Produkten fanns och det var den rätta produktens också eftersom det finns flera att välja på men för mig så var denna den rätta och till ett bra pris och mycket snabb leverans också (Leverans efter 1... Voir plus

Mycket besviken. Jag fick luftbubblor i det härdade glaset trots noggrann montering. Kundtjänsten avfärdade direkt reklamationen och påstod att det var ett appliceringsfel, utan att ta mitt ärende p... Voir plus

Letade efter ett bra skärmskydd och fastnade för ESR Armorite hos TheMobileStore. Beställningen gick igenom smidigt och paketet dök upp snabbt. Skärmskyddet i sig är riktigt bra, hårdare och tåligare... Voir plus

Hej!! Jag upplever att mobilstore är ärliga samt tydliga när det gäller deras produkter typ garanti, returer dem hållar om vad som står på informationen, när det gäller kommunikationen är super f... Voir plus

1. Magasin d'accessoires pour téléphones mobiles
  2. Magasin de téléphonie mobile

Informations provenant de diverses sources externes

Sveriges ledande butik för mobiltillbehör & mobilskal online. 365 dagar öppet köp, oslagbart billiga priser samt snabb & kostnadsfri frakt!

4,0

Bien

TrustScore 4 sur 5

7 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 35 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

4,0

Tous les avis

(6 577)

211 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

bästa företaget och bra service.06537

29 novembre 2025

Réponse de The Mobile Store

Tack så mycket för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med både företaget och servicen. Du är alltid varmt välkommen tillbaka.

Trogen och lojal kund.

Trogen och lojal kund.
Har varit kund i många, många år och mycket nöjd med priserna, kvaliteten, servicen och de snabba leveranserna.
Alla mina rekommendationer för det här företaget.

2 décembre 2025

Hej Misko,

Stort tack för ditt fantastiska omdöme och för att du varit en trogen kund under så många år. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med våra priser, kvalitet, service och leveranser. Din rekommendation uppskattas verkligen och motiverar oss att fortsätta hålla hög nivå.

Order nr 786999171

Order nr 786999171
Absolut värdelös butik jag har väntat på ett Galaxy Z Fold7 Fodral sen den 20e november och idag är det den 2 December och fortfarande finns ingen uppdatering eller något svar från företaget. Kommer aldrig mer beställa från denna hemsidan och kommer returnera tillbaka fodralet så fort den kommer för, denna eviga väntan är under all form av kritik. Undvik detta stället om du inte vill vänta i veckor.. Finns bättre och snabbare ställen att beställa mobiltillbehör ifrån.

20 novembre 2025

Réponse de The Mobile Store

Vi vill gärna förtydliga ärendet. Beställningen gjordes den 20 november och levererades den 3 december. Den angivna leveranstiden för produkten är 8–12 arbetsdagar, och leveransen skedde därmed inom utlovad tid.

Vi förstår att väntetid kan upplevas frustrerande, särskilt när man ser fram emot sin beställning, men i detta fall har leveransen skett enligt den information som angavs vid köptillfället.

Om du ändå önskar returnera produkten är du självklart välkommen att göra det enligt våra returvillkor.

Bra produkter

Bra produkter, snabba leveranser och bra priser! Jag har handlat ett flertal gånger och alltid lika nöjd!

28 novembre 2025

Réponse de The Mobile Store

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både produkterna, leveranserna och priserna, och att du haft bra upplevelser vid flera tillfällen. Vi uppskattar verkligen att du väljer att handla hos oss.

Kundservice

Alla gånger att jag beställde från…

Alla gånger att jag beställde från denna sida, hade jag bra kommunikation med företaget och väldigt prisvärda akta produkter

28 novembre 2025

Hej Irina,

Stort tack för ditt omdöme! Det gläder oss att höra att du haft bra kommunikation med oss vid varje beställning och att du upplever våra produkter som prisvärda och äkta. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen.

Bra ställe att handla på order00417

Riktigt bra ställe att köpa allt till din telefon. Speciellt deras skärmskydd med livstids garanti
Order00417

26 novembre 2025

Réponse de The Mobile Store

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd och särskilt uppskattar våra skärmskydd med livstidsgaranti. Det betyder mycket för oss. Du är alltid varmt välkommen tillbaka när du behöver något nytt till din telefon.

Väldigt bra företag

Väldigt bra företag. Snabb leverans, bra kundservice. Absolut inget att klaga på. 00278

25 novembre 2025

Réponse de The Mobile Store

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och kundservicen. Vi uppskattar verkligen din feedback och tackar även för att du angav ordernummer 00278.

Smidigt och snabbt!

Smidigt och snabbt!

21 novembre 2025

Réponse de The Mobile Store

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde köpet som smidigt och snabbt. Du är alltid välkommen tillbaka.

Leveranstid

Beställde 2 varor,
Ok leveranstid på den första, 3-4 dgr.
Vara 2 har ännu inte kommit efter 2,5 vecka. (surfplatta)
Det får man säga är underkänt.
I så fall skall man kompenseras.

17 novembre 2025
Avis spontané

Jag köpte en 3:1 laddare som slutade…

Jag köpte en 3:1 laddare som slutade att fungera efter ett halvt år. Efter lite mail konversation fick jag en ny och uppdaterad modell. Mycket bra jobbat. Jag kommer att med glädje fortsätta som kund hos The Mobile Store.

5 novembre 2025