Trendbazaar Avis 1 292

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Købte på Black Friday en barstol hos Trendbazaar. Vi var i tvivl om størrelsen, så vi fik lov at tage den med hjem og teste. Vi bestilte den, men desværre var fabrikanten længere om at leverer end... Voir plus

L'entreprise a répondu

Fin oplevelse med Trendbazaar trods reklamation på et Haybord. De er meget venlige og super smidige og hurtige i kommunikation og problemløsning - det har været fedt at handle med dem trods b... Voir plus

L'entreprise a répondu

Leveringstiden stemte ikke overens med det som var der var annonceret på hjemmesiden. Jeg ringede flere gange for at følge op på status, da jeg ikke proaktivt blev informeret om problemer med leveri... Voir plus

L'entreprise a répondu

Har fået en utrolig god rådgivning i forbindelse med køb af nye havemøbler til vores nye sommerhus. Det blev til Gommaire møbler i forskellige afskygninger til vores hyggekroge rundt om huset - og so... Voir plus

1. Décorateur d'intérieur

Informations provenant de diverses sources externes

Trendbazaar er en butik på midtfyn med design fra hele verden. De bedste mærker indenfor møbler, brugskunst, lamper, senge og havemøbler. På vores webshop kan man købe de fleste ting leveret til hele verden.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

1 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Bestilte en lampe til min datter i…

Bestilte en lampe til min datter i julegave. Bestilte den 17/12 - 2025. Nu skriver vi den 26/1 - 2026 og vi venter stadig på lampen!!
Det eneste positive er at de svarer hurtigt på mail og prøver at hjælpe. Meeen jeg har ALDRIG oplevet så lang ventetid.

17 décembre 2025

Réponse de Trendbazaar

Hej Hej Marianne - det er træls - men som kommunikeret mange gange så er der problematik ifht produktionen ved leverandøren og nogle specifikke dele. Det er et specielt tilfælde og ja træls...
Mvh Zaki

Skøn oplevelse !

Skøn oplevelse !!
Fin og hurtigere levering end estimat , og så har jeg aldrig nogensinde oplevet en så sød fragtmand , smilende , hjælpsom .
Lige til at blive i godt humør af . -også meget tilfreds med mit skab og prisen .

15 janvier 2026

Réponse de Trendbazaar

Det er bare så dejligt at høre - rosen er delt til vores gode mand på lageret :)

Super service

Super service, kan varmt anbefales

19 décembre 2025

Réponse de Trendbazaar

Hej Hej, tak for de 5 stjerner - vi samler på dem jo !

Fin levering og god service

Fin levering og god service, da en af tingene var gået i stykker i transporten

16 décembre 2025

Réponse de Trendbazaar

Transportskader kan ske men super det blev løst tilfredstillende. Mvh zaki

Ventede næsten 2 måneder på et spisebord

Bestilte et spisebord slut november, hvor der stod at der ville være 3-4 ugers levering tid. Jeg bliver så hurtigt kontaktet med at de ikke kan levere det der, men der går et par uger mere og jeg får 500 kr. rabat og noget pleje til bordet. Der går et par uger og jeg får en mail med at det er yderligere forsinket og de takker for min tålmodighed.
Jeg modtager endelig bordet, men plejematerialet er ikke med. Det bliver så eftersendt.
Kundeservice var dog flinke og hurtige til at svare.

Svar til besvarelsen.
Jeg bestilte det den 29 oktober og modtog det den 19. December, så over 7 ugers ventetid.

19 décembre 2025

Réponse de Trendbazaar

Hej Hej, produktet var bekræftet med 4 ugers leveringstid. Der gik dog 6 uger istedet og du fik som du skriver et afslag samt plejemiddel gratis tilsendt. Mvh Zaki - Indehaver

Outstanding service

Outstanding service! Kæmpe anbefaling herfra 🙌🏼

22 décembre 2025

Lææækkert :) tak for den flotte anmeldelse ! Mvh Zaki - Indehaver

Virkelig god service!

Jeg har netop købt en Hay Hundeseng på Trendbazaar. Desværre er der en løs søm på puden.
I stedet for bøvlet med at sende retur og vente på en ny her op til jul, får jeg betalt reparationen hos en skrædder i nabolaget.
Det er virkelig god service. Og ydermere en venlig betjening.

18 décembre 2025

Réponse de Trendbazaar

Det er dejligt at høre, man skal heller ikke gøre det mere besværligt end det er :) tak og god jul ! Mvh Zaki

Virkelig god service

Virkelig god service. Stole kom til tiden. Chaufføren pakkede ud , tog pap med retur. Bar dem op på 1 sal. Havde ikke betalt for det. Kun til kantsten. Så lækre stole.

26 novembre 2025

Réponse de Trendbazaar

Hej Hej Pernille mange tak for den fine anmeldelse - og jeg siger til chafføren han gør det godt ! mvh zaki

Gode priser og fine møbler

Gode priser og fine møbler. Leveringen er dog grunden til den perfekte oplevelse. Sød og hjælpsom og hjalp mig ind med møblerne selvom jeg kun havde bestilt til kantsten. Rigtig god oplevelse.

21 novembre 2025

Hej Hej Ida, det var dejligt at læse anmeldelsen her op til jul :) Mvh Zaki

Tilfreds

Første gang jeg køber hos Trendbazar & oplevelsen har været super :)! Hurtig levering - alt godt her fra 🙏🏻

12 novembre 2025

Réponse de Trendbazaar

Det er dejligt at høre alt var som det skulle være ! mvh zaki

Helt perfekt

Helt perfekt

5 novembre 2025

Réponse de Trendbazaar

Hej Hej Jeanette - Vi er meget glad for din positive anmeldelse. Vi siger det hver gang og detbetyder stadig det samme for os ! Takker !

Hurtig handel

Hurtig handel, fin betjening

4 novembre 2025

Réponse de Trendbazaar

Hej Hej Gitta - tak for de rosende ord - vi forsøger altid at gøre det så godt vi kan ! Mvh zaki