Vi købte et rigtig flot bord fra tablelab. Firmaet var meget fleksible ift. levering. Da vi modtog bordet var der uheldigvis nogle pletter som ikke kunne gå af og da vi tog kontakt til firmaet svarede... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg har købt det fineste spisebord, Essential Oak. Der var lidt problemer med leveringsdatoen som blev udskudt af to omgange. Da jeg modtog bordet fik jeg desværre samlet det forkert og det var nødven... Voir plus
L'entreprise a répondu
Samlet set en lidt lunken oplevelse. Vi har købt et smukt bord fra Tablelab og selve produktet er der som sådan ikke en finger at sætte på. Men firmaets kommunikation derimod… Der er noget at hente!... Voir plus
Modtog sofabord som, grundet fragt, havde pådraget sig nogle store skrammer. Jeg skrev til Tablelab, vedhæftede billeder og i løbet af max to timer, modtog jeg det fineste svar, hvor de udover at bek... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Møbler i tidsløse designs - dag til dag levering, køb online eller i konceptbutik.
Coordonnées de contact
Danemark
- www.tablelab.com
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
God service og produkter til prisen.
Ham den høje, der er én af ejerne er virkelig flink og god til at tænke med i gør-det-selv projekter.
Efter en kort snak fik Jeg købt de fedeste bordben!
Tak ✌️

God og hurtig service
Bestilte bordben mandag formiddag og jeg kunne hente dem 2 dage senere! Fremragende service.

Réponse de Tablelab.com
Virkelig god service i butikken
Virkelig god service i butikken, og blev leveret til døren samme dag!

Excellent customer service
Excellent customer service. Quick delivery. Beautiful, well made table!

Super produkt
Super produkt. Hurtig levering. Intet at brokke mig over :)

Réponse de Tablelab.com
Vi er rigtige glade for vores bord fra …
Vi er rigtige glade for vores bord fra Tablelab og har fået rigtig god service.

Super lækkert bord
Super lækkert bord, flot i samlinger, god kvalitet og let at samle. Er meget glad for mit køb. Hurtig levering og god service.

Réponse de Tablelab.com
Fantastisk service fra en engageret …
Fantastisk service fra en engageret iværksætter. Bordet er af rigtig god kvalitet.

Réponse de Tablelab.com
Rigtig god service og kvalitet
Rigtig god service og kvalitet.
desværre skade på leveret bordplade, men dette kan man ikke bebrejde tablelab for. De tilbød at levere en ny plade, men de endte med at hjælpe med hvordan vi selv kunne udbedre skader og gav et fint afslag, hvilket vi valgte.

Réponse de Tablelab.com
Lækkert bord til overkommelige penge …
Lækkert bord til overkommelige penge samt hurtig levering😊

Fantastisk kvalitet og service
Fantastisk kvalitet og service, bestilte er Spisebord i 180cm. Herefter et magen til på 140cm. Dette fungere som skrivebord og sættes i forlængelse af det andet når vi har gæster.

Réponse de Tablelab.com
Har oplevet god service hele vejen …
Har oplevet god service hele vejen igennem, produkterne er også af rigtig god kvalitet. Fedt koncept :) kan klart anbefales.

Réponse de Tablelab.com
Tablelab ler et fremragende koncept med …
Tablelab er et fremragende koncept med god service og lækkert design. Elsker at man kan customize sit eget bord og præge udtrykket.

L’expérience Trustpilot