Vessidenmark

Scam

Sadly I've discovered this rating website too late. I've ordered shoes from them for 500-600dkk and I got a pair of cheap chinese glasses from "Hu Quiong".

21 septembre 2023

Dette er have Vessi.com skrev til mig…

Dette er have Vessi.com skrev til mig efter jeg forgæves havde forsøgt 3 gange at købe 1 og 2 par Vessi sko/støvler.

Citat Vessi.com:
Hi there, thank you for bringing this to our attention.

Unfortunately, this website is not affiliated with us in any way. Our shoes are only sold through vessi.com, and we don't ship to Denmark just yet.

If you've provided any payment information to this retailer, please reach out to your bank as soon as possible so they are able to help ensure your details are secure.

We've been made aware of a couple of fake websites circulating lately so we really appreciate you letting us know about this one!

Kan se at andre også er blevet snydt. Hold jer væk og vent på at Vessi.com shipper til DK!

7 août 2023

vessi egen vejledning

har selv lige købt og mistet penge uden min ordre gik igenmen på den her hjemmesiden (vessidenmark.com) efter læste jeg selvfølgelig inde på vessi's egen trustpilotside at det også er sket i mange andre lande og at de kun har EN hjemmeside (vessi.com) og de sender ikk i øjeblikket direkte til europa men jeg er blev bekendt med at de er i samarbejde med Nordstrom.com eller Simons.com hvor vi burde kunne købe de rigtige sko uden at blive scamet

19 mars 2023

Da jeg prøvede at købe hos dem

Da jeg prøvede at købe hos dem, fangere SSL før jeg fik betalt og fik en besked omkring "Fraud/security related reasons". Så køb ikke hos dem.
Hvis du vil have vessi sko, så kontakt vessi.com.

29 novembre 2022

DET ER SCAM

DET ER SCAM
de sender ikke til dk og har kun 2 web sider, som de skriver

The only sites we operate are ca.vessi.com (Canada) and vessi.com (USA/Global).

29 octobre 2022