Op TV een mooi product gezien bij Telcel en dus besteld via hun 0900 nummer. De dame aan de telefoon wist mij nog enige andere producten aan te smeren en heb direct het bedrag overgemaakt. Binnen tw... Voir plus
Lisez les avis des autres
Enige tijd geleden douchekop besteld en daar echt super tevreden over. Echter is dit product super gevoelig met lekkage aks gevolg, tot 4x toe en hoe Tell Sell hier mee om is gegaan en met n... Voir plus
L'entreprise a répondu
De adapter van de Hurricane Floating Mop waren we kwijtgeraakt. TellSell heeft direct aangeboden een nieuwe adapter gratis te sturen. Deze moest echter uit Oostenrijk komen en het zou ongeveer 2 weken... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kelronpannenset gekocht in augustus 2025 Handgreep is lam. Dus kan de pannen niet gebruiken Kan bedrijf niet vinden. Van Telsell geen reactie!!!
À propos de l'entreprise
- Magasin général
- Magasin d'électroménager
- Jardin
- Boutique de santé et beauté
- Magasin de meubles de cuisine
Écrit par l'entreprise
Tel Sell part of Mediashop. De bekendste homeshopper van Nederland en België. Bij vragen over onze producten: klantenservice@telsell.com.
Coordonnées de contact
Transistorstraat 31, 1322CK, Almere, Pays-Bas
- 088-9101099
- klantenservice@telsell.com
- www.telsell.com
A répondu à 83 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Les gens ont aussi consulté
prima contact en levering en betaling
prima contact en levering en betaling
beleefd en klantvriendelijk personeel aan de telefoon.
Ga zo door

Beste koop ooit gedaan
De verkoopster gaf steeds weer aan dat er ook andere producten in de aanbieding zijn.

Snelle goede levering
Snelle goede levering, top bedrijf, zal er zeker meer producten kopen.

Réponse : Tel Sell
Zoals jullie t voor doen komen met t…
Zoals jullie t voor doen komen met t instellen klop het niet helemaal je krijg geen Nederlandse taal.moeilijk in te stellen.jammer

Professionele Oplichters
Tactiek Tel Sell is als volgt om geld binnen te harken.
Als he met after-pay heb gekocht en op tijd terug hebt verzonden. Gaat telSell heel laat 5 a 6 weken een mail sturen dat je nog niet heb betaald en moet betalen met een extra boete. Ze hopen erop dat je je track en trace code niet meer hebt. Meestal gooien consumenten die code na 4 weken al weg. Als je de code niet hebt moet je als nog gewoon betalen ondanks dat ze het pakket al hebben teruggehaald o.dat je niet kunt bewijzen waar het pakket is gebleven.
Zij zeer professionele oplichters.
Ik heb Tel Sell getest Hierop.
Zo omzeilen ze wettelijke verplichting en laten ze de consumenten toch betalen voor spullen die ze terug hebben gestuurd.
PROFESSIONELE OPLICHTERS

Réponse : Tel Sell
Omdat alles wat was afgesproken ook zo…sport-tief
Omdat alles wat was afgesproken ook zo is nagekomen

Réponse : Tel Sell
Netjes op tijd geleverd goed verzorgde…
Netjes op tijd geleverd goed verzorgde verpakking.
Kwaliteit geweldig

Réponse : Tel Sell
Voor mijn gevoel zeer betrouwbaar
Voor mijn gevoel zeer betrouwbaar.
De vriendelijkheid van diegene die je te woord staat bij de bestelling en bezorging was perfect.

Réponse : Tel Sell
Mooi op tijd en netjes de bestelling…ontvangen
Mooi op tijd en netjes de bestelling ontvangen ‘
Had met 0900 gebeld want de reclame was op tv
Er waren geen verzendkosten geweest als ik online had besteld
Dus volgende keer ga ik online bestellen
Verder een goede ervaring met tell sell.alles naar behoren ontvangen en erg blij met met de hammer smidt air storm prima apparaat .
Dus prima ervaring met tell sell .

Termijnen
Op televisie wordt gezegd dat je in termijnen kan betalen. Maar als je besteld staat die mogelijkheid er niet bij. Hoe zit dat?

Réponse : Tel Sell
Ik probeer al dagen contact te krijgen…
Ik probeer al dagen contact te krijgen met de klantenservice van Telsell. Noch telefonisch, noch via de mail of chat lukt dit. Steeds een ander verhaal via een bandje. Echt slecht

Gisteren een pakketje ontvangen
Gisteren een pakketje ontvangen. Ik had een total crunch apparaat bestelt. Echter in het kleine doosje dat bezorgd is zitten schoonmaakpads en op de pakbon in het doosje staat total crunch apparaat. Klantenservice is telefonisch niet te bereiken en op mijn email met bijgevoegde foto word niet gereageerd. Ik heb dit ook doorgegeven aan riverty. Zo niet tevreden!
Als reactie op het antwoord. Probeer de klantenservice te bellen 1uur en 25 minuten en nog steeds een bandje. Je kunt ook chatten mooi niet dus dit staat nergens op de website. Waardeloos Telsell maakt er zich wel erg gemakkelijk vanaf.

Service Tel Sell is KLASSE
wij hadden bij Telsell een horloge besteld
bandje was volgens mij te lang dus stuk af geknipt
bandje te kort gevraagd of ik nieuw bandje kon bestellen en logisch ook zou betalen
Het was tenslotte mijn schuld
maar ik kon horloge plus kapotte bandje opsturen en kreeg een nieuw horloge compleet met bandje
zonder kosten Grote Klasse
Voor mij geef ik Telsell een dikke 10

Réponse : Tel Sell
Dat er meerkosten aan de bestelling zijn, bv eest een korting van een termijn betaling en dan nog administratie kosten en eventueel terugzending komen voor eigenrekening van de client. niet duidelijk
Dat de als het artikel een korting krijgt van 1 termijn komen er door administratie kosten en dergelijke bijna 1 termijn aan kosten boven de aanschaf prijs. Bij retour zending zending als het artikel niet voldoet aan de eisen, kunnen deze kosten nogal prijzig zijn.

Réponse : Tel Sell
een mooie smartwatch gemakkelijk in…
een mooie smartwatch gemakkelijk in bediening na 3 dagen had ik hem binnen geweldig met vriendelijke gr mevr postma

Réponse : Tel Sell
En savoir plus sur les différents types d'avis.