Op TV een mooi product gezien bij Telcel en dus besteld via hun 0900 nummer. De dame aan de telefoon wist mij nog enige andere producten aan te smeren en heb direct het bedrag overgemaakt. Binnen tw... Voir plus
Lisez les avis des autres
Enige tijd geleden douchekop besteld en daar echt super tevreden over. Echter is dit product super gevoelig met lekkage aks gevolg, tot 4x toe en hoe Tell Sell hier mee om is gegaan en met n... Voir plus
L'entreprise a répondu
De adapter van de Hurricane Floating Mop waren we kwijtgeraakt. TellSell heeft direct aangeboden een nieuwe adapter gratis te sturen. Deze moest echter uit Oostenrijk komen en het zou ongeveer 2 weken... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kelronpannenset gekocht in augustus 2025 Handgreep is lam. Dus kan de pannen niet gebruiken Kan bedrijf niet vinden. Van Telsell geen reactie!!!
À propos de l'entreprise
- Magasin général
- Magasin d'électroménager
- Jardin
- Boutique de santé et beauté
- Magasin de meubles de cuisine
Écrit par l'entreprise
Tel Sell part of Mediashop. De bekendste homeshopper van Nederland en België. Bij vragen over onze producten: klantenservice@telsell.com.
Coordonnées de contact
Transistorstraat 31, 1322CK, Almere, Pays-Bas
- 088-9101099
- klantenservice@telsell.com
- www.telsell.com
A répondu à 83 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Les gens ont aussi consulté
Heel goede ervaring klantenservice Telsell
Na mijn vraag over een onderdeel voor de power XL multicooker, kreeg ik een mailtje met de mededeling dat het onderdeel gratis opgestuurd zal worden.
Hulde en heel erg bedankt

Beste Tellsell
Beste Tellsell.
Wat een prettige werking van het behandelen van een teruggave. Ik heb het volledige bedrag terug gestort gekregen top ! zo hoort dat ook en bij mijn volgende bestelling ben ik er van
Overtuigd dat ik zonder zorgen iets kan bestellen. Petje af voor telsell

Réponse : Tel Sell
Snelle en goed verzorgde levering
Snelle en goed verzorgde levering, perfect dik tevreden.

Réponse : Tel Sell
Heb in augustus 2024 een…
Heb in augustus 2024 een ecodouchehoofd gekocht,
Bevalt erg goed, maar heb hem dus zelf laten vallen.
Contact opgenomen met klantenservice ,hoe ik een onderdeel kan bestellen, en krijg vervolgens een hele nieuwe. Hartstikke blij.
Wat een service...TOP

Réponse : Tel Sell
Ik heb een telefoon nieste aan de lijn…
Ik heb een telefoon nieste aan de lijn gehad maar die wist niet wat ik wouw bestellen

Top Service ook na aankoop
Top service ook na aankoop snel geholpen door de klantenservice na defecte aankoop.

Réponse : Tel Sell
Wat een geweldige service van dit…
Wat een geweldige service van dit bedrijf een product met een lichte hapering in een week een ander product geregeld wat een wereld service

Réponse : Tel Sell
Ik heb nog steeds geen factuur gekregen…
Ik heb nog steeds geen factuur gekregen er zat alleen een pakbon????? Hoe moet ik het geld dan over maken zonder info?.

Réponse : Tel Sell
Probleem lamp tekort bij bestelling/
Ik had een bestelling van buitenlampen maar bij ontvangen (ik maakte de doos 1 dag later open) zaten er jammer genoeg maar 7 in ipv 8 (ook volgens de pakbon)
Ik had een afspraak met de monteur om ze te plaatsen maar ik kwam er dus een tekort.
Mail gestuurd naar Telsell met dat ik er een tekort kwam.
Mail dezelfde dag nog terug dat het doorgegeven aan was post.nl
Ik gelijk mail terug met dat ik hem nodig en waarom en hoelang het ging duren.
Binnen 2 uur mail terug we sturen u alvast een nieuwe op zodat u verder kan met uw werkzaamheden en nogmaals exuses voor het ongemak.
Dag later nieuwe lamp binnen dus....
Ik kan alleen maar zeggen goede service\ snel\ meedenken\ mailresponse snel.
Ga zo door Telsell.

