Trekantens bilsyn Avis

TrustScore 3 sur 5

3,1

Jeg havde simpelthen en virkelig god oplevelse hos Trekantens Bilsyn på Ladegårdsvej 8 i Vejle. Jeg tog derind for at få bilen tjekket, da jeg vidste, at der var et par ting, der skulle laves.... Voir plus

Synshal begår direkte livsfarlige fejl! Købte en brugt bil som forinden ca 3 uger før jeg handlet bilen, var blevet godkendt UDEN anmærkninger! Decideret synlige fejl: Hele bærende del på under... Voir plus

1. Inspection de véhicule
  2. aussi dans
  3. Bureau d'examen des véhicules

Écrit par l'entreprise

Vi er hele trekantområdets professionelle bilsyn, og bestræber os på god service af din bil. Både med og uden tidsbestilling. Du vil blive mødt af venligt personale både i telefonen og når du kommer i en af vores synshaller. Vi lægger stor vægt på, at vores kunder skal føle sig velkomne.

Moyen

TrustScore 3 sur 5

44 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Den værste synshal i Fredericia

Den værste synshal i Fredericia. Torben laver ikke arbejdet godt nok. De fejl der var ved syn var ukorrekte og efter en tur ved mekanikerkunne vomsystemet at det kun var to af de ting han havde skrevet på der var fejl på🤬 det blev en dur omgang at få synet bilden ved dem!!!! Kan ABSOLUT IKKR ANBEFALE DERES SYNSHAL I FREDERICIA N. Da jeg så endelig skal til opsyn kører jeg ud til ham igen for at pointere fejlene. Men efter at have ventet i 45 min kommer han og siger han ikke kan nå at omstøbe bilen!!!!! Den dårligste service og den værste kvalitet.!!!! Er sku tosset på ham i Fredericia!

30 avril 2022

Kludrer i deres dokumentation

Kludrer i deres dokumentation. De anvendte min bils registreringsnummer, selvom det ikke var min bil de havde synet! Så da jeg skulle til syn med min egen bil(hos en anden synshal), måtte jeg til overraskelse høre synsmanden fortælle at den allerede var synet for over en måned siden.
Så jeg måtte selv til at grave efter hvem, hvorfor og hvordan det hele hang sammen, for så at finde ud af, at Trekantens Bilsyn i Kolding havde kludret i dokumentation og indtastet nummerpladen forkert.

Det værste er dog, at da jeg kontakter dem, er de udmærket klar over fejlen, men de har åbenbart ikke gidet at tage fat i mig. Så jeg måtte køre forgæves til syn samt spilde et par timer på at finde ud af, hvordan min bil allerede var 'synet'.

Ingen kompensation for min spildte tid, kun at 'det kan jo ske, og det er de kede af'.

11 avril 2022

Verdensklasse service

Fantastisk service, var til omsyn den 21/2-22. Han var utrolig dygtig og var meget grundig da han ville være sikker på jeg ikke blev snydt af mekanikkeren, samtidig havde han tid og overskud til at forklare mig hvad jeg skulle være opmærksom på under bilen i form af rust og eller lignende.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg syner bil der.

21 février 2022

Hurtig

Hurtig, kompetent og problemfri ekspedition i Billund ved syn af elbil og super service af synsmand...

23 avril 2021

Jeg har kun positivt at sige om…

Jeg har kun positivt at sige om synshallen på Ladegårdsvej i Vejle. Altid venlige og hjælpsomme, og de er så vidt jeg kan bedømme også grundige og fagligt kompetente.

12 mars 2021

ADVARSEL

ADVARSEL : Desværre kunne man ikke give 0 stjerner. Bil synet trods væsentlig fejl på styretøj - ved reklamation mødte man blot arrogance og bedre-vidende personale, der pure afviser enhver fejl - og lystigt sender bil med væsentlig fejl ud at køre videre. Vil du have bilen synet, selv om den er lige til skrotten, så er det her du leverer Mascotten. BLIV VÆK OG RED LIV !!!

25 septembre 2020

Stelnummer og veteranbiler, gå udenom dem her!

Jeg er ejer af en gammel dansk militær Jeep. Der var 4 ting galt med bilen hvoraf de 3 var berettiget. Den 4. var stelnummeret hvor bilen først fik stelnummer som civil bil. Jeg fandt senere stelnummeret på højre forvange som han ikke ville godkende. Han var ude i at ringe rundt for at høre om det kunne have sin rigtighed. Lytter ikke på hvad man siger og man får hurtigt fornemmelsen at de behandler en atypisk gammel bil som om den var ny og at de ved bedre! Kan bestemt ikke anbefales overhovedet. Folk med veteranbiler og biler generelt skal undgå dette sted. Vil ikke tales ned til eller lægge mine penge dér igen!

2 septembre 2020

Synshal begår direkte livsfarlige fejl!

Synshal begår direkte livsfarlige fejl!

Decideret synlige fejl:
Hele bærende del på undervogn mange steder i ophæng fuldstændig nedbrudt! Tank ophæng var nedbrudt og tank utæt
Mange andre og flere steder fatale fejl som var synlige uden brug af hammer eller andet, denne bil har IKKE været på lift eller gennemgået korrekt og kun ren held at der ikke skete noget under kørsel og det blev opdaget i tide!..
autoritisation burde være inddraget for længst, når man læser anmeldelser igennem!

12 juin 2019

Vi købte en nysynet bil og kørte den …

Vi købte en nysynet bil og kørte den til ekstra syn i Rødekro hvor den dumpede. Begge forlyger lyste et par meter frem. Tilbage til mekanikeren. De skifter een pære og Trekantens bilsyn godkender det trods den anden pære ikke virker og den venstre skiftede pære lyser over i højre side. Hold jer langt væk fra det synssted. De er fuldstændig uansvarlige og gør slet ikke deres job.

18 décembre 2017

Ved syn af campingvogn blev der kørt rådent.

Under syn af campingvogn i Kolding kørte Carsten Thomsen meget stærkt rundt om hjørner...
Resultatet var at alle overskabe er gået op og alt service er røget ud og smadret.!!

Fair nok at der skal bremses, men det hænger ikke sammen med at alle skabe skulle springe op... det kan kun lade sig gøre ved sideveje energi...

27 juin 2016