Leuke typcursus met motiverende verhaallijn. Dyslexie variant in te stellen. Mijn zoon ervaart de cursus wel als erg lang. Daarnaast is het voor ernstig dyslecten lastig de 120 aanslagen per minuu... Voir plus
Hoe terug op het juiste spoor? Progressie wordt wekelijks geevalueerd door feedback van persoonlijke coach.Werkt motiverend.Nuttige informatie.Nadruk om letters trefzeker aan te slaan.Snelheid in... Voir plus
Dochter met autisme en licht mentale beperking en DCD volgt de typcursus nu al een 3 weken. Ze oefent bijna elke dag en vindt het heel fijn. Ze kan al behoorlijk goed de letters vinden zonder te kijk... Voir plus
Mijn zoon heeft ernstige dyslexie. Hierom zou een typcursus hem kunnen helpen. Typtopia heeft een stoere verhaallijn en heeft extra mogelijkheden voor kinderen met dyslexie. Onze zoon heeft echt baat... Voir plus
TypeTopia heeft meer dan 30 jaar ervaring in het geven van typecursussen. Meer dan 180.000 kinderen hebben de typecursussen van TypeTopia inmiddels met succes afgesloten. Het slagingspercentage ligt nu bij TypeTopia op maar liefst 97,2 procent!

Boulevard 12, 3707 BM , Zeist, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Voor kinderen is dit makkelijk vol te houden , ook het verhaal blijft boeien momenteel.

Réponse de TypeTopia.com
Typtopia heeft gamification op een goede manier toegepast waardoor oefenen niet saai is maar juist aansporend. Het nodigt uit om meer uit de lessen te halen dan bij traditionele manieren van leren.

Réponse de TypeTopia.com
Mijn zoontje van 8 jaar vindt het heel fijn om te leren typen. Het is een leuk avontuur. De kinderen worden goed aangemoedigd en goed begeleid. De cursus kunnen ze volledig zelfstandig uitvoeren.

Réponse de TypeTopia.com
Een fijn programma, onze dochters hebben er goed door leren typen

Réponse de TypeTopia.com
Mi hijo que tiene TDHA y le cuesta mucho concentrarse y/o centrarse le gusts mucho este curso. Muy contentos de como funciona.

Réponse de TypeTopia.com
Het is een leuke manier om te leren typen. Ik had er elke keer wel weer zin in. Ik ben 10 jaar.

Réponse de TypeTopia.com
Onze dochter van 10 is na 4 weken nog steeds fanatiek. Ze leert echt goed en snel alle letters middels de verschillende opdrachten. Het is goed vol te houden.

Réponse de TypeTopia.com
Heb het zelf gevolgt en kan nu (3 jaar later) en ik kan nog steeds perfect typen: snel en blind. Mijn broertje heeft het ook gevolgt, alleen gebruikt hij zijn vaardigheden niet meer. Mijn zusje begint volgende zomervakantie. 4e leerjaar is eigenlijk een perfect moment.
De verhalen waren wel leuk en sporen je aan om verder te doen. Ook krijg je na 1 dag-oefening een verassing. Ook resultaten krijg je mee. De cadeau's die je opgestuurd krijgt maken het helemaal af.
Zeker een Aanrader!

Réponse de TypeTopia.com
Der spielerische Aufbau ist sehr motivieren für Kinder.
Mijn zoontje is er goed mee vertrokken, het blijft spannend, boeiend en leerzaam tegelijkertijd.

Réponse de TypeTopia.com
het is een leuke game en je leert snel blindtypen maar ik wil weer verder gaan d en dat kan niet

Réponse de TypeTopia.com
het is aan iedereen een aanrader. Ben zelf nu bij module 10. De verhalen zijn leuk en spannend. Het ziet er leuk uit en mooi ook. Aan het einde van je "dagtaak" krijg je een soort beloning. soms een kleur voor je vliegtuig (ook wel type-wings genoemd) en de kleuren komen ook terug in het verhaal. Soms heb je wel momenten dat je heel ongemotiveerd bent. Maar als je het dan weer doet en de verhalen zijn spannend is het heel erg leuk!

Réponse de TypeTopia.com
Mijn zoon vindt de lessen fantastisch. Het is heel motiverend. En het typetopia-team is top! Ze waren heel begripvol voor de special needs van mijn zoon en hielpen meezoeken naar mogelijkheden. Ik ben hen enorm dankbaar!

Réponse de TypeTopia.com
todo esta muy bien pero en el modulo 17 en la parte dos en la parte 11 porciento o menos sale neustra y creo que es nuestra
Game is leuk, maar wel veel hetzelfde.
Ook woorden letters vrij vlot (dag na dag) geintroduceerd