Svane Rejser Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er 3 gang jeg rejser med Svanerejser og tak til Ditte for at tage hånd om et problem som opstod. Jeg vil til enhver tid anbefale Svanerejser og rejser gerne med dem igen. Hilsen Jette

Noté 5 sur 5 étoiles

Har i feb./marts været med Svanerejser, singlekoncept til Syd Vietnam. Dejlig oplevelsesrig ferie ,med mange spændende oplevelser på programmet. Vil gerne i den forbindelse fremhæve Vores skønne kompe... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Vi fik en masse gode oplevelser. Alt kørte på skinner og vores guide, Anne Mette,gjorde et kæmpe godt stykke arbejde. Gode busser og hoteller. Ingen uheld eller kedelige oplevelser. Sidst men... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Spennende tur til et annerledes land. Cuba er som et levende museum med gammelt og nytt. Bilpark i alle årsklasser og merker og hest og okse fremdeles i bruk. Fin natur fine strender, hyggelige folk o... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de voyages
  2. Agence de croisières
  3. Fournisseur d'excursions culturelles
  4. Site de recherche de vols
  5. Hôtel
  6. Voyagiste

Écrit par l'entreprise

Svane Rejser er et service rejsebureau, hvor kunden altid er i centrum. Vores store net af samarbejdspartnere over hele verden gør, at vi kan tilbyde næsten alle typer af rejser. Vi arrangerer rejser til hele verden: fly+hotel+billeje, grupperejser, singlerejser, cruise, kør-selv-ferie, rundrejser med rejseleder, sportsrejser, m.m. Svane Rejser's koncept er enkelt: Bedst mulige service til lavest mulige pris!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

37 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Vietnam singlerejse

Vi fik en masse gode oplevelser.
Gode busser og hoteller.
Ingen uheld eller kedelige oplevelser.
Sidst men ikke mindst ,en rigtig god gruppe.

2 mars 2026

Kære Tom,

Mange tak for din anmeldelse – det sætter vi stor pris på.

Det glæder os meget at høre, at I har haft en rejse fyldt med gode oplevelser, og at alt fungerede godt undervejs. Vi er også rigtig glade for dine pæne ord om Anne Mette – hun gør et stort arbejde for vores gæster, og vi giver selvfølgelig din ros videre til hende.

Det er også dejligt at høre, at både busser, hoteller og ikke mindst gruppen var med til at gøre turen til en god oplevelse. Ofte er det netop fællesskabet på en rundrejse, der gør rejsen ekstra mindeværdig.

Vi håber, at I er kommet hjem med mange gode minder fra turen, og vi vil meget gerne byde jer velkommen på en ny rejse med Svane Rejser en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service fra start til slut

Fantastisk service fra start til slut. Hurtig respons, klar kommunikation og virkelig professionel håndtering. Jeg følte mig i trygge hænder hele vejen.

11 mars 2026

Kære Casper

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse og for dine meget pæne ord. Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Vi gør os umage for at være tilgængelige, give klar information og sikre, at vores gæster føler sig trygge gennem hele processen – så det betyder rigtig meget for os at høre, at du har oplevet det sådan.

Vi håber, at vi også får fornøjelsen af at hjælpe dig med din næste rejse, og vi står naturligvis altid klar, hvis du får brug for inspiration eller rådgivning.

Svane singlerejser Mexico, Yucatan

Svane singlerejser Mexico, Yucatan 2026
Hvilket fantastisk land. Kan virkelig anbefale at tage dertil, og Svane rejser havde styr på tingene. Vi var 16 singler afsted, og faldt hurtigt i hak,og det har ikke noget med dating at gøre, som jeg var lidt nervøs for. Der var en del dykkere med på turen, og havde man ikke prøvet det før, kunne man få undervisning i det. Vi kørte lange ture rundt i bus (det var jo en rundvisning), men bussen var for lille! Der var ikke god plads til lange ben, og der var fare for at få en kuffert i nakken,som var stablet op i bagenden af bussen. Der manglede også sikkerhedsseler. Heldigvis klarede chaufføren det godt! Svane rejser må ønske sig en større bus.
Vi så masser af pyramider. For mange.Man kunne godt have kortet en dag af, og fundet på en anden udflugt i stedet for. Den lokale guide var fantastisk og meget dedikeret. Stor ros til ham!
Mexicanerne er et meget venligt, og hjælpsomt folkefærd. Jeg følte mig helt tryg, når jeg gik aftentur rundt alene i de byer vi besøgte.
Rejselederen kendte en del gode restauranter, da hun havde boet i landet, og maden var rigtig god.
Hotellerne vi boede på var generelt ok, bortset fra et. Det var til gengæld også elendigt! Fugtigt og koldt, og lugtede rigtig fælt! Heldigvis kun en overnatning, ellers var jeg taget hjem. Svane rejser må ønske sig et nyt hotel!
På vej hjem skulle vi lige besøge et kafferisterifirma. som en af rejselederens venner havde startet op. Mægtig god kaffe!
Alt i alt en dejlig tur, men næste gang vælger jeg at tage med fra København. Jeg havde valgt Billund, så ventetiden i Paris hvor vi skulle mellemlande, var på ni timer!!
Venlig hilsen Sanne