Réponse : Tel Sell
Werd snel geleverd en producten zijn…
Werd snel geleverd en producten zijn van goede kwaliteit

Klanttevredenheid
De wijze waarop mijn bestelling is afgehandeld is prima.
Ook de manier waarop met mij is gecommuniceerd over qua afhandeling transactie ben ik tevreden, klantvriendelijkheid.
Bovendien worden van te voren gemaakte afspraken goed nagekomen.

Réponse : Tel Sell
makkelijk om te bestellen aardig behandeld en bij retour gelijk geld terug en garantie kreeg ik gelijk vervangend produkt
netjes geholpen met vragen en bij bestelling

Réponse : Tel Sell
Heb een reclame op tv gezien over de…
Heb een reclame op tv gezien over de air storm stofzuiger en compressor voor 59.90 in aanbieding, want normaal zou die 79.90 kosten, maar ik ben gaan vergelijken , en al die spullen komen uit China, zoals bekend , en daar kost t zelfde product, voor maar 21.45 en geen verzendkosten,dus wij worden hier zo gruwelijk opgelicht,en niemand die er iets aan doet ,dus mensen niet bestellen bij tell sell maar kijk eerst even rond ,je heb ze goedkoper dan bij tell sell

Réponse : Tel Sell
Retour niet verwerkt door telsell
Een door ons gekocht artikel netjes volgens voorwaarden retour gezonden. Echter verwerken ze bij telsell de retour niet. Terwijl volgens track & trace de retour netjes is afgeleverd. Wat een bende daar. Eens maar nooit weer dat ik daar wat bestel.
Je maakt mij niet wijs dat een retour door vertraging na13 dagen nog niet is verwerkt. Ook telefonisch contact heeft geen zin men belooft vanalles en later blijkt dat het niet eens is geregistreerd.
30/12
Uw reactie spreekt boekdelen. Arrogantie ten top. Als u of uw collega hun werk goed zouden doen zou u mijn telefonische reactie hebben gevonden. Er is dus schijnbaar niets gelogd. Voor uw beeldvorming heb ik het gesprek ook opgenomen. Mijn stelling niets bij telsell aan te schaffen blijft staan. Het is een ongekend rommeltje bij Telsell. Toezeggingen waar niets van komt…………
31/12 wonder boven wonder, is het ineens geregeld. Ineens is de retour geaccepteerd, zou de review hier wat mee te maken hebben. Maar deze webshop heeft geen vertrouwen nagelaten. Voor mij nooit meer.

Swan Pillow Niet doen van TelSell
Swan Pillow gekocht. Telsell adverteerd met 7 in 1 luxe en waanzinnige ondersteuning voor nek en rugklachten.
Ik vond ze enorm duur, maar dacht laat ik het toch doen gezien mijn hernia. Toen we hem uitpakte zag het er al niet goed uit. Eerder gezegd goedkoop.
Het voelde ook echt heel goedkoop aan qua stof. Wat erin zat qua vulling was niet zoals verwacht.
Na 24 uit laten liggen zag het er nog erg uit. Zo zonde van het geld. Zeker voor de kussenslopen van €34
Baalde enorm.
De zwangerschap voedingskussens zijn beter gevuld en vetee ondersteund en nog goedkoper ook.
Ik zeg niet aan te raden.

Prima, gelikte website van Tel Sell
Prima, duidelijke en makkelijke website, wijst zich vanzelf

Réponse : Tel Sell
Wat een fijne en snelle service van…
Wat een fijne en snelle service van Rene van klantenservice! Niets was hem/haar teveel en werd direct geregeld! Chapeau!👏👏👏

Réponse : Tel Sell
En savoir plus sur les différents types d'avis.