Lisez les avis des autres
Slechte bedrijf. Telefoon wordt nooit opgenomen en mailtjes worden nooit beantwoord. Besteling moet binnen 3 dagen max leveren.maar langerdan 2 weken en made in china niet orgineeel als kijk naar web... Voir plus
Probleem duidelijk omschreven. Duidelijke foto’s gestuurd van de klacht. Men kon het niet goed zien. Wederom nieuwe foto’s gemaakt. Geen gehoor meer gehad, vervolgens een reminder gestuurd. Weer geen... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Onze missie is om de meest deskundige onderdelenwinkel te zijn voor Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Škoda, SEAT en CUPRA. Ons doel is om de beste producten en merken te selecteren en deze aan te bieden tegen betaalbare prijzen terwijl we tegelijkertijd een uitstekende klantenservice bieden.
Coordonnées de contact
Jupiterweg 15, 8938AD, Leeuwarden, Pays-Bas
- info@vagshop.nl
- www.vagshop.nl
A répondu à 33 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Bestelling keurig ontvangen
Bestelling keurig ontvangen, ben er blij mee. Top service!
Fijne partij om onderdelen te bestellen
Ik was opzoek naar een achteruitrijcameraset voor mijn Audi A1 en een homokineethoes. Netjes te woord gestaan en geholpen via Whatsapp. Mooi op tijd binnen ook. Bedankt!
Goede en snelle service!
Snel antwoord bij vragen en duidelijke productoverzicht. Ik wist gelijk waar ik mijn onderdeel moest zoeken. Bezorging was ook sneller dan gedacht.
Top bedrijf
Top bedrijf. Werd snel geholpen door Remco en hij stuurde ook nog een lief kaartje! We gaan zeker weer bestellen!
Super fijn bedrijf waar ik alles voor…
Super fijn bedrijf waar ik alles voor mijn Golf R en Audi s3 heb kunnen bestellen! Een product stond niet op de website, maar na professioneel contact via whatsapp alsnog dit artikel kunnen bestellen. Mega bedankt!
Oplichters!
Oplichters!! Nooit wat bestellen. Adverteren met korte levertijden, maar als je besteld hebt dan duurt het ineens 2 weken langer. Wagner intercooler besteld bij ze voor €1160 zogenaamd levertijd van 1-3 werkdagen. volgende dag een mailtje dat het 3 weken langer duurt. Terwijl bij een andere zaak, die wel eerlijk is over zijn levertijden dezelfde intercooler €780 kost..

Réponse de Vagshop
Goede ervaring.
Heb een comfort knipperlicht module met kabelboom besteld voor Audi S3 8L . Na 2 dagen kwam er een mail met de vraag om het chassis nummer door te geven. Om zo de juiste versie te versturen. En 2 dagen later lag de juiste versie op de deurmat. Ondertussen ingebouwd en werkt perfect
( na het lezen van de recensies hier even getwijfeld. Maar toch besteld. Ik zal er zo weer bestellen)
wat een vreemd bedrijf je vraagt om…
wat een vreemd bedrijf je vraagt om info maar het komt er eigenlijk op neer dat je het artikel eerst moet kopen om er achter te komen of het past .en dan natuurlijk terugsturen voor eigen rekening Ook de communicatie is hier naatje .
Wordt geadverteerd met originele…
Wordt geadverteerd met originele producten maar je krijgt imitatie geleverd.
Zeer slecht.
Foto's laten originele producten zien. Is gewoon misleiding. Waardeloos
Oplichting pas op
Oplichting pas op. Telefoon nummer bestaat niet. Je krijgt ook geen bestel bevestiging. Wordt niks geleverd.
Probleem koplampen Audi TT
Ik had een probleem met de aansluiting en stekkers van de koplampen van een audi TT een super service en advies gehad ze hebben alles voor mij uitgezocht en mij bijgestaan met dit probleem super bedankt
Super snelle verzending
Super snelle verzending.
s,avonds besteld en de volgende morgen een e-mail dat het verzonden is.
Alleen betreffende de verzendkosten ben ik ontevreden daarom maar 3 sterren.
Op de site staat verzendkosten € 8,75 en als je dan wilt afrekenen staat er bij de kassa € 10,10 verzendkosten met DPD.
Mailtje gedaan en snel antwoord, de site was niet aangepast ( overigens nog steeds niet ) en de vervoerders hadden de verzendkosten verhoogd.
Op geen probleem dat kan ik begrijpen.
Echter ze verzenden niet met DPD maar met DHL en daar zijn de verzendkosten goedkoper.
Dus zo pakken ze aardig wat extra geld op deze manier.
Erg tevreden met de ervaringen bij vagshop.
Deed eerder al zaken met Vagshop toen nog in andere handen maar was en ben nog steeds tevreden. Emails waarin je vragen steld worden binnen een uur beantwoord. Daarna als je de producten besteld wordt je netjes op de hoogte gehouden met de voortgang van de bestelling. Daarom geef ik 5 sterren.. Als er tien sterren waren voor de beoordeling zouden ze die ook krijgen.
Ik zou zeggen ga vooral zo door.
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf
Ik bestelde een glans zwart vw golf 7 gril logo.
Hierbij stond 3/5 werkdagen levertijd inmiddels zijn we al 23 werkdagen verder en is er nog niets verzonden. Ik had na 10 dagen zelf contact gezocht waarbij de vraag waar het logo bleef.
Na 1 dag kreeg ik een reactie ik ga de spuiter bellen voor info.
Verder niets terug gehoord. Vervolgens weer bericht en ze komen precies weer met de zelfde smoes.
Ik heb aangegeven dat ik het netjes vond dat hun de spuit kosten op hun namen maar daar waren ze het niet mee eens.
Tot op heden nog steeds niks ontvangen.
Eerste en laatste keer dat ik hier bestel
WAARDELOOS
Zeer fijne klantenservice
Map voor autopapieren besteld, echter was deze niet in orde. Er werd gelijk nieuwe verstuurd. Super fijne klantenservice, en snelle reactie. Zou deze zaak aan iedereen aanbevelen.
Wij zijn al jaren klant en zeer…
Wij zijn al jaren klant en zeer tevreden wij zijn verhuisd van Nederland naar België toe en zelf de service & is nog steeds super goed klant vriendelijkheid en de levering van de producten is altijd in orde.
Ik raad u Vagshop zekers aan!
Wij blijven ook zekers klant 😉
Vriendelijke groet , Ronald
Zeer goed geholpen met een nieuwe…
Zeer goed geholpen met een nieuwe zonneklep met houder in de juiste kleur voor mijn Audi A4B6 uit 2002.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.