WAARSCHUWING: betaal hier niet voordat u uw bestelling heeft ontvangen!
WAARSCHUWING: betaal hier niet voordat u uw bestelling heeft ontvangen!
Op 4 juli 2026 kwamen wij toevallig langs dit bedrijf en zagen wij de tuinkeramiek die wij graag wilden kopen. Er werd ons verteld dat de tegels op voorraad waren en binnen vier dagen geleverd konden worden. Direct daarna ontvingen wij een betaalverzoek, dat wij meteen hebben betaald.
Vervolgens werden wij tien dagen lang aan het lijntje gehouden. Uiteindelijk kregen wij te horen dat de tegels niet meer beschikbaar waren bij de fabriek. Daarom hebben wij gevraagd om het volledige betaalde bedrag terug te storten.
Ons werd beloofd dat het geld binnen twee dagen zou worden terugbetaald. Inmiddels zijn we een week verder en hebben wij ons geld nog steeds niet ontvangen.
Ik heb er spijt van dat ik de eerdere beoordelingen niet heb gelezen voordat ik hier een aankoop deed. Ik schrijf deze review om te voorkomen dat anderen hetzelfde meemaken.
Mijn advies: betaal hier pas nadat u de goederen daadwerkelijk heeft ontvangen. Anders loopt u het risico dat u dagelijks moet bellen en telkens nieuwe excuses te horen krijgt.