Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Var lidt bekymret for at købe pga. anmeldelserne herinde, men gjorde det. Og jeg fik varerne hurtigt, info om afsendelse og produktet var som ønsket:) Så kun gode anbefalinger herfra:)

À propos de l'entreprise

6. Magasin d'ameublement d'extérieur

À propos de TrendyLiving.dk

Écrit par l'entreprise

E-mærket webshop
Eksklusiv boligindretning og boligudstyr. Dansk design af møbler, lamper, havemøbler, puder, tæpper, børneudstyr, køkkengrej og meget mere.
Fri fragt fra 599,-

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Kæmpe anbefaling!!!!

17 mars 2026

Hej Mia
Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at læse :-)

Du ønskes en rigtig god weekend.

Noté 2 sur 5 étoiles

De sender reklamer konstant og har ikke…

De sender reklamer konstant og har ikke leveret det produkt jeg har købt endnu.

19 mars 2026

Hej Nielsen
Vi vil hellere end gerne sende din ordre til dig, da vi også først trækker pengene for ordren, når den sendes, men vi afventer varen fra leverandøren.

Alt i skønneste orden!

Jeg bestilte 2 desserttallerkener. De kom lynhurtigt og var pakket godt og forsvarligt ind. Ordrebekræftelse og alt andet var også perfekt.
Jeg anbefaler gerne TrendyLiving.dk

13 mars 2026

Hej Elisabet

Noté 1 sur 5 étoiles

Noget værre rod og ikke andet end besvær

Noget værre rod og ikke andet end besvær at handle hos dem. Fik af flere omgange leveret den forkerte vare, selvom jeg brugte tid på at sende billeder og beskrive den bestilte vare og de lovede at sikre, at de nu sendte den rigtige. Det lykkedes åbenbart ikke for til sidst fik jeg at vide, at den vare jeg havde bestilt alligevel ikke var på lager, selvom den stadig fremgår af deres hjemmeside. Efter returnering af de forkerte varer fik jeg beløbet retur fratrukket fragt (jeg havde bestilt andre varer i samme ordre) - småligt i mine øjne. Sidste gang jeg handlede hos dem gik der et halvt år, før jeg fik varen tilsendt (selvom leveringstid stod til 5-8 dage) og jeg måtte kontakte dem adskillige gange for at få status. Jeg oplever, at det er kunderne, der må bøde for deres fejl og manglende lagerkontrol, og som får alt besværet.

Efter fremsendelse af ordrenumre har jeg modtaget følgende fra Trendyliving på mail:
“Vi er selvfølgelig kede af det forløb, du har oplevet og vi tager kritikken til os. Som et plaster på såret vil vi tilbyde at betale din fragtomkostning på 49 kr, hvis du vil se det som en kompensation og slette din anmeldelse på trustpilot?”
Det er vist ikke helt efter Trustpilots regler. Jeg vil naturligvis gerne have mine fragtomkostninger retur, men jeg har ikke planer om at slette min anmeldelse.

14 mars 2026

Hej Kunde
Kan se, du generelt har problemer med de butikker, som du handler hos.
Du har købt 3 varer hos os alt nedsat med 50%. Dog mente du ikke at farven på den ene tæppe var korrekt og vi sendte et andet til dig inkl. en returlabel. Her passede farve heller ikke, men du ville gerne beholde tæpperne, hvis du fik yderligere rabat. Det kunne vi ikke. Du ville så ikke returnere tæpperne, men krævede de skulle afhentes hos dig, hvilket er ekstra dyrt for os. Men dem har vi nu afhentet og returneret pengene for tæppet. Vi har tilbudt at betalte din fragt, hvis du ville se det som en kompensation - men det vil du ikke.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte først et enkelt dørhåndtag for at være sikker på at det var det design vi vil gå med. Varen kom super hurtigt ☺️ Vi besluttede os for at købe yderligere 7 stk som også kom meget hurtigt (dagen efter vi bestilte dem).
Generelt rigtig fin oplevelse og hurtig levering.

10 mars 2026

Hej Anabelle
Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at læse.

Du ønskes en rigtig god søndag :-)

God handel

Hurtig og præsis

8 mars 2026

Hej Tommy

Noté 5 sur 5 étoiles

Et fuldstændig mega flot produkt

Et fuldstændig mega flot produkt, havebænk , absolut helt, som forventet, og leveret inden for den lovede tidsramme 1-2 dage. Fuld tilfreds.

6 mars 2026

Hej Charlotte

Noté 5 sur 5 étoiles

Hej er glad for mine hullahop ringe

Hej er glad for mine hullahop ringe. Nr to var bedre pakket ind for så slipper man for papkassen. Man skal skynde sig hente sin pakke, ellers bliver den hurtig sendt tilbage. Men de var hurtige i deres service med at sende den retur igen så no problem . KAN VARMT ANBEFALE JER.

9 mars 2026

Hej Ann
Mange tak for din anmeldelse. Desværre ligger pakkerne kun 7 dage i pakkeshoppen inden de sendes retur.

Hurtig levering af ur

Hurtig levering af ur - helt uden problemer.

6 mars 2026

Hej Lars
Mange tak for din anmeldelse.

Noté 1 sur 5 étoiles

Føj for en dårlig kundeservice

Føj for en dårlig kundeservice. Man handler for flere tusind kroner og bliver behandlet med disrespekt og ligegyldighed. Købte 2 HAY kasser med låg (blandt meget andet). Når man købte lågene samtidig med kasserne, fik man dem med til lidt billigere penge. Låg kunne ikke leveres og da de efter man selv måtte henvende sig sendte dem afsted(ordren var over 1 måned gammel), trak de normalbeløbet og bildte mig ind at de ikke havde samme pris. Jeg lod pakken gå retur efter aftale for at få mine penge tilbage, og nu har de ved gud været så FRÆKKE at sende 100kr mindre.
Føj for en kundeservice. Lad være med at handle der.

7 mars 2026

Hej Tina
Vi giver dig en gratis dellevering. Dvs. vi betaler 2 x gratis fragt. Du vælger så ikke at afhente de sidste varer, så de sendes retur til os. Dvs. vi har betalt 3 x fragt. Det er den sidste fragtomkostning som vi har trukket dig for, som også nævnes i vores handelsvilkår.
Venlig hilsen Jacob

God kundeservice.

God kundeservice.
Jeg bestilte en vare og først da jeg modtog ordrebekræftelse opdagede jeg at leveringstiden var langt ud over hvad jeg havde forventet >50 dage (Dur ikke når det skal gives som gave inden for 14 dage) Jeg havde overset at på hjemmesiden var det også oplyst, dog ikke så klart og tydeligt som på ordrebekræftelse😏.
Ved telefonisk henvendelse til kundeservice, blev jeg mødt af en flink og forstående medarbejder, Jette.
Jette annullerede straks ordren og sendte en bekræftelse på det. Det er rart at man kan få en personlig og hurtig kontakt der positivt løser problemet. Det betrykker mig i at prøve TrendyLiving. dk igen.

5 mars 2026

Hej Ebbe
Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at læse.
Du ønskes en rigtig god weekend :-)

Noté 2 sur 5 étoiles

Når forventninger flyttes igen og igen, forsvinder tilliden

Jeg bestilte varen den 29. december, hvor der var angivet 1–2 dages leveringstid.

Siden da er leveringstiden blevet ændret flere gange. Først var varen “på vej fra leverandør”. Derefter “slut uge/start næste uge”. Så “slut januar/start februar”. Senere “et par uger endnu”. Nu er meldingen levering start/midt september.

Det er en udvikling fra 1–2 dage til potentielt 8–9 måneder.

Forsinkelser kan ske. Det forstår jeg godt – jeg er selv selvstændig og ved, at leverandører kan skabe udfordringer. Men det, der har været mest frustrerende, er den gradvise forskydning af forventningerne.

Hver ny tidsramme har givet indtryk af, at leveringen var nært forestående. Hver gang er den blevet rykket.

Når man handler online, baserer man sin beslutning på de oplysninger, der gives på købstidspunktet. Hvis de ændrer sig markant og gentagne gange, skaber det usikkerhed omkring, hvad man kan regne med.

Samtidig fremgår varen nu på hjemmesiden som “på fjernlager – levering 8–10 dage”, hvilket ikke stemmer overens med den leveringstid, jeg senest har fået oplyst.

Det er ærgerligt, for det her handler ikke kun om en vare – det handler om troværdighed.

3 mars 2026

Hej Gustav
Vi er enige. Desværre har leverandøren udsat vores ordre flere gange. Den sidste leveringstid burde holde (men det troede vi også de første gjorde). Vi har ikke trukket nogle penge fra din konto, det gør vi først når ordren sendes. Hvad er dit ordrenummer, så jeg kan tjekke op på det.

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice, og fedt med prismatch. Det fungerede bare super godt. Vil helt klart gerne bestille fra denne hjemmeside en anden gang.

2 mars 2026

Hej Line
Mange tak for din anmeldelse.
Du ønskes en rigtig god mandag :-)

Aldrig køb derfra

Jeg er ærligt talt chokeret over, hvor useriøs denne virksomhed er.

Jeg købte en vare hos dem, som skulle gives i dåbsgave. Da pakken ankommer, kan jeg se, at den er sendt direkte i den ORIGINALE emballage – uden nogen form for ydre beskyttelse. Kassen var plastret til med tape med deres navn på, og den havde naturligvis fået slag og mærker under forsendelsen. Resultatet? En fuldstændig ødelagt og ubrugelig at give som gave, da det ligner noget man har købt brugt.

Hvordan forventer de, at man kan give en dåbsgave i en kasse, der ligner noget, der har været igennem jeg ved ikke hvad?

Jeg skrev til dem for at gøre opmærksom på problemet. Deres løsning? At de kunne sende en returlabel, så jeg kunne returnere varen. Fint nok – men hvad hjælper det, når jeg ikke kan nå at bestille en ny inden dåben? Det blev der ikke taget højde for.

Endnu værre er det, at de selv skriver, at hvis man returnerer en vare, hvor den originale emballage er ødelagt, så får man ikke det fulde beløb retur. Hvad med når det er DEM, der ødelægger emballagen ved at sende varen så uforsvarligt? Den logik hænger simpelthen ikke sammen.

Det her er uden tvivl den værste kundeservice, jeg har oplevet. Hvis du overvejer at købe noget som gave herfra – lad være. De sender det direkte i original emballage med masser af tape og klister på, så det på ingen måde fremstår gaveegnet ved modtagelse.

Jeg ønskede at støtte en lokal dansk virksomhed, men det bliver aldrig her igen. Kan på ingen måde anbefale dem.

12 février 2026

Hej Nanna
Det beklager vi. Da du nævnte det første gang for os, blev det meddelt lageret, så det vil ikke ske fremover. Som nævnt tilbød vi at bytte varen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Levering af bestilte produkter udskudt…

Levering af bestilte produkter udskudt af 2 omgange hvor levering ikke skete inden for de 2 leverings terminer sat af TrendyLIVING.dk endte med vi annuller ordren.
Bestilte 25 januar 2026 og afbestil ordre 27 februar.
Varen står stadig som levering inden for3-7 hverdage på hjemmeside selv om der er gået mere end en måned med levering af vores bestilte. Vil anbefale de retter deres reelle leverings terminer så man kan købe i god tro og ikke bliver vild ledt. 1 Stjerne grundet manglende troværdighed og leverings problemer.
Dato. 02-03-2026 ordre reference tilføjet. nr. 336412
Bemærkelsesværdigt at I ikke kan finde mig i systemet. Men påstår i har været flittige til at give tilbagemeldinger, til hvem?

27 février 2026

Hej Erik
Synes vi har være gode til at meddele dig forsinkelserne fra leverandøren, så synes 1 stjerne er meget lidt ud 5 stjerner. Men selvfølgelig skal leveringstiden ændres på produktet. Kan ikke finde dig i vores system, så skal bruge et ordrenummer for at finde dig og varen.

God kundeservice

Det tog længere tid at sende min bestilling. Jeg kontaktede dem, for at informere hvordan og hvorledes. Jeg fik lynhurtigt et meget venligt svar tilbage. De havde glemt at skrive til mig at pakken havde været forsinket. Dagen efter blev den sendt til mig. Super god kundeservice!

10 février 2026

Hej Kitty
Tak for din anmeldelse. Godt det blev løst.
Du ønskes en rigtig god dag og kommende weekend :-)

Super fin webshop

Stort udvalg, gode tilbud og hurtig levering.

13 février 2026

Hej Malene
Du ønskes en rigtig god dag og kommende weekend :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

MEGA TROVÆRDIG Net-virksomhed som du IKKE skal være bekymret for at handle med!

Kundeservicen hos TrendyLiving er helt i særklasse. Man skal ikke vente længe på svar - og det er meget hjælpsomme, venlige og konstruktive tilbagemeldinger.

Jeg har netop bestilt en vare, hvor jeg lige umiddelbart havde lidt udfordringer med at få leveret til det ønskede udleveringssted, men det blev hurtigt fikset og nu er min bestilling på vej - mindre end 2 timer efter at jeg bestilte.

For 2 år siden bestilte jeg i 11. time et juletræstæppe - SÅ sent, at det egentligt ville være helt urealistisk at det kunne nå frem i tide. MEN - TrendyLiving fik det til at ske - og min jul blev lige lidt bedre.

TUSIND TAK for jer! I er bare en virkelig TROVÆRDIG Net-virksomhed som jeg IKKE vil være bange for at anbefale til andre.

23 février 2026

Hej Hanne
Tak for din anmeldelse og de rosende ord. Vi gør vores bedste hver dag for at alle kunder får en god oplevelse, så dejligt med din ros.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus