Verksamhetslokaler.se Avis

TrustScore 2 sur 5

1,8

Vi hadde ledige lokaler på första gången på länge. Någon i vårt nätverk rekommenderade Verksamhetslokaler.se. Det visade sig vara en riktig bra idé. Vi hittade snabbt en hyresgäst som vi hoppas kommer... Voir plus

Akta er för detta företag, riktiga bedragare, lockbete 19 kr sen nästan 1000 kr för varje vecka annons (fälla). tusen kr för en vecka herre gud vilka rånare ??????? ingen skam..... de har ingen telef... Voir plus

Exakt samma situation som alla andra. Debiteringen framstår som oklar och otillräckligt informerad, eftersom jag inte har fått någon orderbekräftelse eller kvitto trots att beloppet har dragits från m... Voir plus

Det är en sida som försöker att lura dig i ett abonnemang som är dyrt. Första betalningen är omkring 20kr men det är bara för en dag. Efter den här dagen man ska betala över 600kr per vecka för en... Voir plus

1. Argent & assurance

Skriv till oss direkt på kundservice@verksamhetslokaler.se om du vill att ditt problem ska åtgärdas snabbt. På vardagar svarar vi inom 24 timmar. Om du skriver i helgen så svarar vi på måndag.

Bas

TrustScore 2 sur 5

88 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 46 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Tous les avis

16 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Det är kanon

Det är perfekt och lätt att man kan hitta lokalen.

8 octobre 2019

Användarvänlig sida

Användarvänlig sida, lätt att hitta det du söker. Lite irriterande att du behöver vara "guldanvändare" för att se vissa objekt. Men det går snabbt att registrera sig.

3 septembre 2019

Kundservice@verksamhetslokaler.se

Jag vill söka på lokaler med minst 6…

Jag vill söka på lokaler med minst 6 meter till tak och med travers i södra Sverige och då fick jag massor med annat jag fick gå igenom. Onödigt tidsförlust tyvärr.

2 septembre 2019

Hej Kenton,

Tack för ditt omdöme.

Hos oss är det tyvärr inte möjligt att söka efter takhöjd. Men du kan däremot söka på andra områden som kan matcha med det vi har i vår sökmotor.

Om du har fler frågor, kan du kontakta support@verksamhetslokaler.se så kan vi hjälpa dig med att svara på dina frågor där!

Verksamhetslokaler.se

Verksamhetslokaler gör sitt jobb på…

Verksamhetslokaler gör sitt jobb på riktigt bra. Jag personligen blev imponerad med deras tjänst. Rekommenderar till alla, som vill hitta något speciellt för sin verksamhet.

30 juillet 2019

Super bra

Super bra
Alltid tillgänglig

7 juin 2019

Kundservice@verksamhetslokaler.se

Jag tycker att jag skulle behöva en sökmotor för ett specifik krav så man inte får massor med förslag som inte passar

Jag tycker att jag skulle behöva en sökfunktion där jag kan få bara lokaler med travers till exemple. Jag får för många förslag att orka gå in och titta på alla.
Det kanske finns ett sätt att göra det redan men det var inte självklar.
Vi har inte tid att titta.

2 juin 2019

Kundservice@verksamhetslokaler.se

Kommer för många mailsena kvällar och…

Kommer för många mailsena kvällar och nätter

10 avril 2019

Hej Pär,

Tack för ditt omdöme.

Vi skickar ut mail var gång en lokal matchar det du söker efter. Därmed kan det ske både dagtid och nattid.

Skriv till support@verksamhetslokaler.se om du har ytterligare funderingar.

Verksamhetslokaler.se

Bra uppdateringar om tillgängliga…

Bra uppdateringar om tillgängliga lokaler. Hade dock önskat att få se alla tillgängliga lokaler.

29 mars 2019

Kundservice@verksamhetslokaler.se

Bra med regelbundna uppdateringar via…

Bra med regelbundna uppdateringar via mejl och relevanta förslag på lediga lokaler.

8 février 2019

Bra engagemang!

Bra engagemang och kontinuerliga meddelanden.

27 janvier 2019

Trevligt bemötande på supporten

Trevligt bemötande på supporten, fick i övrigt inte mycket ut av att vara guldmedlem.

13 novembre 2018

Hej Lizette,

Vi är glada över att du tycker att vår support fungerar bra!

Jag kan se i det mail som du skickat till vår support, att du bl.a. är missnöjd över att det inte fanns tillräckligt många lokaler i det område du sökte.

Som medlem går det att skapa en sökannons, där du anger de önskemål du har på lokalen du söker (t.ex. storlek, geografiskt område osv). Därefter mottager du mail var gång en lokal som passar dina önskemål kommer ut på marknaden. Som Guldmedlem får du bl.a. besked om lokalerna före andra, du får tillgång till alla lokaler och du får en framhävd lokalsökarannons.

Vi samlar in alla lediga lokaler som finns på marknaden på ett ställe och ger besked till våra användare när nya lokaler kommer ut på marknaden. Om utbudet känns för litet beror detta på att marknaden inte har så många lediga lokaler just nu.

Om dina sökkriterier är för specifika, kommer även utbudet av lokaler minimera.