25 janvier 2026

Kære Sanne

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse og for at dele dine oplevelser fra singlerejsen til Mexico, Yucatán. Det glæder os virkelig at høre, at du havde en dejlig tur og fik oplevet så meget af dette fantastiske land.

Det er skønt at høre, at gruppen hurtigt faldt i hak, og at stemningen var god – præcis sådan håber vi altid, at vores singlerejser udvikler sig. Mange er lidt spændte første gang, så det er dejligt, at du også nævner, at det slet ikke handler om dating, men om gode fælles oplevelser.

Vi er også meget glade for din ros til både rejselederen og den lokale guide. De gør et stort arbejde for at give vores gæster de bedste oplevelser, og vi sørger selvfølgelig for at give dine pæne ord videre til dem.

Tak også for dine ærlige kommentarer om bussen og hotellet. Den slags feedback er meget værdifuld for os, og vi tager det med i vores evaluering af turen fremover – både i forhold til transport og valg af hoteller.

Det lyder heldigvis som om, at de mange oplevelser, de venlige mennesker, den gode mad og ikke mindst den gode kaffe har været med til at gøre rejsen mindeværdig.

Vi håber meget at få fornøjelsen af at byde dig velkommen på endnu en rejse med os – måske næste gang med afrejse fra København 😊

Noté 1 sur 5 étoiles

Dyr rejse i forhold til den dårlige kvalitet

Desværre levede min rundrejse til Sri Lanka ikke op til den forventede standart.

Et af de største problemer var rejselederne der efter gruppens oplevelse manglede ledelse- og sprogkompetancer. Hun evnede ikke at sammenfatte og oversætte hvad den lokal guide fortale og kunne du ikke engelsk ja så fik du intet ud af noget. Ligeledes oversatte hun forkert og skabte forvirring undervejs.

Turen var flere gange dårlig planlagt og en af dagene brugte vi tre timerunødvendig i busen da vi kørte forbi stedet vi skulle besøge senere blot for at kører til hotellet, afleverer vores kufferter og skynde os tilbage til busen for at kører retur. Til en gå tur på 1,5 time for derefter at kører tilbage til hotellet.

Hotellerne lå øde og isoleret. Nogen af hotellerne var fine nok. Men nogen af dem var beskidte og serveret koldt mad iført møg beskidt tøj og beskidt due mm. (Madpletter).

De udvalgte restauranter undervejs var så ulækker at jeg aldrig ville sætte min ben et sådan sted hvis jeg havde haft mulighed for, at spise et andet sted.

Jeg har fra start af rejsen gjort rejseleder opmærksom på min utilfredshed med standarten ligesom flere andre af de medrejsende gjorde.

Vi sluttede af med tre dage på luksus hotel. Beskidte værelser, møg beskidt restaurant med beskidte due, beskidt tøj og koldt mad. Det eneste luksus var beliggenheden.

Flere fra gruppen gjorde ligeledes Svanerejser opmærksom på udfordringen med rejseleder og ut gav heri ligeledes udtryk for manglende standart.

Efter hjemrejsen er Svanerejser blevet kontaktet men de henviser blot til Ankenævnet for pakkerejser.

En rejse til den pris burde indhold en hvis standard og man burde få serveret mad man ikke bliver syg af.
Den bedste mad vi fik på den rejse var maden der blev serveret ude i en landsby, samt eget køb blandt befolkningen.

Kan jeg anbefale andre at tage afsted. Bestemt ikke. Brug jeres penge et andet sted.

11 février 2026

Kære Sørine,

Vi vil gerne præcisere, at vores korrespondance med dig ikke indeholder nogen vurdering af rejselederen. Da anmeldelsen samtidig omhandler en konkret person, finder vi det ikke hensigtsmæssigt at drøfte sådanne forhold på en offentlig anmeldelsesplatform.

