Det er 3 gang jeg rejser med Svanerejser og tak til Ditte for at tage hånd om et problem som opstod. Jeg vil til enhver tid anbefale Svanerejser og rejser gerne med dem igen. Hilsen Jette
L'entreprise a répondu
Har i feb./marts været med Svanerejser, singlekoncept til Syd Vietnam. Dejlig oplevelsesrig ferie ,med mange spændende oplevelser på programmet. Vil gerne i den forbindelse fremhæve Vores skønne kompe... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi fik en masse gode oplevelser. Alt kørte på skinner og vores guide, Anne Mette,gjorde et kæmpe godt stykke arbejde. Gode busser og hoteller. Ingen uheld eller kedelige oplevelser. Sidst men... Voir plus
L'entreprise a répondu
Spennende tur til et annerledes land. Cuba er som et levende museum med gammelt og nytt. Bilpark i alle årsklasser og merker og hest og okse fremdeles i bruk. Fin natur fine strender, hyggelige folk o... Voir plus
L'entreprise a répondu
Svane Rejser er et service rejsebureau, hvor kunden altid er i centrum. Vores store net af samarbejdspartnere over hele verden gør, at vi kan tilbyde næsten alle typer af rejser. Vi arrangerer rejser til hele verden: fly+hotel+billeje, grupperejser, singlerejser, cruise, kør-selv-ferie, rundrejser med rejseleder, sportsrejser, m.m. Svane Rejser's koncept er enkelt: Bedst mulige service til lavest mulige pris!
Vadstrupvej 41, 2880, Bagsværd, Danemark
Aucune trace de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Vi fik en masse gode oplevelser.
Gode busser og hoteller.
Ingen uheld eller kedelige oplevelser.
Sidst men ikke mindst ,en rigtig god gruppe.

Réponse de Svane Rejser
Fantastisk service fra start til slut. Hurtig respons, klar kommunikation og virkelig professionel håndtering. Jeg følte mig i trygge hænder hele vejen.

Svane singlerejser Mexico, Yucatan 2026
Hvilket fantastisk land. Kan virkelig anbefale at tage dertil, og Svane rejser havde styr på tingene. Vi var 16 singler afsted, og faldt hurtigt i hak,og det har ikke noget med dating at gøre, som jeg var lidt nervøs for. Der var en del dykkere med på turen, og havde man ikke prøvet det før, kunne man få undervisning i det. Vi kørte lange ture rundt i bus (det var jo en rundvisning), men bussen var for lille! Der var ikke god plads til lange ben, og der var fare for at få en kuffert i nakken,som var stablet op i bagenden af bussen. Der manglede også sikkerhedsseler. Heldigvis klarede chaufføren det godt! Svane rejser må ønske sig en større bus.
Vi så masser af pyramider. For mange.Man kunne godt have kortet en dag af, og fundet på en anden udflugt i stedet for. Den lokale guide var fantastisk og meget dedikeret. Stor ros til ham!
Mexicanerne er et meget venligt, og hjælpsomt folkefærd. Jeg følte mig helt tryg, når jeg gik aftentur rundt alene i de byer vi besøgte.
Rejselederen kendte en del gode restauranter, da hun havde boet i landet, og maden var rigtig god.
Hotellerne vi boede på var generelt ok, bortset fra et. Det var til gengæld også elendigt! Fugtigt og koldt, og lugtede rigtig fælt! Heldigvis kun en overnatning, ellers var jeg taget hjem. Svane rejser må ønske sig et nyt hotel!
På vej hjem skulle vi lige besøge et kafferisterifirma. som en af rejselederens venner havde startet op. Mægtig god kaffe!
Alt i alt en dejlig tur, men næste gang vælger jeg at tage med fra København. Jeg havde valgt Billund, så ventetiden i Paris hvor vi skulle mellemlande, var på ni timer!!
Venlig hilsen Sanne

Réponse de Svane Rejser
Desværre levede min rundrejse til Sri Lanka ikke op til den forventede standart.
Et af de største problemer var rejselederne der efter gruppens oplevelse manglede ledelse- og sprogkompetancer. Hun evnede ikke at sammenfatte og oversætte hvad den lokal guide fortale og kunne du ikke engelsk ja så fik du intet ud af noget. Ligeledes oversatte hun forkert og skabte forvirring undervejs.
Turen var flere gange dårlig planlagt og en af dagene brugte vi tre timerunødvendig i busen da vi kørte forbi stedet vi skulle besøge senere blot for at kører til hotellet, afleverer vores kufferter og skynde os tilbage til busen for at kører retur. Til en gå tur på 1,5 time for derefter at kører tilbage til hotellet.
Hotellerne lå øde og isoleret. Nogen af hotellerne var fine nok. Men nogen af dem var beskidte og serveret koldt mad iført møg beskidt tøj og beskidt due mm. (Madpletter).
De udvalgte restauranter undervejs var så ulækker at jeg aldrig ville sætte min ben et sådan sted hvis jeg havde haft mulighed for, at spise et andet sted.
Jeg har fra start af rejsen gjort rejseleder opmærksom på min utilfredshed med standarten ligesom flere andre af de medrejsende gjorde.
Vi sluttede af med tre dage på luksus hotel. Beskidte værelser, møg beskidt restaurant med beskidte due, beskidt tøj og koldt mad. Det eneste luksus var beliggenheden.
Flere fra gruppen gjorde ligeledes Svanerejser opmærksom på udfordringen med rejseleder og ut gav heri ligeledes udtryk for manglende standart.
Efter hjemrejsen er Svanerejser blevet kontaktet men de henviser blot til Ankenævnet for pakkerejser.
En rejse til den pris burde indhold en hvis standard og man burde få serveret mad man ikke bliver syg af.
Den bedste mad vi fik på den rejse var maden der blev serveret ude i en landsby, samt eget køb blandt befolkningen.
Kan jeg anbefale andre at tage afsted. Bestemt ikke. Brug jeres penge et andet sted.

Réponse de Svane Rejser
Jeg købte en solo rejse hos Svane Rejser men var meget i tvivl om hvordan det ville være at rejse afsted alene, da jeg ikke har prøvet det før på denne måde. Jeg har altid rejst med familien men nu ville jeg prøve noget nyt. Svane rejser var simpelthen så søde og lyttende og det gav mig ro på. jeg endte med at have en helt fantastisk rejse og jeg er glad for at jeg turde tage med. Kan klart anbefales!

Réponse de Svane Rejser
Pas godt på jeres rejseleder Ulla. Uden at kende jer andre, tror jeg at hun er jeres største aktiv. Servicemindet langt fra F over det sædvanlige, utrolig opmærksom og nærværende. Dejlig humør og ikke bange for at sige sin mening. Virkelig en samlende faktor, ikke mindst på jeres singerejser.
Og mens vi er der: kunne I overveje at kalde det solo-rejser i stedet? De fleste på vores hold, som ikke havde rejst med jer før, var noget skeptiske over ordet Singlerejser. Både den der faktisk var single, og var i tvivl om, hvad der lå i begrebet, om dem, der ikke er single, men gerne ville rejse alene, og var i tvivl, om det var ok at deltage

Réponse de Svane Rejser
Svane rejser havde fuldstændigt forstået vores ønsker og tilrettelagt en super rejse.
Både flyrejse, overnatninger og vejledning inden afrejse var rigtig gode.
Vi vil give Svane rejser vores bedste anbefalinger.

Réponse de Svane Rejser
Fantastisk rejse med Ulla som rejseleder. Rejseguide havde styr på alt undervejs og tilpassede indholdet til både uforudsete opståede ting til gæsterne der deltog. Hun var en dygtig formidler undervejs og anvendte humor og med et glimt i øjet undervejs. Derudover var det tydeligt at Ulla har tillid som en vigtig værdi, som hun praktiserer over for gæsterne. Dette medførte at jeg kunne slappe fuldstændig helt af og have rigtig ferie med fokus på oplevelser, afslapning, hygge og generelt nyde hele opholdet fuldt ud. Jeg kan på det kraftigste anbefale rejserne hos Svane rejser ud fra den gode oplevelse jeg selv havde undervejs helt fra bestilling, betaling, afrejse og helt frem til hjemkomsten. Generelt godt serviceniveau.

Réponse de Svane Rejser
Jeg har haft en fantastisk rejse til Vietnam med en hel fantastisk rejseleder Ulla, en rigtig skøn oplevelse

Réponse de Svane Rejser
Min rejse til Cuba var utrolig spændende og velorganiseret.
Informationen fra Svanerejser var fin, og rejseleder Ulla var fantastisk, simpelthen - meget vidende, dygtig formidler, omsorgsfuld over for deltagerne, engageret i at hjælpe cubanere med behov for det.

Réponse de Svane Rejser
Når man rejser alene for første gang er der mange overvejelser op til. Svane rejser var søde og imødekommende på alle bekymringer og alt materiale i forbindelse med afrejse, var udførligt beskrevet. I lufthavnen mødes man af en meget synlig orange guide. Ulla viser sig at være den mest imødekommende og rummelige guide. Magen til tilstedeværelse og tålmodighed skal man lede længe efter. ALT havde hun styr på! Og på intet tidspunkt “forsvandt” hun. Rejsen var godt tilrettelagt og turene uforglemmelige. Selv dét “uden om” var Ulla behjælpelig med.
Jeg rejser bestemt med Svane Rejser, og Ulla, igen😊🦢

Réponse de Svane Rejser
Var i oktober med på min første rejse med Svane Rejser til Bali, det bliver helt sikkert ikke den sidste. Der var styr på alt, og med en super rejseleder Ulla, som bare gjorde rejsen mere tryg.

Réponse de Svane Rejser
Jeg rejste for første gang med Svane rejser i oktober måned til Bali. Det var en fantastisk rejse og der var 100 % styr på det hele. Fantastiske udflugter, dygtige lokale guider og rejseleder Ulla fra Svane rejser var absolut også med til at gøre rejsen helt unik.

Réponse de Svane Rejser
Fine vandreture og en rigtig god guide. Hotellet havde en ok beliggenhed, maden var ikke specielt god og for megen støj i restauranten.

Réponse de Svane Rejser
Jeg har nu været på min anden vandreferie med Svanerejser - denne gang til Costa Brava. Det var et fantastisk hotel med venligt personale, rent og pænt - god og rigelig mad.
Største ros er til rejseleder Monica, hun gjorde hele turen perfekt. Hun ved næsten alt, det hun ikke ved, finder hun ud af, hun er omsorgsfuld og opmærksom på alle. Det var meget trygt at være på grupperejse med hende som rejseleder. Turene var veltilrettelagte.
Helt sikkert ikke sidste gang, jeg rejser med Svane Rejser.

Réponse de Svane Rejser
Meget god rejse oplevelse.
Kan varmt anbefales
Steve

Réponse de Svane Rejser
Vi har haft en helt fantastisk tur til Peru med Svane rejser som rejsearrangør. En tur fyldt med en masse fantastiske oplevelser som vi altid vil tænke tilbage på med et smil. Alting har klappet og altid til tiden. Virkelig en fornøjelse at rejse med Svane rejser i ryggen. Vores bedste anbefalinger til Svane rejser.

Réponse de Svane Rejser
Vi var en god gruppe, men en rigtig god turleder og en eminent lokalguide. Vi fik mere end programmet lovede.
Turlederen var meget opmærksom og lydhør for vores ønsker. Alletiders med en Facebook gruppe kun for os i gruppen. Det gjorde det let at finde hinanden i lufthavnen, også inden vi mødte guiden. Perfekt at der efter hjemrejsen blev delt en masse foto på turen.
Glæder mig til næste tur med Svane Solorejser.

Réponse de Svane Rejser
Svane Rejsers hjemmeside er nem at overskue. Rejserne er velbeskrevet - og de 6 rejser, jeg har været med på, har fuldt ud levet op til, hvad Svane Rejser har lovet mig i programmet😊
Den sidste rejse, jeg har været med på, var til Vietnam❤️ Her fik jeg et indblik i Vietnams historie, som jeg ikke har haft tidligere. Rejselederen Martin var meget vidende om Vietnam - og yderst kompetent som rejseleder. Martin havde en meget fin fornemmelse for den enkelte deltager. Martin var i den grad med til at skabe det dejligste fællesskab🌞
Svane Rejsers spændende rejser har bidraget til, at jeg har fået nye gode venner, på tværs af landet❤️ Jeg kan varmt anbefale, at du vælger Svane Rejser som leverandør af din næste rejse - hvis du ønsker - at rejse alene sammen med andre🌞

Réponse de Svane Rejser
Min første erfaring med en Single rejse/ grupperejse var en rigtig god erfaring. Jeg rejste til Cuba fra den 12.4 til den 23.4. med 13 søde rejsekammerater og en fantastisk dygtig rejseleder (Ulla). Det var en skøn ferie. Godt hotelophold i Havanna og fantastisk casaophold i Trinidad. Men vær forberedt på, at hotellet i Varadero har set bedre dage. Stranden kompenserer dog for det. Det kan anbefales som en måde at rejse på, hvis man gerne vil rejse sammen med andre, men også vil have mulighed for at trække sig tilbage en gang imellem. Der var et godt program, og ‘ på egen hånd’ endte som oftest med at lave noget hyggeligt sammen med rejsekammeraterne. Ulla er meget vidende om Cuba, og det var spændende at høre hendes rejsehistorier. Og så går hun bare ‘above and beyond’. Kan klart anbefales!

Réponse de Svane Rejser
En savoir plus sur les différents types d'avis.