3,4

Moyen

Onbeschoft en namaak

Veel speelgoed is duurder dan in andere winkels in de buurt. Toen ik respectvol met de eigenaar sprak, een oudere man, werd hij heel onbeleefd en zei hij dat 'outlet niet wilt zeggen dat het goedkoop is' (ook al pakken ze er op social media wel flagrant mee uit) en vervolgde dat hij 'zich niet bezig houdt met belachelijke mensen'. Hij sloot af (tegen een 36 jaar oude man) met 'maar kind toch, hou u met iets anders bezig'. Het ging over 'maar' €50 verschil maar waarom zou je bij iemand winkelen die zo respectloos is en dan nog eens liegt.

Na even googlen blijkt dat de winkel al vaker in opspraak is gekomen. In 2019 viel de politie nog binnen omdat ze grote volumes namaak LEGO verkochten. VER weg blijven van deze oplichters.

In de toekomst gaan we gewoon naar Toychamp of via Amazon.

16 décembre 2024
Logo de Toy Outlet

Réponse de Toy Outlet

Beste GeYareviews,

Ik ben bang dat je een ander bedrijf bedoelt dan Toy Outlet. Ik ben alleen een internet bedrijf. Ik heb geen Fysieke winkel en spreek dan ook niet met mijn klanten, daarbij ben ik (de eigenaar) een jonge vrouw. Ik verkoop geen lego en heb al zeker geen inval gehad in 2019. Het bedrijf bestond toen ook nog niet.

Ik denk dat u in de war bent met Toys outlet uit België, dat is een ander bedrijf. Uw review is dan ook niet waar over mijn bedrijf!

Funko poppen allemaal orgineel en zo goed als nieuw

De Funko pop was netjes beschermt aangekomen. Vaak worden poppen zonder bescherming verzonden en dan zit je met een beschadigde doos en dat vinden verzamelaars zoals ik niet leuk! Alles staat netjes omschreven en wat in deze tijd erg veel speelt zijn onbetrouwbare Funko sites. Mijn poppen die ik bij Toy- outlet heb gekocht via bol.com waren allemaal net nieuw en origineel. Ik raad deze verkoper zeker aan! Je kunt zien bij het artikel welke winkels het product aanbieden. Mocht deze winkel ertussen staan zou ik zeker voor hun gaan, omdat ik weet dat ze 100% betrouwbaar zijn. En die zijn er maar weinig!

Dus al met al dankjewel Toy-outlet voor uw trouwe diensten! Top!

8 septembre 2024

Super website

Super website, nette prijs, snelle levering en leuke mensen 🤗

29 février 2024