Trekantens bilsyn Avis

TrustScore 3 sur 5

3,1

Jeg havde simpelthen en virkelig god oplevelse hos Trekantens Bilsyn på Ladegårdsvej 8 i Vejle. Jeg tog derind for at få bilen tjekket, da jeg vidste, at der var et par ting, der skulle laves.... Voir plus

ADVARSEL : Desværre kunne man ikke give 0 stjerner. Bil synet trods væsentlig fejl på styretøj - ved reklamation mødte man blot arrogance og bedre-vidende personale, der pure afviser enhver fejl - og... Voir plus

Synshal begår direkte livsfarlige fejl! Købte en brugt bil som forinden ca 3 uger før jeg handlet bilen, var blevet godkendt UDEN anmærkninger! Decideret synlige fejl: Hele bærende del på under... Voir plus

Vi købte en nysynet bil og kørte den til ekstra syn i Rødekro hvor den dumpede. Begge forlyger lyste et par meter frem. Tilbage til mekanikeren. De skifter een pære og Trekantens bilsyn godkender det... Voir plus

1. Inspection de véhicule
  2. aussi dans
  3. Bureau d'examen des véhicules

Écrit par l'entreprise

Vi er hele trekantområdets professionelle bilsyn, og bestræber os på god service af din bil. Både med og uden tidsbestilling. Du vil blive mødt af venligt personale både i telefonen og når du kommer i en af vores synshaller. Vi lægger stor vægt på, at vores kunder skal føle sig velkomne.

Moyen

TrustScore 3 sur 5

44 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Overså to fejl, som burde have dumpet synet.

De fik indleveret en brugt bil af den forhandler, jeg havde indgået købsaftale om bilen med (dvs. forhandleren fik den synet der inden jeg købte den).
Bilen blev godkendt uden bemærkning, på trods af at tågebaglygten ikke virkede og ankerpladerne bag bremseskiverne manglede hhv. var rustet væk. Dette blev opdaget af et uafhængigt værksted, som jeg - heldigvis - bad om et second opinion! Ellers havde jeg hængt på regningen ved næste syn!!

Edit april 2018: Har nu haft bilen til syn to år senere, hvor den dumpede på at bøsningen i forhjulsophænget var monteret forkert i begge sider. Fik at vide, at det ikke kan ske på to år, men har været en fejl på bilen også ved synet hos Trekantens bilsyn. Dybt forkasteligt at overse 3 fejl!

13 avril 2016

Professionel betjening

Jeg var derinde for at få tjekket min bil for fejl, da det var en bil, jeg ville købe. Synshallen fandt de fejl, der nu engang var og hjalp mig med at vudere, om det var en bil, man burde købe. God service med et fagligt niveau. Et rigtig godt sted med god betjening.

1 avril 2014