Din anmeldelse vedrører samtidig det kompensationskrav, du har fremsat efter rejsen. Når der fremsættes et økonomisk krav af denne karakter, er det vigtigt for os, at sagen behandles sagligt og på et korrekt oplyst grundlag.

Den type klagesager behandles derfor i de relevante og professionelle fora, hvor begge parter har mulighed for at få sagen vurderet på et objektivt grundlag – og ikke på anmeldelsesplatforme eller sociale medier.

Vi fortsætter derfor dialogen med dig direkte om sagen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik den oplevelse jeg havde håbet på

Jeg købte en solo rejse hos Svane Rejser men var meget i tvivl om hvordan det ville være at rejse afsted alene, da jeg ikke har prøvet det før på denne måde. Jeg har altid rejst med familien men nu ville jeg prøve noget nyt. Svane rejser var simpelthen så søde og lyttende og det gav mig ro på. jeg endte med at have en helt fantastisk rejse og jeg er glad for at jeg turde tage med. Kan klart anbefales!

19 février 2026

Kære Lykke,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os at læse.

Det er altid noget helt særligt, når man tager springet og rejser alene første gang, og vi er derfor rigtig glade for at høre, at du følte dig tryg i processen, og at du fik en helt fantastisk rejseoplevelse. Det er netop vores mål, at man som solorejsende føler sig godt taget imod og får mod på at opleve verden på nye måder.

Tak fordi du valgte at rejse med os – og fordi du deler din oplevelse med andre.

Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen på endnu en rejse en dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Pas godt på jeres rejseleder Ulla

Pas godt på jeres rejseleder Ulla. Uden at kende jer andre, tror jeg at hun er jeres største aktiv. Servicemindet langt fra F over det sædvanlige, utrolig opmærksom og nærværende. Dejlig humør og ikke bange for at sige sin mening. Virkelig en samlende faktor, ikke mindst på jeres singerejser.
Og mens vi er der: kunne I overveje at kalde det solo-rejser i stedet? De fleste på vores hold, som ikke havde rejst med jer før, var noget skeptiske over ordet Singlerejser. Både den der faktisk var single, og var i tvivl om, hvad der lå i begrebet, om dem, der ikke er single, men gerne ville rejse alene, og var i tvivl, om det var ok at deltage

10 février 2026

Réponse de Svane Rejser

Tusind tak for din dejlige anmeldelse,

Hvor er det skønt at læse, at du havde en god rejse – og ikke mindst at Ulla gjorde så stort et indtryk. Vi er helt enige i, at hun er noget helt særligt, og vi sørger selvfølgelig for, at hun får dine flotte ord videre. Det betyder meget for os, når vores rejseledere bliver oplevet som nærværende, engagerede og samlende – præcis som du beskriver.

Tak også for din meget konstruktive feedback omkring betegnelsen singlerejser. Det er en vigtig pointe, som vi faktisk ofte drøfter, fordi vores rejser netop er for alle, der ønsker at rejse alene – uanset civilstatus. Vi tager din formulering og oplevelse med videre i vores arbejde med, hvordan vi bedst beskriver rejseformen fremover.

Endnu en gang tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi håber at byde dig velkommen på en ny rejse igen

Perfekt arrangeret rejse til Cuba

Svane rejser havde fuldstændigt forstået vores ønsker og tilrettelagt en super rejse.
Både flyrejse, overnatninger og vejledning inden afrejse var rigtig gode.
Vi vil give Svane rejser vores bedste anbefalinger.

30 décembre 2025

Kære Lars,

Tusind tak for jeres dejlige ord – det betyder virkelig meget for os.
Det glæder os enormt at høre, at vi har ramt jeres ønsker, og at både fly, overnatninger og vejledningen inden afrejse har fungeret godt. Netop den tryghed og personlige tilrettelæggelse er noget, vi lægger stor vægt på.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse og for jeres varme anbefaling. Vi håber meget at måtte hjælpe jer med endnu en skøn rejse en anden gang.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk rejse med Ulla som rejseleder. Rejseguide havde styr på alt undervejs og tilpassede indholdet til både uforudsete opståede ting til gæsterne der deltog. Hun var en dygtig formidler undervejs og anvendte humor og med et glimt i øjet undervejs. Derudover var det tydeligt at Ulla har tillid som en vigtig værdi, som hun praktiserer over for gæsterne. Dette medførte at jeg kunne slappe fuldstændig helt af og have rigtig ferie med fokus på oplevelser, afslapning, hygge og generelt nyde hele opholdet fuldt ud. Jeg kan på det kraftigste anbefale rejserne hos Svane rejser ud fra den gode oplevelse jeg selv havde undervejs helt fra bestilling, betaling, afrejse og helt frem til hjemkomsten. Generelt godt serviceniveau.

3 janvier 2026

Kære Connie,

Selv tusind tak for din helt fantastiske tilbagemelding – den varmer virkelig.

Det glæder os enormt at høre, at du har haft en så skøn rejse, og at Ulla har været med til at skabe rammerne for en tryg, afslappende og oplevelsesrig ferie. Din beskrivelse af hendes engagement, humor og tillid betyder meget for os, og vi er stolte af at have rejseledere, der gør sig så umage for hver enkelt gæst.

Vi er også rigtig glade for, at hele forløbet – fra bestilling til hjemkomst – har levet op til dine forventninger, og at du har mærket vores fokus på service hele vejen.

Tusind tak for din varme anbefaling. Vi håber meget, at vi får lov til at byde dig velkommen på en ny rejse igen en anden gang.

Vietnam jul og nytår

Jeg har haft en fantastisk rejse til Vietnam med en hel fantastisk rejseleder Ulla, en rigtig skøn oplevelse

2 janvier 2026

Kære Marian,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Du har været i vores tanker, og det betyder virkelig meget for os at høre, at du – og hele gruppen – havde en så dejlig og minderig oplevelse i Vietnam hen over jul og nytår.

Vi er meget glade for, at rejsen levede op til forventningerne, og at Ulla var med til at gøre oplevelsen helt særlig. Tak fordi du tog dig tid til at dele dine ord med os.

De varmeste hilsner Team Svane Rejser

Fantastisk CUBA-rejse

Min rejse til Cuba var utrolig spændende og velorganiseret.
Informationen fra Svanerejser var fin, og rejseleder Ulla var fantastisk, simpelthen - meget vidende, dygtig formidler, omsorgsfuld over for deltagerne, engageret i at hjælpe cubanere med behov for det.

12 novembre 2025

Kære Karen,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft en spændende og velorganiseret rejse til Cuba.

Hvor er det dejligt, at du har haft så stor glæde af informationen inden afrejse – og ikke mindst af vores rejseleder Ulla. Hun er virkelig dedikeret, og vi sender straks dine fine ord videre til hende.

Tak fordi du rejste med os, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

De bedste hilsner,

Den Orange Guide

Når man rejser alene for første gang er der mange overvejelser op til. Svane rejser var søde og imødekommende på alle bekymringer og alt materiale i forbindelse med afrejse, var udførligt beskrevet. I lufthavnen mødes man af en meget synlig orange guide. Ulla viser sig at være den mest imødekommende og rummelige guide. Magen til tilstedeværelse og tålmodighed skal man lede længe efter. ALT havde hun styr på! Og på intet tidspunkt “forsvandt” hun. Rejsen var godt tilrettelagt og turene uforglemmelige. Selv dét “uden om” var Ulla behjælpelig med.
Jeg rejser bestemt med Svane Rejser, og Ulla, igen😊🦢

12 octobre 2025

Kære Conni

Tusind tak for din vidunderlige og varme 5-stjernede anmeldelse – den går lige i hjertet.

At rejse alene for første gang kan være stort, og vi er oprigtigt glade for at høre, at du følte dig tryg og godt guidet hele vejen. Det betyder meget for os, at vores information og hjælp før afrejsen gav ro i maven – og at du blev mødt af et smil og en synlig orange guide i lufthavnen.

Ulla er noget helt særligt, og dine ord om hendes imødekommenhed, tilstedeværelse og store tålmodighed rammer præcis det, vi også værdsætter så højt ved hende. Vi sender straks din flotte ros videre – den vil varme dybt.

Det glæder os, at rejsen levede op til dine forventninger, og at selv de små ting undervejs blev taget hånd om. At du allerede nu har lyst til at rejse med os – og med Ulla – igen, er den største anbefaling, vi kan få.

Vi glæder os til at byde dig velkommen næste gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Var i oktober med på min første rejse…

Var i oktober med på min første rejse med Svane Rejser til Bali, det bliver helt sikkert ikke den sidste. Der var styr på alt, og med en super rejseleder Ulla, som bare gjorde rejsen mere tryg.

1 octobre 2025

Kære Anette

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at din første rejse med os blev en god oplevelse!

Vi er rigtig glade for, at du følte dig tryg og godt taget hånd om hele vejen. Ulla er en fantastisk rejseleder, og vi sender straks roserne videre til hende – det vil hun blive meget glad for.

Det betyder meget for os, at du havde en skøn tur til Bali, og vi håber varmt at få lov til at byde dig velkommen på endnu en rejse i fremtiden.

Mange hilsner

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg rejste for første gang med Svane…

Jeg rejste for første gang med Svane rejser i oktober måned til Bali. Det var en fantastisk rejse og der var 100 % styr på det hele. Fantastiske udflugter, dygtige lokale guider og rejseleder Ulla fra Svane rejser var absolut også med til at gøre rejsen helt unik.

1 octobre 2025

Kære Tine,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os virkelig at høre, at din første rejse med Svane Rejser til Bali blev en fantastisk oplevelse, og at alt forløb som det skulle. Vores lokale guider gør altid deres bedste for at vise det ægte Bali frem, og vi er særligt glade for, at du fremhæver vores egen dygtige danske rejseleder Ulla – hun er en utrolig engageret og erfaren rejseleder, som med sin varme og viden gør en stor forskel for vores gæster. Din ros vil vi med glæde give videre til hende.

Bedste hilsner Team Svane Rejser

Noté 4 sur 5 étoiles

Super guide og flotte vandreture

Fine vandreture og en rigtig god guide. Hotellet havde en ok beliggenhed, maden var ikke specielt god og for megen støj i restauranten.

17 septembre 2025

Kære Eydna,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele dine oplevelser med os. Det glæder os meget at høre, at du har nydt de flotte vandreture og haft en god oplevelse med vores danske rejseleder Ann-Mari – hun er virkelig dygtig og gør altid sit bedste for at give gæsterne en god og tryg rejse. Vi giver naturligvis din ros videre til hende, det vil hun blive rigtig glad for at høre. Tak også for din feedback om hotellet – det hjælper os i vores løbende arbejde med at sikre den bedst mulige rejseoplevelse for vores gæster.

FANTASTISK rejsebureau

Jeg har nu været på min anden vandreferie med Svanerejser - denne gang til Costa Brava. Det var et fantastisk hotel med venligt personale, rent og pænt - god og rigelig mad.
Største ros er til rejseleder Monica, hun gjorde hele turen perfekt. Hun ved næsten alt, det hun ikke ved, finder hun ud af, hun er omsorgsfuld og opmærksom på alle. Det var meget trygt at være på grupperejse med hende som rejseleder. Turene var veltilrettelagte.
Helt sikkert ikke sidste gang, jeg rejser med Svane Rejser.

30 septembre 2025

Kære MS,

Tusind tak for din dejlige tilbagemelding – hvor bliver vi glade for at læse den 🌸 Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft endnu en god oplevelse med os, og at hotel, vandringer og hele rejsen levede op til dine forventninger.

En særlig tak for dine flotte ord om Monica – hun er en fantastisk rejseleder, og vi ved, at hun bliver både stolt og rørt over din ros 💛 Hun gør virkelig en stor forskel for vores gæster.

Det glæder os, at du følte dig tryg og godt taget hånd om på turen – og vi ser allerede frem til at byde dig velkommen på en ny rejse med Svane Rejser.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget god rejse oplevelse.

Meget god rejse oplevelse.
Kan varmt anbefales
Steve

29 septembre 2025

Hej Steve,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner 🌟 Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god rejseoplevelse, og at du kan anbefale os videre. Det betyder meget for os!

Vi håber at byde dig velkommen på en ny rejse igen snart.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har haft en helt fantastisk tur til…

Vi har haft en helt fantastisk tur til Peru med Svane rejser som rejsearrangør. En tur fyldt med en masse fantastiske oplevelser som vi altid vil tænke tilbage på med et smil. Alting har klappet og altid til tiden. Virkelig en fornøjelse at rejse med Svane rejser i ryggen. Vores bedste anbefalinger til Svane rejser.

12 juillet 2025

Réponse de Svane Rejser

Tusind tak for jeres skønne anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at jeres tur til Peru blev fyldt med uforglemmelige oplevelser, og at alt forløb, som det skulle. Det betyder meget for os at vide, at I har følt jer trygge og godt taget hånd om hele vejen – og at vi har kunnet bidrage til minder, I vil tænke tilbage på med et smil.

Tak for jeres anbefaling – vi håber at kunne sende jer ud på endnu et eventyr en dag.

De varmeste hilsner
Per

Fantastiske Færøerne

Vi var en god gruppe, men en rigtig god turleder og en eminent lokalguide. Vi fik mere end programmet lovede.
Turlederen var meget opmærksom og lydhør for vores ønsker. Alletiders med en Facebook gruppe kun for os i gruppen. Det gjorde det let at finde hinanden i lufthavnen, også inden vi mødte guiden. Perfekt at der efter hjemrejsen blev delt en masse foto på turen.
Glæder mig til næste tur med Svane Solorejser.

20 mai 2025

Kære Grethe,

Tak for den fine anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse! Vi er glade for, at både turlederen og den lokale guide levede op til – og endda overgik – dine forventninger. Det betyder meget for os, at I følte jer godt taget hånd om, og at Facebook-gruppen gjorde det nemt at holde kontakten både før, under og efter rejsen. Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen på din næste tur med Svane Solorejser! 🌍✈️😊

Bh Team Svane Rejser
Rejs alene- sammen med andre.

Den varmeste anbefaling, som i den grad fortjener 5 stjerner⭐️

Svane Rejsers hjemmeside er nem at overskue. Rejserne er velbeskrevet - og de 6 rejser, jeg har været med på, har fuldt ud levet op til, hvad Svane Rejser har lovet mig i programmet😊
Den sidste rejse, jeg har været med på, var til Vietnam❤️ Her fik jeg et indblik i Vietnams historie, som jeg ikke har haft tidligere. Rejselederen Martin var meget vidende om Vietnam - og yderst kompetent som rejseleder. Martin havde en meget fin fornemmelse for den enkelte deltager. Martin var i den grad med til at skabe det dejligste fællesskab🌞
Svane Rejsers spændende rejser har bidraget til, at jeg har fået nye gode venner, på tværs af landet❤️ Jeg kan varmt anbefale, at du vælger Svane Rejser som leverandør af din næste rejse - hvis du ønsker - at rejse alene sammen med andre🌞

25 avril 2025

Kære Lone,

Tak for din varme og meget flotte anmeldelse! 🌞

Det glæder os utroligt meget at høre, at du har haft så gode oplevelser med vores rejser – hele seks gange endda! Vi lægger stor vægt på, at vores programmer afspejler virkeligheden, så det er dejligt at høre, at dine forventninger er blevet indfriet hver gang.

Særligt tak for de fine ord om rejsen til Vietnam og ikke mindst om Martin. Han er en stor del af vores team, og vi er meget stolte af hans evne til både at formidle med indsigt og skabe trygge og hyggelige rammer for fællesskabet på rejsen. Din oplevelse er præcis det, vi ønsker at give alle vores gæster – nærvær, viden og nye venskaber.

Tusind tak fordi du rejser med os – vi glæder os til at byde dig velkommen igen på nye eventyr! ❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Min første erfaring med en Single rejse

Min første erfaring med en Single rejse/ grupperejse var en rigtig god erfaring. Jeg rejste til Cuba fra den 12.4 til den 23.4. med 13 søde rejsekammerater og en fantastisk dygtig rejseleder (Ulla). Det var en skøn ferie. Godt hotelophold i Havanna og fantastisk casaophold i Trinidad. Men vær forberedt på, at hotellet i Varadero har set bedre dage. Stranden kompenserer dog for det. Det kan anbefales som en måde at rejse på, hvis man gerne vil rejse sammen med andre, men også vil have mulighed for at trække sig tilbage en gang imellem. Der var et godt program, og ‘ på egen hånd’ endte som oftest med at lave noget hyggeligt sammen med rejsekammeraterne. Ulla er meget vidende om Cuba, og det var spændende at høre hendes rejsehistorier. Og så går hun bare ‘above and beyond’. Kan klart anbefales!

12 avril 2025

Kære Christel,

Tak for din flotte anmeldelse – og ikke mindst for at dele dine indtryk fra rejsen til Cuba!

Vi er glade for at høre, at din første single-/grupperejse blev en god oplevelse, og at både programmet, fællesskabet og vores rejseleder Ulla gjorde indtryk. Hun har et særligt engagement og en stor viden om Cuba, som vi er meget stolte af – og det er dejligt at høre, at det kom til sin ret på rejsen.

Vi noterer os også din kommentar om hotellet i Varadero. Det er værdifuld feedback, som vi bringer videre til vores lokale samarbejdspartnere, da vi løbende arbejder på at sikre høj kvalitet hele vejen rundt.

Tusind tak for anbefalingen – vi håber at byde dig velkommen igen på en ny rejse i godt selskab.

Mange hilsner

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus