Toolmaster.dk Avis 12

3. Service SEO
  4. Concepteur de sites web

À propos de Toolmaster.dk

Écrit par l'entreprise

Toolmaster.dk har i over 20 år specialiseret sig i professionelle CMS hjemmesider.

Vi er eksperter i CMS hjemmesider, med et ekstra stort fokus på det mest professionelle rigtige CMS, ved navn Joomla.

Vi kan bl.a. til din hjemmeside:
  • Specialudvikle funktionalitet og tilpasse udvidelser.
  • Designe unikke responsive templates eller tilpasse indkøbte designs.
  • Opsætte avanceret webshops med online betaling.
  • Undervise dig i vores mange forskellige Joomla CMS kurser, så du får mest muligt ud af din hjemmeside.
Vi er også eksperter i SEO (søgemaskineoptimering) af din hjemmeside, samt har et meget populært målrettet kursus om hele SEO universet og hvordan du selv optimerer din egen hjemmeside.

Vi kan hjælp dig med hele din online markedsføring og samlede strategi. Herunder bl.a. opsætning og målretning af sociale medier, reklame på sociale medier, Google AdWords, retargeting kampagner mm.

Alt i alt kan Toolmaster.dk være din samlede leverandør fra start til slut for dit projektet.

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

Hurtig og præcis service

Der er altid hurtig og præcis service.
Ved større opdateringer gives et præcist overslag, der altid holder.
Thomas har et dybtgående kendskab til det han laver og er altid effektiv.
God hosting hos Toolmaster. Aldrig problemer.

1 juillet 2025

Professionelt design og perfekt kundeservice

Jeg har for nylig startet at firma og ønskede hjælp til at lave en ordentlig hjemmeside, som var mere dynamisk og levende, end den jeg selv kunne lave. Thomas fra Toolmaster tog sig god tid til at forstå, hvad jeg ønskede, og har i hele processen lyttet og lavet tilpasninger, fuldstændig i tråd med det jeg gerne ville have. Han lavede den færdig til den ønskede - og aftalte - deadline og var superhurtig til at svare, selv uden for kontortid. Jeg har fået mange positive tilbagemeldinger på mit nye website og er yderst tilfreds. Det var alle pengene værd!

13 décembre 2020

Joomla Yoda...

Thomas og Toolmaster: man finder ikke bedre service, bedre sparring og mere kompetent Joomla i kongeriget. Altid klar til at hjælpe, lynhurtig udrykning og problemfrit samarbejde. Bedste anbefalinger herfra.

27 novembre 2019

Opsætning af Facebook Erhverv

Som ny forfatter var jeg tvunget til at kaste mig ud i Facebook og en Erhvervsside. Alle mine egne forsøg på at lave en, gik i kludder. Thomas Kampp reddede mig. Han er meget kompetent, hurtig og venlig. Vi brugte to timer sammen. Efterfølgende har jeg ringet til ham nogle gange, når jeg ikke kunne finde ud af at få tingene til at virke, og han har hjulpet mig hver gang.

22 novembre 2019

Highly recommended!

Hi there,
I took Toolmaster's course on Joomla CMS and SEO, it was comprehensive and tailored to my needs and learning speed, I was absolutely satisfied! Toolmaster also developed our new website starting from a Joomla template. It was great working together, he could take up all our needs and ideas and crafted the website just as we wanted it. He's given us all the necessary advice, he timely followed our requests and patiently adjusted the target as we developed the website further. Again, I totally think Toolmaster is a reliable and recommendable partner for your web development plans!

9 juin 2016

Det FUNGERER bare

Skal det være nemt, så vælg Toolmaster. De er altid på pinden, servicemindet og klar til at hjælpe med diverse.

Nemt, enkelt, og overskueligt. KLART anbefalelsesværdigt. Aldrig haft bøvl.

23 décembre 2015

JOOMLA eksperten!

Særdeles kompetent firma.
Toolmaster er hurtig og kompetent til opsætning af Joomla hjemmesider.
Lynhurtig support ved hackerangreb og andre problemer på hjemmeside.
/ B. Skovgård, webmaster for HC Andersen Samfundet i København.

18 décembre 2015

God services og partnerskab

Thomas er altid klar til at hjælpe, og giver rigtig god feedback på de ønsker vi har til vores hjemmeside, Thomas ved hvad han taler om.
Jeg har arbejdet med web udviklere i rigtig mange år. Der er ingen tvivl Thomas er helt klart, den bedste jeg har arbejdet med.

16 décembre 2015