TopCall Telefonpasning og CallCenter Avis 61

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

⭐⭐⭐⭐⭐ Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde gennem mere end 10 år i forbindelse med omstillingsarbejdet for vores to virksomheder, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Fra start til s... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

⭐⭐⭐⭐⭐En god og stabil samarbejdes partner

⭐⭐⭐⭐⭐

Fra start til slut har samarbejdet været præget af høj professionalisme, pålidelighed og en dyb forståelse for vores behov. Omstillingsprocesser kan være komplekse og krævende, men vi har altid følt os trygge og i kompetente hænder. Der bliver lyttet, rådgivet ærligt og handlet effektivt – altid med vores virksomheds bedste for øje.

Det langvarige samarbejde vidner i sig selv om den kvalitet og stabilitet, vi har oplevet gennem årene. Vi sætter stor pris på den dedikation, fleksibilitet og det engagement, der konsekvent er blevet leveret.

Vi kan på det varmeste anbefale samarbejdet til andre, der ønsker en professionel og troværdig partner inden for omstillingsarbejde.

VH. Niels Pedersen
ADM. Dansk Stålfundering ApS

11 février 2026

VVS virksomhed i Jylland

Vi er en VVS virksomhed i Jylland som siden 2017 har oplevet et værdifuldt samarbejde med TopCall. De hjælper os med at tage de telefonopkald vi ikke selv har mulighed for. Vores kunder oplever en imødekommende og god dialog hvorefter vi modtager relevant info og kontaktoplysninger til at kunne følge op på samtalen. Hvis vi har haft brug for hjælp til ændringer eller noget andet der har krævet kontakt til TopCall, er vi som virksomhed også blevet mødt at søde og hjælpsomme personer.

16 décembre 2025

Réponse : TopCall Telefonpasning og CallCenter

Tusind tak for den grundige og flotte anmeldelse, Annette. Det glæder os meget at høre, at samarbejdet har skabt værdi for jer – både i dialogen med jeres kunder og i samarbejdet med os. Vi sætter stor pris på tilliden gennem årene og ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi er glade for samarbejdet

Vi er glade for samarbejdet.

18 novembre 2025

Réponse : TopCall Telefonpasning og CallCenter

Mange tak for din anmeldelse, Daniel. Det er vi rigtig glade for at høre – og vi sætter stor pris på samarbejdet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har benyttet mig af Topcall i noget…

Jeg har benyttet mig af Topcall i noget tid nu og er fuldt ud tilfreds.

28 octobre 2025

Réponse : TopCall Telefonpasning og CallCenter

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget, at du er fuldt ud tilfreds med TopCall. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet.

Noté 5 sur 5 étoiles

I’ve had nothing but good experiences…

I’ve had nothing but good experiences with TopCall. Super friendly team and quick service every time!

13 novembre 2025

Réponse : TopCall Telefonpasning og CallCenter

Thank you very much for your review, Sebastian!
We’re happy to hear that you’ve consistently had good experiences with us. Our team works hard to deliver quick and friendly service every time, and it means a lot to know it makes a difference.

Best regards

Da vi har travlt ved telefonen

Da vi har travlt ved telefonen
er det en stor hjælp at vi har Topcall
vi er super tilfredse

Réponse : TopCall Telefonpasning og CallCenter

Tusind tak for din anmeldelse, Kenneth!
Det betyder meget, at vores telefonpasning gør en forskel i en travl hverdag. Vi er glade for, at du er tilfreds med samarbejdet og står altid klar til at hjælpe.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har samarbejdet med TopCall i mange år.
Har altid fået rigtig god service.

Réponse : TopCall Telefonpasning og CallCenter

Tak for din anmeldelse, Vivian!
Vi sætter stor pris på det langvarige samarbejde og er glade for, at du oplever god service hos os. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer.

Altid god service

Altid god service, og mine kunder er glade for at få et rigtigt menneske i røret.

Réponse : TopCall Telefonpasning og CallCenter

Mange tak for anmeldelsen!
Det glæder os, at jeres kunder sætter pris på at få et rigtigt menneske i røret. Vi er glade for at være jeres faste støtte i telefonen og hjælpe hverdagen til at glide bedre.

Amazing service

Amazing service! Everything was smooth, professional, and on point. Great communication and real attention to detail. Highly recommended.

7 novembre 2025

Réponse : TopCall Telefonpasning og CallCenter

Thank you for your fantastic review, Christoffer!
We’re glad to hear that you experienced smooth and professional service, and that our focus on communication and details made a positive difference. We truly appreciate the recommendation.

Best regards

TopCall - en stabil leverandør

Vi anvender TopCall og oplever, at de gør det rigtig godt. De leverer et stabilt og pålideligt stykke arbejde, og skulle der en sjælden gang opstå en fejl, er de lydhøre og håndterer det hurtigt og professionelt.

7 novembre 2025

Réponse : TopCall Telefonpasning og CallCenter

Tusind tak for de flotte ord!
Det betyder meget, at I oplever os som en stabil og pålidelig partner. Skulle der en sjælden gang opstå noget, gør vi altid vores bedste for at løse det hurtigt og professionelt. Tak for tilliden gennem tiden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Stabil og detalje orienteret receptions service

Topcall's service hjælper os i hverdagen, så vi kan være trykke ved at vores kunder bliver betjent via telefonen med en godservice. Der går op i de som regel vigtige detaljer.

