Tegelsinhuis Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Enorm veel keuze en zeer scherpe prijzen. Ook de levertijd is erg gunstig. Groot voordeel vind ik ook dat het bedrijf tijdens de bouwvak gewoon open is. Erg vriendelijk, behulpzaam en kundig person... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vriendelijk, behulpzaam en gastvrij (je krijgt gratis appelflappen en koffie, thee of fris aangeboden). De selectie aan tegels is groot en divers. Voor ieder wat wils. Zover wij kunnen zien zijn de p... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de carrelage

Écrit par l'entreprise

Vloertegels en wandtegels koopt u direct uit voorraad bij Tegels in Huis. Altijd de goedkoopste

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

93 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Zo hoort het !

De verkoper was netjes en vriendelijk. Ondanks de drukte nam hij de tijd voor mij. Hielp mij bij de juiste keuze zonder maar iets op te dringen. Ik ben dus zeer tevreden. Al met al een voorbeeld voor menig ander !

11 juillet 2026

Personeel is super behulpzaam

Personeel is super behulpzaam. Goed geholpen en veel keuze aan tegels.
Daarnaast kregen we nog wat te drinken en iets lekkers; betere service bestaat niet! 😊

11 juillet 2026

Echt aanrader

Erg vriendelijk, behulpzaam en kundig personeel. We werden heel vriendelijk geholpen, zelfs toen het 17.00 uur was en ze eigenlijk zouden sluiten. Er werd goed naar ons geluisterd en alles rustig doorgenomen.
Een dag later kwamen we erachter dat we iets waren vergeten en dat we de spullen eigenlijk toch iets eerder geleverd zouden willen hebben. Dat werd heel snel en vriendelijk opgepakt. De spullen werden toegevoegd, een aparte betaallink werd gestuurd en ook de afleverdatum werd aangepast.
Erg tevreden over Tegels in Huis Zetten, ik kan het iedereen aanbevelen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hadden maar 1 losse tegel nodig en…

Wij hadden maar 1 losse tegel nodig en medewerker ( oude) Wim was zo vriendelijk om ons hier mee te helpen om i.p.v een heel pak tegels te moeten kopen.
Dit noem ik nou ' de klant is koning"
Nogmaals bedankt

Zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden over Tegels in Huis. Vriendelijk personeel en eenhele goede service. En de producten zijn van topkwaliteit!

Topservice

Supersnelle reactie van Tegels in Huis toen mijn tegels omgeruild moesten worden terwijl de tegelzetter al bijna op de stoep stond. Alternatief was gevonden in de ruime keuze, genoeg op voorraad, en binnen 24 uur stonden de nieuwe tegels in huis en werden de andere tegels mee terug genomen. Grote klasse!

3 juillet 2026

samengevat zeer goed!!

samengevat zeer goed!!
Nu al 4 tegel ruimtes tevreden over de tegels van Tegel in huis
we moeten er een stuk voor rijden maar dat vonden we alle 4x de moeite waard.

Service:
- vriendelijk
- behulpzaam
- goed advies
- eerlijk
- gastvrij
- meedenkend
- levering goed en flexibel in te plannen

Product:
- Kwaliteit zijn we erg over te spreken
- prijs kwaliteit verhouding zeer interessant
- keuze aanbod is zeer breed

Locatie Zetten

26 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

We zijn super goed geholpen

We zijn super goed geholpen. Prettige medewerkers. Het assortiment is enorm. Voor ieder wat wils.
Wij zijn in ieder geval heel tevreden!

8 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Hele fijne zaak om tegels te kopen/uitzoeken

Hele fijne zaak om tegels te halen/uitzoeken. Elke keer als wij kwamen kregen wij drinken aangeboden en wat lekkers. Goed geholpen door personeel en heel veel keuze! Iedereen kan hier een tegen vinden. Komen hier zeker in de toekomst terug en raden het aan.

4 juillet 2026

Heel fijn bedrijf

We werden zeer vriendelijk ontvangen door alle medewerkers. Konden rustig rondkijken en er was genoeg personeel in de omgeving als we wat wilde vragen. We kregen koffie en wat lekkers. Men dacht actief mee. Uiteindelijk hebben we voor nog geen 90 euro tegels besteld en alsnog bleef de service uitstekend.

4 juillet 2026

Ben groot fan van Tegels in Huis

Ben groot fan van Tegels in Huis! Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?! Alles is op voorraad, kan geleverd worden wanneer jij wil. Denken super goed en fijn mee, ook als je achteraf toch wat mist/ overhoudt. Kwaliteit en aanbod tegels ook meer dan top en super vriendelijk personeel.

1 juillet 2026

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus