Lurendrejeri rakt igenom! Otroligt svårt att avsluta en prenumeration. Jag ringde dit och skulle avbeställa min prenumeration inom tiden för min ångerrätt. Blev bemött otroligt otrevligt och blev i pr... Voir plus
Har tidigare varit medlem i en annan statistbyrå men har aldrig fått återkoppling eller hjälp. Var tydlig vid första kontakten med stagepool att jag inte är en hejare på skriva cv och lägga in info. E... Voir plus
Väldigt trevlig kille som sålde in Stagepool till mig. Hade tyckt att det var bra med ett uppföljningssamtal av honom. Jag trodde att ni redan hade ett uppdrag klart för mig. Jag blev kanske vä... Voir plus
Personerna som höll i mötet gjorde ett förståeligt jobb att sammanfatta introduktionen så att det var intressant att följa under 45 min. De gjorde också ett bra jobb att formera snabba frågor ti... Voir plus
Största jobbportalen för scen, film, musik och media i Europa! Dagligen nya auditions och castings för skådespelare, sångare, dansare & backstage crew!
Kontakta vår prisbelönta kundservice

- Få personlig service och hjälp så snabbt som möjligt!
- Våra duktiga medarbetare finns här för att hjälpa dig reda ut eventuella problem eller om du behöver hjälp med våra tjänster. Tveka inte att ta kontakt med oss: https://stagepool.zendesk.com/hc/sv/requests/new
StagePool Nöjdhetsgaranti
Visste du att vi erbjuder alla Premium-medlemmar en nöjdhetsgaranti?

Södra Hamnvägen 32, 115 41, Stockholm, Suède
- 08-676 02 00
- kundservice@stagepool.com
- www.sv.stagepool.com
Demande des avis aux clients
A répondu à 93 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Stagepool är bra
Stagepool har hjälpt mig att hitta jobb och jag har fått gå på auditions tack vare stagepool. Dock kostar det väldigt mycket med premium.

Réponse de StagePool Sverige
Går inte att avsluta abonnemanget
Går inte att avsluta abonnemanget, kontaktar via mail om olika frågor men ingen svarar på månader. Jag började prenumerera för 4 månader sedan. Inte ett ända jobb och inte någon kontakt med tjänsten. Man måste alltså betala i 6 månader och sen går det inte att avsluta, 1800kr i havet och det fortsätter ticka pengar

Trevlig personal
Trevlig personal, nu hoppas jag att det blir lika trevligt som det verkar

Lurendrejeri
stort lurendrejeri
Helt plötsligt trillar räkningar in.
Hot om inkassokrav fastän jag inte godkänt ngt bindande
Mailat dem flera ggr om att jag vill ha kopia .Inte sett ngn kopia på ngt
Betalade in de 299kr för j
hot om inkassokrav
Om jag förstått rätt så blir man tydligen medlem o binder sig efter att man bryskt !??!!men jag har försökt nå de flertal ggr o förklata att jag inte vill vara medlem
Nu har jag sammanlagt betalt in 794kr och idag igen kom nya sms om inkassokrav
Stort bluff företag

Réponse de StagePool Sverige
Dyr men har gett mig många jobb
Dyr
Annars väldigt bra
Lite snurrig hemsida, layouten är sådär

Réponse de StagePool Sverige
Tydlig och konkret information.
Tydlig och konkret information.
Bra med charrfrågestunden.

Trevlig och engagerad uppringare
Trevlig och engagerad uppringare. Mån om mig och förklarade allt ordentligt. Kunnig i ämnet.

Väldigt bra intromöte
Väldigt bra intromöte. Informativt o trevligt.
Man får väldigt mycket då man är premiummedlem.

Réponse de StagePool Sverige
Fickk ett jättefint samtal med en av er…
Fick ett jättefint samtal med en av er idag som hjälpte mig med allt trodde inte det skulle vara nåt ni gör egentligen men blev väldigt glad över att ni ringer och erbjuder den hjälp ni har och erbjuder

Professionella och stöttande
Trevliga och fick jättebra introduktion/webbinar! Stöttande och professionella! Rekommenderas!