Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ualmindelig hurtig service. Jeg kontakter TrackMe Tirsdag d. 7/10 kl. 10:30, og får fat i Søren, jeg forklarer Søren, hvad jeg har brug for, og Kl. 12:30 ankommer der en montør, og montere GPS enh... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været kunde hos TrackMe i fem år og det har været nemt og overskueligt hver måned, når jeg har skulle udfylde min kørebog. De enkelte gange, hvor der har været behov for telefonisk assista... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hjælpsomme og effektive. 😁 Kom dagen efter opkald. Installatør Brian var lyn hurtig, oplysende og bare rigtig rar. Nem at få kontakt til og har været klar til at besvare alle mine mange spørgsmål.... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Det virker, som det skal! Udover at det engang gik kold og ikke virkede og man skulle ringe 2 gange for at få en ud og fikse det. Og seriøst i burde have en applikation det skide irriterende at ma... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de GPS

Écrit par l'entreprise

TrackMe er en af Danmarks førende GPS tracker udbydere. Vi arbejder inden for specielle løsninger af GPS tracking til både privat og erhverv. Hos TrackMe hjælper vi vores kunder med at holde overblik over og styre deres flåde af biler, både, maskiner, mc osv. Vi tilbyder flådestyring, elektronisk kørebog, forsikringsgodkendte trackere og værktøjsstyring. Vi sætter stor pris på vores kunder og sørger for, at du får professionel service hver gang. De bedste løsninger, der er tilpasset dine behov.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 4 sur 5 étoiles

Er super glad for mine trackere.

Er super glad for mine trackere.
Dem jeg har på mine trailere er ikke så gode, men det er nok min egen skyld, da de er monteret inde i rammen, så de er omgivet af jern.
Jeg har haft ringet nogle gange til firmaet, og de er altid meget hjælpsomme.

15 mai 2024

Trackme

Trackme
Vi har nu i snart 5 år brugt Track me, og vi har
været super tilfredse både med service og måden som trackme virker på, både som overvågning men især
kørebog har vi været glade for.
Nu får vi anden bil og skal kun bruge kørebog, men
med hurtig og god hjælp er dette nu på plads.

28 mai 2024

Det fungerer bare!

Jeg har været kunde i 9år. TrackMe har fungeret upåklageligt. Altid god service og hjælpen er nær.

10 avril 2024

Problemfri montage

Forsikringsgodkendt tracker virker uden problemer, montage var nem, montør kom til min arbejdsplads og monterede, det tog en lille time så var han kørt igen.

5 janvier 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

find et seriøst firma instedet for de amatører

virkelig dårlig når man skal ud af dette scammerfirma igen har haft en tracker i vores bil og derefter afmeldt igen efter et par år..... har beskæftigelses mail på dette er afmeldt men alligevel har de sendt os til inkasso har brugt ca 4 arb timer med at få dem til at stoppe kontakte mig skylder den ikke 1 øre glæder mig til de sender os i Fogde retten så jeg kan få stoppet de tosser en gang for alle de ringer i tide og utide --- find et seriøst firma instedet for de amatører men de bliver ved med det er incassofirmaet der laver fejl ikke dem bla bla bla de kan bare lave en opringning intet andet ...

28 septembre 2022
Logo de TrackMe A/S

Réponse de TrackMe A/S

Hej Martin
Tak for din anmeldelse, vi er kede af din oplevelse hos os.
Vi prøver altid at give den bedste service til vores kunder.
I dette tilfælde har din kone en bil med aktivt forsikrings abonnement. Vi har en opsigelses frist der hedder senest 30 dage før udløb, ellers løber abonnementet automatisk 1 år mere, Vi modtog din opsigelse 25 dage efter udløb. På det tidspunkt var din sag sendt til Inkasso. Da i var kunde igennem et Leasing selvskabt, gjorde vi faktisk en undtagelse og skrev til inkasso firmaet at de skulle stoppe sagen tilbage i Maj. Du ringer til os her start september og oplyser at de stadig kontakter dig, hvilket vi er kede af, og som der nu er styr på.
Beklager mange gange.
Rigtig god dag
Vh Trackme

Noté 5 sur 5 étoiles

Super godt produkt (TM14)

Super godt produkt (TM14), rigtig mange optioner. Nemt at finde rundt i og tilpasse og de er rigtig gode til at forklare, hvis man ringer med et spørgsmål (ny bruger).

1 juillet 2022

FANTASTISK SERVICE

Markedet for forsikringsgodkendte GPS-trackere er en jungle at finde rundt i! Med forsikringsselskabets krav om GPS-tracker i bilen kan jeg kun anbefale Trackme. Det er supernemt, de monterede trackeren for mig lynhurtigt og effektivt og systemet spiller bare. Når jeg skal dokumentere antal kørte kilometer bruger jeg bare kørebogen og sender det - ingen bøvl med notering i notesbog og gammeldags administration. Med første år inkluderet i prisen er det her en no-brainer! At det hele er klaret hurtigt og med rar og fleksibel assistance fra dem, er bare krymmel på kagen.

8 juin 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Masser af lækre features til billig pris!

Vi har til vores virksomhed haft behov for 3 trackere til dato og er ikke et sekund i tvivl om at de 2 næste også skal være fra Trackme. Fabelagtigt enkelt og overskueligt interface, formidabel oversigt, og ser man på dét man får, er prisen super billig. Til forsikringsbrug er trackerne ganske enkelt perfekte - flådestyring på top-top niveau og med så mange features, at selv avancerede behov kan dækkes. At medarbejderne altid er til at få fat i, kan hjælpe og rådgive og generelt er venlige og imødekommende er så bare cremen på toppen.
Så afgjort en brandvarm anbefaling af TrackMe og en sikker kunde i mange år fremover!

8 mars 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Professionel og hurtig service!

Virkelig professionel og hurtig service. Jeg ringede til dem og fik allerede monteret en tracker få dage efter. Systemet er nemt og brugervenligt, og montøren var sød til at forklare hvordan jeg systemet virkede. TrackMe får de varmeste anbefalinger herfra.

16 décembre 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Desværre en dårlig oplevelse

Desværre en dårlig oplevelse. Uprofessionel dialog med kundeservice - betaler 12 måneder for en GPS-tracker jeg ikke skal bruge da jeg har fået monteret en anden.

20 septembre 2021
Logo de TrackMe A/S

Réponse de TrackMe A/S

Hej Anton
Vi er meget kede af din oplevelse og anmeldelse. Vi har været i kontakt med dig og oplyst at du skulle få dit leasingselskab til at modregne dit abonnement da det er dem som ikke har oplyst dig, at trackeren blev udskiftet med anden udbyder selvom den tracker du havde monteret i din bil fra os virkede og opfyldte alle krav.
Mvh. TrackMe

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus