De service van Dezzy’s is fantastisch
De service van Dezzy’s is fantastisch! Vriendelijk, snel en altijd behulpzaam. Echt top!
Bold hues, fearless style. Elevate your look with our vibrant colored lenses.
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
De eerste keren ging het bestellen goed, maar sinds dit jaar vreselijk slecht. In december had ik lenzen besteld zodat mijn moeder die voor mij kon mee nemen omdat ik naar het buitenland ben verhuisd. Overigens toen ik het pakket opende zaten mijn lenzen NIET in het pakket en alleen een lenzenhouder. Mijn eerdere lenzen waren oud waardoor één van mijn ogen vreselijk pijn deed na ik de lenzen had gedragen en ik de hele nacht wakker lag met een tranend pijn oog. Ik heb gevraagd of ik de bestelling ook in het buitenland kon laten leveren en dit was inderdaad zo. Echter moest ik verplicht 3 paar lenzen bestellen omdat de verzendkosten zo hoog waren, al raar want dit was nooit eerder vermeld? Maar goed ik heb dit gedaan omdat ik dringend lenzen nodig had. Ik wacht nu al bijna TWEE maanden op mijn bestelling en de klantenservice reageert al dagen niet, en zeggen dat ik contact moet opnemen met postNL die zeggen dat ik met het bedrijf contact op moet nemen? Ik had nog 1 pakje daglezen hier… maar omdat het zo lang duurt zit ik nu zonder lenzen!!!! Als reactie kreeg ik simpelweg: wij kunnen niet zomaar opnieuw een order opsturen en de hoge verzendkosten op ons nemen???? Ik heb 3 pakken lenzen besteld om de verzendkosten te kunnen coveren die nooit binnen gekregen, ik zit nu zonder lenzen en krijg dit als antwoord??? Echt BELACHELIJK!!! Daarnaast werd gevraagd of het adres juist is, heb op het adres altijd gewoon dingen ontvangen dus dat is het probleem niet. Ze moeten contact opnemen met PostNL zodat er een onderzoek gestart kan worden maar ik wacht al DAGEN op een reactie. Door hun kan ik nu moeilijk de deur uit omdat ik twee keer achter elkaar zonder lenzen zit door dit bedrijf!!

Top service!
Mijn bestelling was helaas vertraagd (of kwijt, nooit ontvangen) maar daar kan het bedrijf niks aan doen.
Echter hebben ze me super fijn te woord gestaan en me alsnog voorzien van mijn bestelling!
Ik ga hier zeker vaker bestellen en aanraden.

Réponse de thedezzyfactory
Altijd als ik om hulp vraag voor het kiezen van een product krijg ik direct antwoord zowel als instagram als whatsapp. Ik had al lenzen van ze besteld maar omdat ik zo enorm tevreden was heb ik er meer besteld. Het komt de volgende dag in huis. Ik ben zo enorm tevreden. Ik bedank The Dezzy Factory enorm voor hun hulp en snelle service! Betrouwbare webshop! The place to be om te shoppen. Nogmaals heel erg bedankt!

Réponse de thedezzyfactory
Echt blij met mijn bestelling bij the Dezzy factory Super kwaliteit en erg snel verzonden💗

Réponse de thedezzyfactory
Prima levering van de kleurlenzen, komt alleen niet overeen met de foto’s. Mijn ogen sluiten niet goed aan op de lenzen, je ziet vooral ook mijn eigen oog kleur terug. Het is dat het in de aanbieding was dat ik het gewoon laat. Wel fijn dat de lenzen 12 maanden mee gaan maar dat moet ik eerst maar zien

Réponse de thedezzyfactory
En savoir plus sur les différents types d'avis.