deras abonemang för 1700kr. Då blir man nästan lovad att få jobb om man bara söker aktivt och har ett bra CV. Detta är ej fallet, jag har nu var med i 6 månader och sökt över 70 uppdrag, inte ett ända jobb, även om de lovar barn denna ”Fantastiksa upplevelsen”.
Men grädden på moset kom idag, jag försökte säga upp abonemanget men kunde ej det, jag hade även blivit uppringd av en av medarbetarna som då frågade vad jag hade för planer och då sa jag att jag ville lämna Stagepool och avbryta prenumerationen. Men nu så har de ändå skickat en faktura till mig fast jag sagt att jag inte vill vara med längre. De har struntat i vad jag sagt, och försöker lura unga personer med drömmar på pengar. Väldigt oprofessionellt och dåligt företag som struntar i kundernas välmående bara för och få lite mer pengar, väldigt oseriösa.

Réponse de StagePool Sverige
Very pleased with the help and support…
Very pleased with the help and support would hands down recommend stage pool for every striving actor/actress

Réponse de StagePool Sverige
Personalen hjälper mycket men man får…
Personalen hjälper mycket men man får vänta länge tills man får sitt första uppdrag.

Varning !! VERY BAD
Varning. Extremt dålig kundservice och obefintlig återkoppling. Går inte att få kontakt via SMS eller mejl trots upprepade försök. De höll inte heller vår överenskommelse om medlemskap. Mycket besviken

Omtänksam service!
Mycket bra och omtänksam service! Det känns verkligen som att de bryr sig om en som kund!

Réponse de StagePool Sverige
När presentatören klickade ner hemsidan…
När presentatören klickade ner hemsidan och skulle ta upp en annan så försvann bilden

Réponse de StagePool Sverige
Tyvärr bor jag i Skåne och inga…
Tyvärr bor jag i Skåne och inga uppdrag,bara utgifter.

Bra och förtroendeingivande…
Bra och förtroendeingivande kommunikation via William på kundtjänst redan dagarna efter registrering. Och en begäran om self-tape, samma dag som jag registrerat mig och sökt mitt första jobb.
Catarina

Réponse de StagePool Sverige
Känns som att stagepool vill lägga ner…
Känns som att stagepool vill lägga ner sin egna tid som man inte får tillbaka, för att förbättra sin egna profil och det känns som att ni vill att man ska lyckas. Jag har inga problem med att försätta med stagepool som ett medium för min hobby!
Mvh Daniel Sele