Uret.se Avis 3 677

TrustScore 4 sur 5

4,1

Helnöjd med klockan, och även snabb leverans! Dock ej nöjd med priset 945 kr som jag fick betala. Kollade på måndag och då var det sänkt pris hos Uret! Nu kan jag köpa denna klocka på Klockmagasi... Voir plus

Det gick hur bra som helst. Rätt produkt och blev levererat på 3 dagar. Enda minuset var bara bilden på boetten, (PRX kvarts vit boett 35 mm). Jag visste redan hur den såg ut i olika ljus men risken f... Voir plus

Quick service after order. Uret always delivers quickly and got a huge inventory of watch and watch related products. I highly recommend them.

Jag vill tacka Sara så himla mycket! Sara gjorde det mycket lättare för mig att känna mig mycket säkrare och lugnare när jag gjorde min beställning. Fick klockan när jag behövde den. Vill önska Sara l... Voir plus

1. Horlogerie

Skandinaviens största klockbutik online. Sedan starten 2006 har vi levererat klockor till över 600.000 kunder och vi erbjuder idag över 30 000 olika klockmodeller från världskända märken. Vi kombinerar trygg e-handel, pressade priser, brett utbud, snabb kundsupport och kvalitativ vägledning. Du får 90 dagars öppet köp och alla klockor säljs med garanti och är självklart 100 % äkta.

4,1

Bien

TrustScore 4 sur 5

4 k avis

A répondu à 70 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Vilseledande information på varor på…

Vilseledande information på varor på hemsidan

7 avril 2026

Réponse : Uret.se

Hej Annegret! Tack för ditt meddelande! Tråkigt att du inte är nöjd. Jag kan se att du har skickat oss ett mail dvs att du valt att skicka tillbaka din klocka i retur till oss. Det var en fråga du hade kring färg på modellens stålarmband. Vi brukar inte skriva ut detta då det i standard är grå färg. Hoppas att du ska hitta en annan klocka som passar dig bättre. Ha en fin dag! Maria Support Agent

Fick uret inom angiven tid och…

Fick uret inom angiven tid och välförpackad.
Fabriksny och fungerar utmärkt.
Känns tryggt att handla hos "uret.se".

10 avril 2026

Tack snälla för ditt omdöme. Vi blir så glada! Ha en fin dag! Mvh - Uret.se

Klockan var använd

Klockan var använd, repig på bakboetten !!!
Den var inte knäppt runt klockkudden och skyddstejpen låg lös utan fäste kvar.
Jag skrev direkt och skickade tillbaka den och för det besväret fick jag betala 100:- i frakt!!! Otroligt dåligt!
Fick också vänta på returnering av pengarna jag lagt ut!!!
Med vänliga men bestämda hälsningar från en besviken kund!

31 mars 2026

Réponse : Uret.se

Hej Jan-Christer! Tack för din feedback! Så tråkigt att du är missnöjd. Jag kan se att du har fått pengarna tillbaka för returen men jag ser inget mail med bilder kring hur modellen såg ut när du mottog den. Självklart kan vi återbetala dig din frakt i detta ärende men ett tips inför framtiden är att alltid skicka ett mail till oss direkt du får hem ditt paket. Då kan vi hjälpa dig på absolut snabbaste sätt kring ditt problem. Ha en fin dag! Hanna Support Agent

Quick service, good inventory!

9 avril 2026

Réponse : Uret.se

Thank you very much for your nice review. Have a great day! Best regards - Uret.se

24 dagar för att få en klocka absurd

24 dagar för att få en klocka absurd. Tillverkar ni klockan på beställning

8 avril 2026

Réponse : Uret.se

Hej! Tack för din feedback! Jag kan se att du gjorde ordern hos oss helgdagen långfredagen 3/4. Vi skickade därför inte ut den inom 24 h (då det var helgdagar) utan först efter Påskhelgen. Hoppas det kändes ok för dig :) Nu kan jag se på din order att du haft kontakt med oss och önskar göra en retur. Vi hoppas att du ska hitta en annan modell. Ha en fin dag! Hanna Support Agent

Grymt besviken

Grymt besviken! Min man skulle få klockan i present har snart väntat i 3 veckor. Enligt dom var varan slut när jag beställde men ingen info om det!
Dom säger att den ska komma en specifik dag när jag ringt å klagat sen kommer den fortfarande inte ! Ingen som helst bra kompensation, beställ aldrig här !

9 avril 2026
Avis spontané

Réponse : Uret.se

Hej Sofia! Tack för din feedback! Beklagar att din viktiga present blev sen. På spårningen så kan jag se att den ska komma fram till ditt ombud 13/4. Jag kan även se att du haft kontakt med mina kollegor och fått en kompensation för detta. Hoppas att din man ska gilla klockan. Ha en fin dag! Hanna Support Agent

Klockan redan något gulnad.

Klockan redan något gulnad.

27 mars 2026

Réponse : Uret.se

Hej Anders! Tack för din feedback kring ditt köp! Skicka gärna in en bild på din klocka (där vi ser problemet) till support@uret.se så ska vi kunna hjälpa er vidare. Ha en fin helg! Hanna Support Agent

Överlag ett bra köpa

Överlag ett bra köpa. Från sida till snabb leverans.

30 mars 2026

Réponse : Uret.se

Hej! Tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss! Allt gott, Hanna - Uret.se

Stort utbud och bra klockor

Stort utbud och bra klockor, andra gången jag handlat här. Rekommenderas.

1 avril 2026

Bad Experience

Bought an advertised brand new Seiko, the watch came in an old box, it came with scratches and grime in the case back, also some marks in the bezel ring. I sent them detailed pictures through mail, I asked for a refound or discount, they only offer me 5% of discount which was 400Kr or order a different model but never mentioned the refound even though I asked for it. Never again from this shop.

16 mars 2026

Réponse : Uret.se

Hi Marcos! Im sorry for this. Please contact our support and we look closer on your case. Contact support@uret.se please. Have a nice day! Hanna - Uret

Fin Klocka

Fick tillfälle att köpa en snygg klocka till förmånligt pris.
Känns alltid bra.

31 mars 2026

Hej Marie! Tack för ditt omdöme. Önskar en fin dag! Hanna - Uret.se

Snabb leverans. Efter några månader motsvarar klockan mina förväntningar.

24 février 2026

Snabb återkoppling vid frågor

Snabb återkoppling vid frågor, bra pris och hög servicenivå. Klockan motsvarade de höga förväntningarna

25 mars 2026

Réponse : Uret.se

Snabb leverans, bra pris.

25 mars 2026