Jeg bestilte en trykfod online og byttede den efterfølgende. Selvom der var travlt i butikken, tog ekspedienten sig god tid til at afprøve den trykfod, jeg havde med, og sikre, at jeg fik den rigtige... Voir plus
Lisez les avis des autres
Da jeg midt i et projekt kom til at ødelægge min overlockerfod, var jeg så heldig at finde symaskineXperten, som heldigvis havde overlockerfødder til min symaskine. Levering var som lovet, og jeg nåe... Voir plus
Det her ville have været en 5-stjernet anmeldelse hvis ikke det var for en irriterende detalje... Jeg indleverede 2 stort set ens Singer Inspiration symaskiner til reparation. Tilbuddet om at de under... Voir plus
Virkelig god service. Jeg ringede op til de hyggelige folk i biksen, da jeg var i tvivl om nogle nåle jeg havde bestilt til en maskine jeg ikke kendte nåletypen til. De sad to sammen der kunne svare p... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi har mere end 30 års erfaring i branchen og de tre detail-butikker er lokalkendte butikker der har eksisteret på samme adresse i mere end 45 år. Vort mål er at sælge den højeste kvalitet til de bedste priser men samtidig yde den bedste service.
Coordonnées de contact
Amagerbrogade 96, 2300, København S, Danemark
- shop@symaskinexperten.dk
- www.symaskinexperten.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Stort udvalg og hurtig betjening.
Hurtigt og effektiv
Fin service!
meget kompetent vejledning
Fin behandling fra start til slut
Fin behandling fra start til slut, eneste minus var at jeg ikke fik tilbudt at købe en taske til broderimodulet.
Billigt sy-grej
Billigt sy-grej, overskuelig hjemmeside og hurtigt levering - kan klart anbefales.
5 stjerner fra mig 🤩
Jeg fik en fantastisk service
Jeg fik en fantastisk service, ikke bare én gang, men hver gang jeg ringede med spørgsmål til kontor og værksted. De gjorde det lettere for mig, når jeg skulle bestille deres varer over nettet, og de var flinke og imødekommende. Det er hvad man skulle forvente af et firma som sælger ting, men det er sjældent efterhånden at få god service på den måde. Derfor var det en dejlig positiv oplevelse. En fornøjelse at handle med symaskine experten. Varer kom som lovet og hurtigt, og alle ting passede som de skulle.
hurtig levering
Brug af symaskinen
Jeg synes det er noget svært at tråde nålen, men jeg har fået fin betjening fra butikken og hovedkontoret, vedr levering mv. Så nu håber jeg at jeg kan tråde nålen igen næste gang.
Hurtig levering med de rigtige varer.
Sikker og hurtig levering
Super hurtig ekspedition.
Super handel
Bestilte varer dagen før og næste dag…
Bestilte varer dagen før og næste dag kunne jeg hente i pakkeshop
Hurtig levering og god kommunikation
Hurtig levering og god kommunikation. Nemt at vælge rigtigt på hjemmesiden og en meget tilfreds kunde
Hurtigt forsendelse og maskinen lever…
Hurtigt forsendelse og maskinen lever helt til det lovede.. kun anbefale butikken. 2 gang jeg handler her.
L’expérience Trustpilot