TIKA -Rideudstyr Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

RBH Platinum vinterdækken! Blir simpelthen ikke mere LÆKKERT! Ligger fantastisk. Som en skræddersyet frakke. Kan indstilles ved skuldrene, så det passer til både den brede og slanke hest Hvor de... Voir plus

Mega nem og overskuelig hjemmeside med rigtig mange gode rabatter og priser. En sindssygt god service med hurtigt svar og en god løsning. Købte en hovedtøj hvor næsebåndet gik hurtigt i stykker, to ga... Voir plus

Halvanden måneds leveringstid :( Jeg havde bestilt 3 varer via hjemmesiden. Den ene vare var ikke på lager, selvom der stod ved bestillingen at den var. Tika ville kun sende varerne samlet, så jeg må... Voir plus

Super service. Handlede på nethestival. Pga. travlhed var leveringen længere end normalt, men jeg skulle bruge mit køb ret hurtigt. Så efter en hurtig tlf opringning hvor min ordre blev fundet, fik je... Voir plus

1. Centre de randonnée équestre

Informations provenant de diverses sources externes

Rideudstyrsforretning med alt til hest og rytter, eks. sadler, trenser, dækkener og ridebeklædning. Vi fører kendte mærker i alle prisklasser.

Bien

TrustScore 4 sur 5

927 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Plejer at være bedre.

Plejer at være bedre.
Skuffende man skal henvende sig for af finde ud af hvorfor der forsinkelser og må undvære varer for at få det hjem på en uge.

24 juin 2021

Jeg købte et dækken hos Tika til denne…

Jeg købte et dækken hos Tika til denne sæson, jeg veksler mellem flere forskellige, hvor af det kun er brugt sparsomt og kun vasket 2 gange, hos en prof dækken vask med imprægnering. Alligevel finder jeg min hest total gennemblødt efter kun 2 timer i let regn. Jeg retter henvendelse til Tika, for jeg bliver faktisk meget ked af at min hest kunne have risikeret at have stået gennemblødt en hel nat- for jeg forventer da at et næsten nyt dækken holder hesten tør-i pågældende regn. Tika giver vasken skylden på trods af jeg fortæller at hele stalden får vasket der, uden problemer. De laver ikke andet end at vaske, selvfølgelig følger de anvisningerne.
Jeg syntes det er øv at fralægge sig ansvaret sådan. Heldigvis opdaget jeg det, så hesten ikke blev syg og det kun kostet et dækken.
Men vær obs hvis i køber 4horses dækkener.

3 mai 2021

Anbefales!

Super kundeservice, har bestilt herfra flere gange og har altid fået mine varer inden for kort tid og som forventet! Meget imødekommende på mail, og svarer hurtigt på henvendelser.

5 février 2021

Réponse de TIKA -Rideudstyr

Hvor er det en dejlig anmeldelse, tusind tak, den varmede os alle. Vi glæder os til, at kunne hjælpe igen

Meget lidt imødekommende personale i butik

Gode tilbud, dog knap så venlig betjening ved fremmøde i butikken. Behagelig kundeservice.

18 janvier 2021

Réponse de TIKA -Rideudstyr

Hej, er glad for du synes om vores tilbud og kundeservice generelt, men er meget ked af at høre om din oplevelse ved udlevering. Måske det hænger sammen med alt det vi ikke må under Corona nedlukning, vi må udelukkende aflevere en bestilt og forudbetalt vare, så kan godt være lidt vanskeligt at navigere i disse tider. Ellers meget gerne send os en mail til info@tikarideudstyr.dk, for vi ønsker at alle får en god oplevelse, også under Corona

Bestilte 2 gjorde.

Bestilte 2 gjorde.
Ombestemte mig i sidste øjeblik omkring længden - hvilket det hjælpsomme personale fixede med det samme over mailen:)
Altid god service👍

15 janvier 2021

Réponse de TIKA -Rideudstyr

Hvor er det dejligt at høre fra dig, tusind tak for rosen, som bliver givet videre til de søde pakkepiger. Håber du bliver glad for de nye gjorde :-D

Meget hjælpsom og gode til at lytte til…

Meget hjælpsom og gode til at lytte til sine kunder og behjælpelig med at at finde løsninger samt bestille vare hjem.

13 janvier 2021

Réponse de TIKA -Rideudstyr

Hvor er det fantastisk at få sådan en anmeldelse, din ros varmer så meget