Produkten fanns och det var den rätta produktens också eftersom det finns flera att välja på men för mig så var denna den rätta och till ett bra pris och mycket snabb leverans också (Leverans efter 1... Voir plus
Mycket besviken. Jag fick luftbubblor i det härdade glaset trots noggrann montering. Kundtjänsten avfärdade direkt reklamationen och påstod att det var ett appliceringsfel, utan att ta mitt ärende p... Voir plus
Letade efter ett bra skärmskydd och fastnade för ESR Armorite hos TheMobileStore. Beställningen gick igenom smidigt och paketet dök upp snabbt. Skärmskyddet i sig är riktigt bra, hårdare och tåligare... Voir plus
Hej!! Jag upplever att mobilstore är ärliga samt tydliga när det gäller deras produkter typ garanti, returer dem hållar om vad som står på informationen, när det gäller kommunikationen är super f... Voir plus
Sveriges ledande butik för mobiltillbehör & mobilskal online. 365 dagar öppet köp, oslagbart billiga priser samt snabb & kostnadsfri frakt!
Segersbyvägen 4, 14563, Norsborg
Demande des avis aux clients
A répondu à 35 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Jag köpte ett Spigen mobilskal magsafe parallax i maj 2025. Efter drygt sju månaders normal användning började ytbeläggningen flagna och släppa.
Jag reklamerade enligt konsumentköplagen och hänvisade till kravet på skälig hållbarhet. Företaget bedömde dock detta som “normalt slitage” med hänvisning till tillverkaren och nekade reklamationen.
Min uppfattning är att ytbeläggning som lossnar efter så kort tid inte uppfyller kravet på hållbarhet.
Kommunikationen har varit korrekt och jag är fortsatt öppen för dialog om företaget vill hitta en rimlig lösning.
Fick be om spårningslänk för det hade dem "glömt". När jag fick spårningslänk så stod det att mitt paket skulle komma 1 1/2 månad framåt!? Blev lite orolig .
Fast det stämde inte. Fick min beställning efter 10-11 arb dagar
They offer a good variety of products. Also, I had to contact them because of an issue of one of the products and they offered me a lot of help and support, in a very fast way. After my experience with them, they will be my first election from now on for every purchase.
Beställde ett iPhone MagSafe skal som enligt produktbeskrivningen skulle ha stöd för just MagSafe men när jag fick det hade den bara en magnetisk platta för plånboksfodral och inte en MagSafe ring, men det höll inte kundtjänsten med om. När jag åter beskrev vad som var fel i beskrivningen har dem inte svarat mig och nu har det tagit en vecka utan svar.
Framgår inte tydligt på hemsidan att produkterna kommer direkt från Kina, hade ALDRIG beställt från detta företag om det framgått och kommer heller ALDRIG att beställa därifrån igen. Fick ett mail efter beställningen med spårningslänk där leveranstiden beräknas till 27 dagar!!
Beställde och betalade ett minneskort på deras webbshop på måndag.
Fyra dagar senare på fredag kväll får jag ett mail från dem där de berättar att de inte hade denna vara till försäljning och att jag istället skulle välja en annan produkt och betala mellanskillnaden.
Otroligt dålig service att det tar fyra dagar för dem att ens expediera en order.
Jag beställer av ett annat företag istället som är mer seriöst.
Nu väntar jag bara på återbetalning av mina pengar.
Jag beställde en skärmskydd till min mobil och de skickade fel vara, mejlade de två gånger och ingen svar efter en vecka!
Det var min första order från det här företag och jag haft underbar upplevelse för hela processen från order till Hem leveransen. Produkterna var av högsta kvaliteter , priserna var mycket mer än billiga, blixtsnabbt Leveransen, mm.
Jag själv ge företaget högsta betyg och rekomenderar det kraftigt.
Beställde en Samsung Galaxy Watch 8 som julklapp till min fru till ett bra pris under Black Week (30/11). Leveranstid 7-9 dagar enligt hemsidan, vilket är en ganska lång leveranstid redan från början...
Vid efterlysning av klockan efter 13 dagar, fick jag besked om att den förväntades skickas senast 17/12. Sedan senast 18/12...
När jag inte hört något under 19/12, så begärde jag samma dag att få ordern annullerad. Nu, natten till 22/12, meddelade butiken att de fått problem i leveranskedjan och att ordern kommer makuleras.
Som tur är finns det butiker som levererar nästkommande dag från beställning, så julklappen är nu i alla fall säkrad innan jul, om än lite dyrare.
På den positiva sidan, så har ändå kontakten som sådan fungerat tillfredsställande med butiken. Butiken har svarat inom rimlig tid.
Blufföretag, handla inte här!!! Använder lockpriser för varor de sedan inte ”kan leverera” efter nära 3 veckor. Beställde en Galaxy Watch på Black Friday, får inga statusuppdateringar i huvudtaget utan får själv skicka mail och fråga efter leveransen, som besvaras efter 4 dagar. Två dagar innan julafton efter ytterligare mailfrågor så får man svar att de inte kan leverera. Sämre hantering får man leta efter. Samtidigt finns varan fortfarande att beställa och är ”i lager”. Tro inte ett dugg på deras påstådda lagersaldon!
Återstår att se om de ens betalar tillbaka pengarna.
Uppdatering efter svar: Om det här var en enskild händelse så skulle det vara en sak, men tittar man igenom här på Trustpilot så finns det många med samma upplevelse - det här är något ni har satt i system, att skylta med felaktiga saldon och lockpriser för varor som ni sedan inte vill leverera.
Ingen kompensation för denna hantering, utan bara en lam ursäkt där ni skyller på andra. Det är uselt.

Réponse de The Mobile Store
Beställde en kamera och betalade direkt med swich. Efter 14 dagar så mailade jag och frågade vart varan var. Då meddelade de att den tyvärr inte fanns och att de inte kunde hjälpa mig. Fick som tur var pengarna tillbaka men kommer aldrig gå på att handla hos dem igen. Riktigt kasst

Réponse de The Mobile Store
Jag beställde ett pack med två skärmskydd till min iPhone. Båda var tydligt vinklade/monteringsfelaktiga, vilket gjorde att de inte gick att klistra på hela skärmen. Eftersom de kom i samma förpackning var det uppenbart ett tillverkningsfel eller hanteringsfel.
Jag kontaktade kundservice med foto som bevis. Istället för att hjälpa till, beskylldes jag omedelbart. Deras svar var i princip: "Det är ditt fel, du får ingen ersättning."
Slutresultat: Jag köpte ett nytt, billigare skärmskydd på Tradera som fungerade perfekt. Den här butiken är svartlistad för all framtid. Spar er tid, pengar och besvikelse – handla någon annanstans.

Réponse de The Mobile Store
I ordered cellphone for 700$ And got no confirm throe message or mail, I try to contact them after a week but no reply, only spam, I got the phone after 2 weeks and all was good, BUT they need to confirm orders....

Réponse de The Mobile Store
Snabb och säker frakt och service! Smidigt och smart! Rekommenderas varmt!

Réponse de The Mobile Store
Om du vill vänta en vecka så beställ härifrån.
Behövdes ett påminnelse mail innan varorna skickades.

Réponse de The Mobile Store
these guys took my money and never delivered a phone. after 2.5 weeks said they did not have one. now waiting for my money back.
appalling.

Réponse de The Mobile Store
Beställde ett Skal till min telefon stod att det skulle skickas inom 8-10 dagar. Efter 15 dagar utan någon återkoppling så skickade jag ett mail om att jag ville avbryta min order då jag inte fått det jag beställt trots betalning eller fått någon information från företaget. 4 dagar efter mitt mail får jag ett svar där man skyller allt på transportören och inte heller tog ställning till att jag ville avbryta min order utan bara hänvisade till tålmodig. Otroligt nonchalant bemötande från företaget och sista gången jag handlar hos er synd bara att jag redan betalat via Klarna förvisso bara 300kr men vill inte sponsra med en krona till ett så likgiltigt företag.