Jeg har altid en virkelig god oplevelse, når jeg handler hos Tiffany – både online og i butikken. Servicen er i absolut topklasse hver eneste gang, og personalet er super imødekommende, hjælpsomme o... Voir plus
L'entreprise a répondu
Verdensklasse service!!! Bestilte et par bukser tirsdag eftermiddag og sendte samtidig en mail om, at jeg håbede på at modtage dem hurtigst muligt, da jeg skulle bruge dem om fredagen. Jeg krydsed... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg bestilte en vare dagen forinden og fik den om formiddagen dagen efter/ en upåklagelig service med en vedlagt håndskreven seddel. Skrev endda en mail til kundeservice om aftenen efter mit køb gru... Voir plus
Jeg købte en kjole fra Ganni tidligere i denne måned. Da den desværre ikke klædte mig som jeg havde håbet på, sendte jeg den igår retur. Allerede i dag har Tiffany.dk modtaget min returnering og penge... Voir plus
Tiffany - multi brand store og inspirerende online univers med førende internationale designerbrands. Hos Tiffany tilbyder vi dig muligheden for at pryde din garderobe med nogle af tidens mest elegante kollektioner fra internationale top designermærker. Tiffany.dk består af masser inspiration og varer til piger og kvinder, der ved hvad de vil have. Tiffany er first-movers i den danske tøjbranche, og vores sortiment består af nøje udvalgte designermærker, hvortil vi stiller høje krav om udseende, kvalitet og stil - ønsker du at være på forkant med moden, er du kommet til det rette sted. Tiffany værdsætter at kombinere lækre klassiske designs med trendy og eksperimenterende stil.
Bispensgade 6, 9000, Aalborg, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 45 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Ordre nr 1000149680
Bestilte den 7/11 2024 2 dyre trøjer for dagen efter til stor ærgrelse at finde ud at, at Tiffany kører 15%. Kontakter dem for at få beskeden, at de ikke giver rabat med tilbagevirkende kraft. Burde I ikke gøre opmærksom på det på jeres side?
Meget dårlig kundeservice. Ligeså dårlig som jeg husker den, da jeg handlede der for 20 år siden. Det var helt sikkert sidste gang og vil heller ikke anbefale stedet til andre!
Jeg bestilte for nogen dage siden, et par leggings og ikke nok med, at der var super hurtig levering, så var der også enormt god service. Da jeg modtager leggings, er der desværre et lille hul i, og tiffany svare på mail samme dag og sender nye leggings afsted, uden beregning. Det er vanvittig god service og ikke sidste gang jeg har handlet der. :)
Altid en god oplevelse 👌🏼
Lækre varer, sød kundeservice og hurtig levering.
God service. Hurtig levring og nemme at komme i kontakt med!
Jeg elsker at besøge Tiffany inde i Aalborgs gågade. Man føler sig altid velkommen, og de har et bredt udvalg af kvalitets tøj, til mange aldre. Der er altid pænt inde i butikken, og de kører ofte med gode tilbud. 🩷

Kæmpe elsker Jeres butik og skønneste personale ‘ever’❤️

Altid god service og hurtig levering. Virkelig lækre varer 🤩

Réponse de Tiffany
Har handlet hos jer flere gange og er fuld ud tilfreds hver gang ❤️
God kundeservice, lækre kvalitets styles

Réponse de Tiffany
Altid god service i butik og på webshoppen ❤️ Gode og hurtige svar samt meget hjælpsomt personale. Altid en god oplevelse.

Réponse de Tiffany
Tiffany Aalborg er en rigtig god butik med de mest populære brands, danske, franske mfl.
Fin butik og webshop.
Hos Tiffany er der meget stor imødekommenhed og god stemning.

Réponse de Tiffany
Blir så glad når man får god service og de gjør det lille ekstra, selvom man ikke nødvendigvis forventer det! Kjempefornøyd! :)

Réponse de Tiffany
Fantastisk shop, god service og hurtig lev. Mega lækre sager. Må besøge butikken en dag🫶

Réponse de Tiffany
Kun gode oplevelser indtil videre. Har snart købt en del der. De er hurtige til, at hjælpe, hvis msn har problemer. Og er hurtige til, at betale retur tilbage, hvilket er ret fedt.

Réponse de Tiffany
Helt fantastisk wepshop , sender lynhurtigt .
Og retur er også nemt og hurtigt !
🤍

Réponse de Tiffany
Ekstremt god kundeservice!! Nemme at komme i dialog med, og har bestemt gjort deres for jeg blev glad for mit køb!
Jeg skulle have ombyttet en størrelse, hvorefter der var et hul i det ene ærme og det blev selvfølgelig også fikset med det samme, til trods for at det var efter vask af t-shirten.
Vil klart anbefale at handle derinde. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg gør ☺️

Réponse de Tiffany
Nu kan jeg læse, at dette ikke er første gang… SÅ læs dette inden, du køber hos Tiffany!
Jeg bestiller en vare på hjemmesiden, og får en ordrebekræftelse. MEN jeg får aldrig besked om, at varen er afsendt. FØRST da jeg selv rykker for varen, får jeg besked om, at varen er udsolgt. Jeg skulle bruge varen til en begravelse, og det passede lige med, at jeg kunne nå at få den hjem. Men jeg hørte aldrig noget, og skulle selv rykke for min bestilling.

Réponse de Tiffany
En savoir plus sur les différents types d'avis.