5 novembre 2025

Réponse : TopCall Telefonpasning og CallCenter

Mange tak for anmeldelsen, Per!
Vi er glade for, at vores receptionsservice hjælper jer i hverdagen, og at I oplever, at vi går op i detaljerne. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har brugt Topcall i flere år

Vi har brugt Topcall i flere år, og de tager telefonen når vi ikke selv når det. For kunderne er der ingen forskel. De mærker normalt ikke, at det er ekstern telefonpasning, og vi har kun positiv feedback. Vi er glade for samarbejdet.

4 novembre 2025

Réponse : TopCall Telefonpasning og CallCenter

Tusind tak for din anmeldelse, Morten!
Vi er glade for, at du har haft en positiv oplevelse med os gennem årene. Det betyder meget, at vores telefonpasning fungerer godt og er usynlig for dine kunder. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet!

Altid søde og servicemindede

Altid søde og servicemindede. Tak for jer, fra os med de Bosniske gadehunde🤗

4 novembre 2025

Réponse : TopCall Telefonpasning og CallCenter

Tak for de søde ord, Cecilie!
Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service. Det er skønt at høre, at både du og de Bosniske gadehunde er glade for vores arbejde – vi sender et smil tilbage til jer!

TopCall fungerer godt

TopCall fungerer godt for vores virksomhed. Når vi ikke selv har mulighed for at besvare et opkald, går det videre til dem, de tager i mod iht aftalte beskeder og sender kort efter en mail, med info om opkaldet samt kontakt oplysninger.

Réponse : TopCall Telefonpasning og CallCenter

Tak for anmeldelsen, Mikkel!
Vi er glade for at høre, at vores telefonpasning fungerer godt for jer, og at vi hjælper med at sikre, at ingen opkald går tabt. Tak for din positive feedback – vi ser frem til at fortsætte samarbejdet!

Super god oplevelse altid

Hej
jeg har et autoværksted Frederiksværk Carpeople med bilsalg værkstedsarbejde biludlejning
Jeg passer selv tlf til daglig og bare så super glade for Topcall de kan bare deres kram !!
smilende og imødekommende i telefonen
jeg ved at tlf bliver taget hvis jeg ikke gør dette og deres sms til mig er fyldest gørende!
mine kunder siger de har talt med min datter !
jeg vidste ikke jeg havde så mange, men føler dem der tager telefonen er ligesom min datter !!!!
altid god service

2 novembre 2025

Réponse : TopCall Telefonpasning og CallCenter

Tusind tak for de pæne ord, Carsten!
Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service. Det er fantastisk at høre, at dine kunder føler sig godt taget imod, selv når du ikke er til stede. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde!

Super proffesionelle og smilene

Super proffesionelle og smilene i telefonen. God service og altid venlige og serviceminded. Vores kunder roser altid når de har talt med dem, når vi ikke selv lige kunne tage telefonen. Kan varmt anbefales

Réponse : TopCall Telefonpasning og CallCenter

Tak for anmeldelsen, Pia!
Vi er glade for at høre, at både du og dine kunder er tilfredse med vores service. Det er dejligt at få ros for vores professionelle og venlige telefonpasning. Vi ser frem til at fortsætte med at levere god service for jer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har været kunde hos Topcall siden 2018, og vi har aldrig haft nogen problemer med samarbejdet. Tværtimod er deres medarbejdere gode i telefonen, skrappe når de skal filtrere uønskede opkald fra og pligtopfyldende når vi får besked på mail eller sms om hvem der har ringet, hvis vi ikke har taget telefonen. Super service hele vejen igennem.

Réponse : TopCall Telefonpasning og CallCenter

Tusind tak for anmeldelsen, Michael!
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både telefonpasning og vores opfølgning via sms og e-mail. Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet og sikre, at du får den service, du forventer.

Noté 5 sur 5 étoiles

NRGreen har brugt Topcall i flere år og…

NRGreen har brugt Topcall i flere år og vi har været meget tilfreds med samarbejdet.

Vi føler os trygge over at vide, at vores telefoner bliver besvaret, når vi ikke selv har mulighed for det. Kommunikationen og samarbejdet har fungeret upåklageligt – og de er fleksible, løsningsorienterede og altid nemme at få fat i.

Topcall må derfor betegnes som en pålidelig partner, der leverer høj kvalitet og god kundeservice.
Vi giver Topcall de varmeste anbefalinger.

Réponse : TopCall Telefonpasning og CallCenter

Tak for de flotte ord og for det mangeårige samarbejde.
Vi sætter stor pris på jeres tillid og gør os altid umage for, at jeres kunder bliver mødt med samme professionalisme og imødekommenhed, som I selv står for.
Tak fordi I har valgt os som jeres samarbejdspartner gennem årene.

Smidigt samarbejde

Vi har benyttet tjeneste i gennem flere år og er generelt tilfredse med samarbejdet. De er lette at kommunikere med og få til at foretage ændringer/justeringer.

Réponse : TopCall Telefonpasning og CallCenter

Tak for din fine anmeldelse, Dan.
Vi sætter pris på, at du fremhæver samarbejdet og vores fleksibilitet – det betyder meget for os.
Vi glæder os til mange gode år endnu med et smidigt samarbejde.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service og professionel håndtering af vores opkald!

Vi bruger Topcall til at håndtere vores telefon, og vi kunne ikke være mere tilfredse. De er altid venlige, professionelle og giver vores kunder en god oplevelse, når de ringer. Det er rart at vide, at telefonen bliver taget med et smil – også når vi selv har travlt.
En super løsning, der gør hverdagen nemmere! 🌟

Allan / Slikboden

Réponse : TopCall Telefonpasning og CallCenter

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Allan.
Det glæder os meget at høre, at vi kan gøre hverdagen nemmere for jer i Slikboden, og at jeres kunder oplever en god og professionel betjening.
Tak for tilliden og det gode samarbejde.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus