Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Karina Schmidt er en behagelig effektiv medarbejder Samtalen med hende er så behagelig og afklarende . Virker meget professionel og hjælpsom og problemløsningsorienteret Det var første gang jeg tal... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jobbet som legevikar for Vikteam og har flere andre ganger jobbet eller vært i kontakt med andre vikarbyråer. Det er tydelig at vikteam har erfaring med formiddling av vikarjobber. Formiddling av den... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence d'intérim

Écrit par l'entreprise

Vikteam - dit sundhedsfaglige vikarbureau for læger, sygeplejersker og andet sundhedsfagligt personale Hvem er vi? Som dit professionelle vikarbureau for læger og sundhedspersonale, hjælper vi dig med at få et fleksibelt arbejdsliv. Vejen til nye faglige udfordringer og unikke oplevelser i dit arbejdsliv er kort og ukompliceret, når du arbejder som læge eller øvrigt sundhedspersonale gennem VikTeam. Mere end 2 års erfaring VikTeam blev etableret tilbage i 1997, og har således mere end 28 års erfaring med formidling af vikariater i sundhedssektoren. Vikariater i hele Skandinavien Vi har kontorer i Esbjerg, København, Silkeborg og Kristiansand - og vi kan tilbyde vikariater i både Danmark, Norge, Sverige, Grønland og på Færøerne. Vi bemander både vikariater i primær- og sekundærsektoren, ligesom vi også tager specialopgaver ind når muligheden opstår. Tryghed og tilgængelighed Hos VikTeam får du tryghed, tilgængelighed og en professionel samarbejdspartner, som hjælper dig med at finde dit drømmevikariat – uanset om det er en enkelt vagt på et sygehus, eller 2 års eventyr i Nordnorge. Styr på GDPR, forsikringer og lønudbetalinger Sikker håndtering af persondata, forsikringer og lønudbetalinger til tiden er en selvfølge hos VikTeam. Sig aldrig ja til et vikariat.. Før du har hørt hvilke muligheder vi kan tilbyde dig – vi går langt for at sikre dig en god oplevelser

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Karina Schmidt er en behagelig effektiv…

Karina Schmidt er en behagelig effektiv medarbejder
Det var første gang jeg taler med en person fra Vikteam og hun gjort det godt som første hånds kendeskab

16 février 2026

Hej Amneh
Tak for din meget flotte anmeldelse af VikTeam og hvor er det dejligt at høre at du oplevede os som professionelle og hjælpsomme. Vi kan kun være enige i din beskrivelse af Karina og hendes arbejde.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vikteam leverer – altid hjælpsomme og hurtige

Jeg har været tilknyttet Vikteam siden 2024 og har haft et virkelig professionelt og trygt samarbejde hele vejen igennem. Særligt vil jeg fremhæve Stine Sevel og Karina Schmidt for deres høje service niveau, imødekommenhed og stærke kommunikation.

Jeg får løbende relevante tilbud med fleksible kontrakter, og der er altid hurtige svar samt effektive bookinger – uden nogen form for friktion, forsinkelser eller unødvendige mellemled. Det gør en stor forskel i en travl hverdag.

Jeg kan varmt anbefale Vikteam til andre, der ønsker et professionelt bureau med et kompetent og engageret team.

Dr. Faris Durmo, MD., PhD.

21 janvier 2026

Kære Faris

1000 tak for din meget flotte anmeldelse og for at du har taget dig tid til at skrive en så udførlig beskrivelse af, hvorfor du synes samarbejdet er så godt. Jeg sørger for at din ros kommer videre til Stine, Karina og resten af teamet.

Tak for at give os chancen og for et rigtigt godt samarbejde!

De bedste hilsner fra hele VikTeam holdet

Flink og fornuftig

Flink og fornuftig, Karina svarer hurtigt på mail.

16 janvier 2026

Kære Mark

Tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse. Vi er meget glade for at du oplever samarbejdet så godt. Tak for at give os chancen.

Vikariat

Jeg har været afsted i et 7-måneders vikariat gennem Vikteam og har følt mig rigtig godt behandlet under hele forløbet. Jeg vil især rose Mads B. og Lene A. for god kommunikation, tryghed og forståelse. Jeg kan varmt anbefale Vikteam til andre vikarer, der ønsker et professionelt og støttende team bag deres næste vikariat :)

11 décembre 2025

Kære Freja

Tak for din meget flotte og udførlige anmeldelse. Vi er glade for at du gav os chancen og for at høre at det har været en god og tryg oplevelse.

Gennemført vejledning fra Mads

6 octobre 2025

Hej Aske
Tak for den flotte flotte anmeldelse af VikTeam og Mads vejledning. -dejligt at det har levet op til dine forventninger.

De varmeste anbefalinger herfra

De varmeste anbefalinger herfra af Vikteam, et rigtig godt samarbejde med alle medarbejder. Mit samarbejde har hidtil været med Stine og Karina, og samarbejdet med dem har i særdeleshed været godt. Stor ros til dem begge herfra for deres arbejde.

Mvh. TB

4 septembre 2025

Hej TB
Først vil jeg lige beklage at jeg først får svaret på din flotte anmeldelse nu. Jeg troede at jeg havde fået svaret dig, men klan se at svaret ikke er gået igennem.

1000 tak for din fine anmeldelse og vi er meget glade for at høre at du er godt tilfreds med samarbejdet med os - vi sørger for at Stine og Karina får de rosende ord:)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft et fantastisk ophold som…

Jeg har haft et fantastisk ophold som læge gennem vikteam i Norge. Min kontaktperson, Mads, har altid været tilgængelig, hjælpsom og gjorde en stor indsats, især da der opstod nogle uforudsete omstændigheder. Jeg har følt mig godt forberedt inden start. Tryg og god kommunikation hele vejen igennem.

29 août 2025

Kære Finja
Tak for din flotte og udførlige anmeldelse. Vi er meget glade for at høre at du har haft en god oplevelse med dit vikariat via os.

Noté 4 sur 5 étoiles

Stor ros til både Stine og Karina fra VikTeam

Jeg har altid følt at både Stine og Karina er nemme og behagelige at samarbejde med i VikTeam. Stort ros til jer begge! Kun positive oplevelser med begge og håber på endnu fortsat godt samarbejde! :)
Vh
Ahmed

2 septembre 2025

Kære Ahmed
Tak for din fine anmeldelse og dejligt at høre at du er glad og tilfreds med samarbejdet. Vi glæder os også til et fortsat godt samarbejde fremover.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft vikariater gennem Vikteam…

Jeg har haft vikariater gennem Vikteam fire gange og det har fungeret perfekt hver gang. Det har været trygt og med god kommunikation gennem hele forløbet. Kan klart anbefales.

1 septembre 2025

Kære Nathalie
Tak for din flotte anmeldelse og for at have taget vikariater via os. Det er dejligt at høre at du synes det har været trygt og med god kommunikation :)

En fornøjelse hver gang

God kommunikation og dialog før, under og efter hvert vikariat.

Elisabeth og Audun og Mads og Lene gør det til en fornøjelse hver gang.

Tak for alt.

Mvh
Nasim

29 août 2025

Kære Nasim
Tak for din meget flotte anmeldelse og for at give os muligheden for at vise hvad vi kan. Vi sørger for at din ros til Elisabeth, Audun, Mads og Lene kommer videre til dem :)
Tak for et godt samarbejde og vi glæder os til at fortsætte det :)

Super erfaring

Godt vikariat og i alt en super erfaring. Var i kontakt med både Mads og Audun, og fik udførlig information før starten på det første vikariat i Norge. Altid hjælpsom og hurtig kommunikation hvad er særligt nyttigt. Velfungerende og professionelt vikarbureau.

2 juin 2025

Kære Johan

Tak for din meget flotte anmeldelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med dit vikariat vi os i VikTeam og tak for at give os chancen.

Noté 5 sur 5 étoiles

God samarbejde med alle personale

God samarbejde med alle personale. Du får altid hjælp når du har brug for.

6 août 2025

Hej Laila
Tak for din flotte anmeldelse - vi er glade for at høre at du altid kan få hjælp når du har behovet. Tak for at vælge os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Et vikarbureau, du kan stole på

Jeg har arbejdet som lægevikar gennem Vikteam i næsten to år og haft fire forskellige vikariater i Norge.
Lige fra starten har Vikteam været yderst professionelle og støttende. De har sørget for alt det praktiske i forbindelse med overgangen til at arbejde i Norge – herunder administration, skatteforhold, bolig og gennemarbejdede kontrakter.
Kommunikationen er hurtig, klar og imødekommende, og teamet er altid tilgængeligt, hvis der opstår spørgsmål eller behov undervejs.
Et pålideligt og dedikeret team, der skaber tryghed og giver en følelse af at være i gode hænder under hele vikariatet!

2 juin 2025

Hej Danishan
Tak for din meget flotte og uddybende anmeldelse af VikTeam - det sætter vi stor pris på.
Vi sørger for at at dine rosende ord kommer ud til teamet.
Tak for at give os chancen i sin tid :)

Velfungerende vikarbureau

2 juillet 2025

Hej Leise
Tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse af os. Vi er glade for at du har givet os muligheden for at formidle dine vikariater og ser frem til et forsat godt samarbejde.
De bedste hilsner fra hele VikTeam holdet!

Det spiller bare

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med VIKTEAM. De er professionelle, imødekommende og virkelig dygtige til at tage sig af deres læger. Kommunikation og planlægning fungerer gnidningsfrit, og man føler sig både værdsat og godt støttet hele vejen igennem. Det er tydeligt, at de har styr på tingene og sætter både kvalitet og trivsel højt. Jeg kan varmt anbefale dem til andre læger, der ønsker fleksibilitet og tryghed i deres vikararbejde.

1 juillet 2025

Kære Ahmed
Tak for din meget flotte og udførlige anmeldelse. Vi er glade for at have fået muligheden for at formidle dine vikariater/vagter og ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har kun positive oplevelser med…

Jeg har kun positive oplevelser med VikTeam og min kontakt person Karina Schmidt: Kompetent og meget venlig person.
Tak for dejlig samarbejde

30 juin 2025

Kære Tatyana
Tak for din flotte anmeldelse af VikTeam, og dejligt at høre at du har oplevet kontakten med Karina som kompetent og venlig.
Vi takker også for godt samarbejde og for at du har givet os muligheden.

Positive arbejdsvilkår

Som erfaren almen mediciner har jeg gennem snart et par år vikarieret i tre forskellige Alles Lægehus-praksis og har udelukkende gode erfaringer. Praksispersonalet er overordentlig dygtige, vedholdende og fagligt ordentlige .Mine arbejdsvilkår har været helt i orden og jeg har hele vejen igennem fået vældig god service fra konsulenterne - i starten primært Erkan og efterhånden mest Karina, som er super imødekommende.

23 juin 2025

Hej Erfarne alemenmediciner
Tak for din flotte anmeldelse. Det er godt at høre at du har gode erfaringer med arbejdet hos vores søsterselskab, og som jeg læser din anmeldelse har du også været godt tilfreds med vores formidling af arbejdsmuligheden.

Professionelt håndteret

Professionelt håndteret, hurtig og grundig ekspedition, godt informationsniveau.
God og hurtig reaktion på spørgsmål både på telefon og mail. Både Erkan og Karina.

17 juin 2025

Hej Birger
Tak for din flotte anmeldelse af VikTeam, og dejligt at høre at du er tilfreds med vores service.

Lægevikariat i Norge

Jeg er aktuelt i mit første lægevikariat i Norge og har haft en rigtig god oplevelse gennem Vikteam. Som ny i det norske sundhedssystem har jeg følt mig godt introduceret til primærhelsetjenesten, og det har gjort overgangen let og tryg.

Mine kontaktpersoner, Mads og Lene, har været både hjælpsomme og tilgængelige gennem hele processen. De har været nemme at kommunikere med og har hurtigt besvaret spørgsmål eller løst eventuelle praktiske udfordringer. Jeg har følt mig godt støttet hele vejen.

Alt i alt kan jeg varmt anbefale Vikteam til andre læger, der overvejer at tage et vikariat i Norge. Vikteam er profesionelle og pålidelige!

1 mai 2025

Hej Sara
Tak for din meget flotte og udførlige anmeldelse af os. Det er dejlig at læse at du har følt dig i gode hænder som ny lægevikar i det norske sundhedsvæsen.
Tak for at give os muligheden for at formidle dit første vikariat.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus