De bestelde werkbroek werd snel verstuurd. Voldeed exact zoals beschreven in de omschrijving. Helaas viel de broek kleiner uit in vergelijking met mijn andere werkbroeken van een ander merk. Ruiling w... Voir plus
Lisez les avis des autres
Kwaliteitsvolle werkkleding. Ik had eerder al lange werkbroeken van Jobman gekocht en vind deze zeer praktisch. Ruim voldoende zakken ensterk materiaal. Daarom dat ik besloot voor de zomer nog enkele... Voir plus
Ik bestel regelmatig bij Unishore. De ervaringen zijn altijd goed en de klantenservice is heel attent! Ze hebben een ruim assortiment en regelmatig aanbiedingen. Ik koop er als zeiler voornamelijk H... Voir plus
Tevreden over de aankoop. Positief is ook de keuze voor een pick-up point. Echter liep de levering vertraging op, omdat de aanvulling op mijn huisnummer, namelijk een 1 voor één hoog (officieel he... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Dé specialist in bedrijfskleding, werkkleding, werkschoenen, PBM's en werktassen sinds 1985 ✔️ De beste merken ✔️ Borduren en bedrukken mogelijk ✔️ Klantbeoordeling: 9,3!
Coordonnées de contact
Handelsweg 6, 1785 AE, Den Helder, Pays-Bas
- 0223661300
- marketing@unishoreworkwear.com
- www.unishorebedrijfskleding.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Fijn bedrijf om zaken mee te doen
Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Een aanbeveling
Trusted seller
Goede prijs kwaliteit verhouding
Ondanks de langere levertijd is de kwaliteit prima voor de prijs en de klantenservice was erg behulpzaam bij vragen.
Prima outlet en dito mensen
Wederom wat kleding besteld en opgepikt in Zwaag. Prima outlet en mensen!
Kwaliteitswerkbroeken
Snelle en correcte levering. Kwaliteitswerkbroeken aan goede prijs
Zeer klantvriendelijk en snelle reactie op vragen en design
Snelle reactie op vragen en design. Zeer vriendelijke medewerkers.
Een super service, nadat het pakketje zoek was bij DHL, is direct geacteerd voor herdruk kleding indien het niet binnen korte termijn wordt geleverd.
Ik als klant
Ik als klant, had een fout gemaakt bij mijn retourzending. Ze hebben dit zonder probleem rechtgezet en mijn creditnota correct betaald.
Van bij de eerste bestelling gelijk een topservice !!!!!!!!
Snelle levering en producten voldoen…
Snelle levering en producten voldoen aan de verwachtingen
Goede kwaliteit en borduursel
Goede kwaliteit kleding en borduursel netjes gedaan.
Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering van het bestelde artikel.
Prima service en aandacht voor je bestelling (met borduren)
Behalve een zeer overzichtelijke webshop en duidelijke online configurator om je bedrijfslogo's te laten drukken of borduren, ook nog eens extra aandacht voor je bestelling. Allereerst sturen ze na het aanmaken van de borduurkaarten een realistische preview van het logo, nog voor er een steek gezet is.
Daarna werd ik door de afdeling borduren ook nog eens gebeld voor juiste plaatsing van logo op de voorzijde (vanwege zakken op de jas). Dat is met de klant meedenken en daar hou ik van!
Ook nog eens levering ruimschoots binnen voorgestelde levertijd.
Kortom; BRIACode bestelt volgende keer zeker weer bij Unishore Bedrijfskleding!
Dienst na Verkoop trekt op niets
Dienst na Verkoop trekt op niets. En als je dan nog wilt bestellen annuleren ze gewoon u bestelling. Af te raden!!!!
Snel, accuraat en marktconform
Snel, accuraat en marktconform geprijsd
Goede en nette communicatie
Blaklader broeken besteld en zijn allemaal keurig op tijd binnengekomen. Helaas was er 1 maat niet goed maar na contact is omruilen geen probleem.
Alles ok......
Zeer lange levertijd.
Goed geholpen
Goed geholpen, aantal broeken die niet paste om kunnen ruilen en binnen korte tijd de goede maat terug gekregen.
Overzichtelijke webshop snelle levering…
Overzichtelijke webshop snelle levering en goederen netjes verpakt! Voor mij al jaren de webshop voor werkkleding en werkschoenen!