L'entreprise a répondu
Hver gang jeg har kontakt med Vestjylland, er det en god oplevelse. Rare og imødekommende. Priserne virker meget fair. Aldrig noget vrøvl, hvis man uheldigvis har behov for at køre en forsikringss... Voir plus
L'entreprise a répondu
To gange haft brug for stor hjælp, den har jeg fået til fulde, altid venlig, hjælpsom og dygtig personale, man bliver virkelig taget hånd om sagen, hver gang.
Écrit par l'entreprise
Bredgade 17-21, 6920, Videbæk, Danemark
Demande des avis aux clients

Réponse de Vestjylland Forsikring
Hurtig behandling, ingen vrøvl ved skaden, meget nemt, ring ind om din skade, så kører resten af sig selv.

Réponse de Vestjylland Forsikring
Når man kommer derned kommer de altid en i møde med et smil og de hjælper altid det bedste de kan.
Er ganske godt tilfreds 🍀

Réponse de Vestjylland Forsikring
Altid venlig personale og de ved hvad de har med at gøre.
Kunnel hjælpe med de spørgsmål jeg havde.
Den 10 april 2026

Réponse de Vestjylland Forsikring
Altid nærvær og til at komme i kontakt med - det er god kundeservice.
Og vi/I lever jo af kunderne :-)

Vi har haft vandskade fra en rør . Tak for fin behandling .mvh.niels jensen

Réponse de Vestjylland Forsikring
Priserne virker meget fair.
Aldrig noget vrøvl, hvis man uheldigvis har behov for at køre en forsikringssag.

Réponse de Vestjylland Forsikring
Har købt min mors hus efter den var forsikret i 25 år gennem dem. Nu siger de at de ikke længere vil forsikre den til mig. Det skal siges at jeg selv har allerede 2 andre ejendomme forsikret, Så vi taler 3 ejendomme, 2 biler, fritidshusforsikring ulykkeforsikring.
Så er jeg nødt til at flytte med alt efter 10 år. Var eller så tidfredse og troede Vestjylland var anderledes end de andre. Er klogere nu!
Ingen tilbud at betale mere eller fornuftig forklaring hvorfor. Bare....Find en anden.
Er skuffet. Har jo samlet forsikringer til 33 tusinde kroner der, da jeg troede Vestjylland var ikke som de fleste andre.

Réponse de Vestjylland Forsikring
Et forsikringsselvskab der ikke vil i tale eller være behjælpelig efter skaden er sket - nul stjerner herfra

Réponse de Vestjylland Forsikring
God service. Kan sikkert finde det billigere et andet sted, men har det med mit forsikringsselskab som med min tandlæge, tillid og service er alt afgørende. Så kommer prisen i anden række.

Réponse de Vestjylland Forsikring
Vi har været kunde hos Vestjylland Forsikring i mange år og har altid fået en helt fantastisk behandling, de gange vi har haft brug for deres hjælp.De er altid imødekommende, professionelle og hjælpsomme. Er man berettiget til erstatning, bliver sagen behandlet hurtigt, og pengene udbetales uden unødig ventetid. Vi har gennem årene anbefalet Vestjylland Forsikring til venner, familie og kolleger, og flere er efterfølgende vendt tilbage for at takke os for anbefalingen. De har haft samme gode oplevelse, som vi selv har. Vi har kun rosende ord at sige om Vestjylland Forsikring – efter vores erfaring er det Danmarks bedste forsikringsselskab.

Réponse de Vestjylland Forsikring
Man får altid en veltalende person når man ringer, og så er det en jyde, og ikke en københavner der er ved at vride tungen af sig selv, så super godt tilfreds. Mvh. Niels Lind👍

Réponse de Vestjylland Forsikring
En savoir plus sur les différents types d'avis.