Viking Nederland Avis 7 137

3,8

À propos de l'entreprise

1. Magasin de fournitures de bureau

Écrit par l'entreprise

Waar u ook werkt en wat u ook doet – we staan voor u klaar! Als toonaangevende expert op het gebied van passende werkplekken, weten we heel goed dat onze manier van werken de afgelopen jaren is veranderd. Al vanaf 1960 lopen wij voorop bij de transformatie van werkplekken. In 1990 begonnen we als in Europa met het helpen van bedrijven bij hun overgang van papier naar computer, en nu staan we met twee voeten in het nieuwe tijdperk van hybride werken. Wij willen u met onze uitgebreide ervaring helpen uw bedrijf te verbeteren! Een werkomgeving die voortdurend in beweging is, heeft ons altijd geïnspireerd om verandering te omarmen. Wij houden voortdurend scherp de behoeften en vereisten van onze klanten in het oog. Als omnichannel-bedrijf hebben wij voor elk bedrijf de juiste oplossing in huis. Bent u een start-up en weet u nog niet wat u nodig heeft? Wij helpen u graag op weg! Staat u aan het hoofd van een groot bedrijf dat maandelijks veel producten nodig heeft? Wij staan voor u klaar! Sinds november 2021 zijn wij onderdeel geworden van RAJA Group. RAJA Group, actief in 19 Europese landen met 3.000 werknemers, geldt als Europa’s grootste distributeur van verpakkingen en speelt een belangrijke rol op de markt van kantoorbenodigdheden en -meubilair. Deze stap versterkt onze positie op de markt en geeft ons een goede uitgangspositie voor de toekomst. Het markeert een nieuwe mijlpaal in onze reis naar een modernere en toekomstbestendigere formule voor al uw werkplekoplossingen

De Viking Voordelen

Écrit par l'entreprise

One stop shop
Al uw werkplekoplossingen te koop op één plek.
Viking One
Ons exclusieve klantenprogramma voor onze topklanten met een toegewijd serviceteam en vele voordelen.
Wij zijn Price King
Blijvende lage prijzen op alle basis-kantoorbenodigdheden.
Geweldige cadeaushop
Profiteer van onze geweldige online cadeaushop. Keuze uit een scala aan gratis artikelen. Koop meer, krijg meer!
Smart Choice
Breed assortiment aan eigen merkartikelen. Grote kwaliteit tegen lage prijzen
Koop zonder risico
30-dagen-tevredenheidsgarantie.
Geweldige klantenservice
Per telefoon, e-mail of chat staan we altijd voor je klaar. Service met een glimlach.

Handige, snelle en gratis* bezorging

Tijd is geld wordt er wel eens gezegd. Voor u als ondernemer is het van belang dat u uw producten snel bezorgd worden, zodat u zich weer kunt focussen op het runnen van uw bedrijf. Bij een bestelling vanaf 44,90 (excl. BTW) betaald u geen verzendkosten. Niet tevreden over uw product? Viking geeft niet 14 máár 30 dagen tevredenheidsgarantie*. Voldoet een artikel niet aan uw wensen dan kunt dit binnen 30 dagen kosteloos retourneren. Wij geven daarbij standaard 1 jaar garantie* op uw producten.

Coordonnées de contact

2 étoiles
1 étoile

2 janvier 2023

Geachte heer Ruud,

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Fijn te horen dat u tevreden bent over de service van Viking.

We hopen u snel weer terug te zien in onze webshop.

14 juin 2022

Beste Paul,

Bedankt voor jouw review. Fijn om te horen dat we een prima service hebben.

We zien je graag snel terug.

Jouw Viking Team

4 avril 2022

Beste Margriet Kuiper-MIk,

Bedankt voor uw positieve feedback.

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service.
We zien u graag weer terug in onze webshop.

Uw Viking Team.

13 avril 2021

Geachte heer Goelab,

Vriendelijk bedankt voor uw positieve feedback.
Hopelijk tot gauw weer op onze website!

Uw Viking Team.

26 mars 2021

Beste heer Stam,

Bedankt voor uw feedback en fijn om te vernemen dat u tevreden bent over de service van Viking.
Uw mening stellen wij graag op prijs.

Wij hopen u nog een keer te mogen begroeten op onze website en wensen u een fijne dag toe.

Met vriendelijke groet, Uw Viking Team

11 juin 2020

Beste M.A. Heppener-Moen,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zien u graag terug voor een volgende bestelling zodat we u opnieuw van prima service kunnen voorzien.

16 mars 2020

Beste M. Pijpers,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback.
Ook de volgende keer zullen we u weer van de service voorzien die u van ons gewend bent.

13 novembre 2019

Geachte heer Fransen,

Wat ontzettend fijn om te horen dat u tevreden bent over onze producten en service.
Wij danken u hartelijk voor uw positieve feedback en hopen u spoedig wederom te mogen begroeten op onze website.

Prima service!

20 décembre 2018

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback.

Wij vinden het ontzettend fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service.

Wij hopen u snel weer te mogen begroeten op onze website.

prima service!

Geachte heer Balk,

22 décembre 2017

Geachte heer Theelen,

Uw Viking Team

Afficher les avis dans toutes les langues. (7 137 avis)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus