POWERCARE A/S Avis 10

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 83 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Noté 1 sur 5 étoiles

Elendig kommunikation. Elendig rekrutteringsarbejde.

Det kan simpelthen ikke lykkes mig at få at vide, hvilke dokumenter de mangler for at jeg kan blive vilar.
Jeg ringer ind som aftalt, får at vide hvilke dokumenter jeg skal indsende og får så en "standard" mail. Konsulent siger at da de har noget fra sidst jeg var vikar, skal jeg ikke sende alt ind.
Efter noget tid skriver de. at de fortsat mangler dokumenter. Jeg spørger hvilke de mangler, og får samme "standard" mail.
Jeg skriver at jeg er nødt til at vide hvilke de præcist mangler fra mig. Intet svar. Jeg skriver til hovedkontoret og giver besked om at hvis de ønsker mig som vikar så skal jeg have at vide hvilke dokumenter de SPECIFIKT mangler fra mig. Det kan simpelthen ikle lade sig gøre for dem at svare på.
De ringer imens jeg henter børn og jeg kan derfor ikke tage telefonen. Jeg beder endnu engang om svar, men får at vide jeg skal ringe ind. Jeg skriver at jeg gerne vil have det på skrift, da det jeg fik at vide i telefonen sidst, ikke var korrekt.
Det kan jeg ikke.

Jeg opgiver. Alligevel får jeg så mails om. at de mangler vikarer. Jeg beder om at blive slettet fra mail listen eller få at vide hvilke dokumenter de mangler.
Og sp starter det forfra. Jeg får igen standard mailen med samtlige dokumenter der skal til. for at blive vikar. Men eftersom de har fået de dokumenter jeg i telefonen fik at vide at de manglede så giver jeg endnu engang besked om at jeg har behov for at vide, præcis hvilke dokumenter de mangler fra mig. Pr mail. Så der ikke endnu engang opstår misforståelser.

Det kan bare ikke lade sig gøre.
Så nu har jeg bedt dem slette min ansøgning. Hvis processen med at blive godkendt og få svar på hvilke dokumenter de mangler skaæ være så besværlig, så er det ikke et firma jeg tær være en del af

Heldigvis eksisterer Carelink. De godkendte mig indenfor halvanden uge og jeg har allerede kørt en del for dem

26 mars 2026

Ansøgning der stadig ikk er svaret på

Ansøgning der stadig ikk er svaret på
Skrev en ansøgning i interesse for job hos dem, der står på deres hjemmeside - og fik også en auto mail, at de ville svare indenfor 24 timer, 1 time i arbejdstiden på deres hjemmeside. Det var tilbage 13/10-25, jeg kan se at de har kigget på min linkedin profil også men kan ikke finde ud af at sige noget så simpelt som et nej hvis der er ingen interesse?

Yderst uprofessionelt og dårlig stil.

13 octobre 2025

Réponse : POWERCARE A/S

Hej, vi beklager din oplevelse. Vi bestræber os altid på at svare inden for 24 timer. Hvis du ikke har oplevet dette, må der være sket en fejl. Du er meget velkommen til at kontakte os på 45 540 540 (Tast 5 for rekruttering), så står vi klar til at hjælpe dig. Mvh. POWERCARE

Dårlig oplevelse hos Powercare

Jeg har kørt som vikar for Powercare og er nu blevet fyret, ikke på grund af min faglighed eller mine competancer, men da en kunde bl.a. har klaget over jeg går med stok??? Jeg ejer ikke en stok. Da jeg spørger ind til dette og beder damen om at tale lige ud af posen fortæller hun mig at de på Powercare har en øvre aldersgrænse på 70 for vikarer der tager vikariater i Norge og at de har talt om at indføre denne grænse over alt. Powercare bryster sig med en god personalepolitik, men den gælder åbenbart ikke for alle

17 décembre 2025

Réponse : POWERCARE A/S

Hej Susan, vi skal beklage din oplevelse mange gange. Vi vil rigtig gerne tale med dig. Du er meget velkommen til at ringe til os på telefonnummer 45 540 540, så gennemgår vi dit forløb og den tilbagemelding, du har fået fra os. Mvh. POWERCARE

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har flere gange arbejdet som vikar…

Jeg har flere gange arbejdet som vikar for dette firma. Min oplevelse er desværre negativ:
Når vagter aflyses med meget kort varsel, får vi ofte ikke udbetalt den timeløn, vi er berettigede til. Det virker samtidig som om, firmaet tager betaling fra kunden, men ikke sikrer, at vikarerne får deres løn.
Derudover føler jeg, at vi som vikarbureauets repræsentanter ikke bliver taget seriøst. Når en kunde fremsætter anklager eller kritik uden dokumentation, bliver kundens version ofte troet, og vores samarbejdsaftaler kan blive aflyst uden ordentlig undersøgelse eller mulighed for at forsvare os.
Som vikar står man i en sårbar position — jeg mener, at firmaet bør tage ansvar, sikre korrekt udbetaling ved aflysninger og efterprøve påstande, før de aflyser kontrakter. Indtil der sker forandring, kan jeg desværre ikke anbefale at arbejde for dem.
Jeg håber oprigtigt, at virksomheden en dag tager ansvar — og hvis ikke, så fortjener de at gå konkurs.

20 août 2025

Réponse : POWERCARE A/S

Hej, vi beklager din oplevelse. Vi vil samtidig opfordre dig til at kontakte os på telefonnummer 45 540 540, så vi kan drøfte forløbet igennem. Mvh. POWERCARE

Dårligt bureau

Dårligt bureau, tager ukritisk kundens side og smider vikaren væk, som om man var skrald.
De vil bare tjene penge, faglighed, anstændighed og ærlighed betyder tilsyneladende intet for dem.

11 juin 2024

Réponse : POWERCARE A/S

Hej, vi beklager din oplevelse, men genkender ikke dine kritikpunkter. Vil du ikke ringe til os på telefonnummer 45 540 540, så kan vi drøfte din specifikke sag

Dårlig stil

Powercare har været et godt vikarbureau, men det kan jeg skrive under på at det er ikke mere.
Man ringer at melder sig syg fra vagt, så siger de at sidst jeg skulle have vagt hos dem også meldte mig syg hvilket var for 8 mdr siden. Om de skulle være bekymret for dette.
Men hun ender så med at tage den med sin leder og gør mig inaktiv som vikar hos dem.
Så skal man ikke snakke om at være bekymret for ens vikar, og slet ikke når jeg har været fast vikar hos dem siden 2021 og stort set har været på alle mine vagter.
Men nu er der squ kommet andre boller på suppen, de har ingen forståelse for deres vikar.
Lige meget hvad jeg havde sagt til dem havde de jo allerede taget deres beslutning om at afskede mig.
Men det er jo kun deres tab af gode vikarer som bliver træt af deres måde at behandle os på.
Vil aldrig anbefale dem til nogen andre kollegaer.

8 mai 2025

Réponse : POWERCARE A/S

Hej, vi beklager din oplevelse. Du er meget velkommen til at kontakte os på telefonnummer 45 540 540, så kan vi gennemgå dit forløb sammen. Mvh. POWERCARE

Noté 1 sur 5 étoiles

Stop stop skal sende billede af mit pas…

Stop stop skal sende billede af mit pas hvad har i gang i i har alle oplysninger omkring os der er vikarer hos jer hvis vi ikke gør hvad vi bliver bedt om bliver vi gjort inaktive så i har ikke særlig mange vagter på Sjælland så nej tak har ikke i sinde at gøre jeres overstående i mister en super vikar det må i selv om held og Lykke

25 mars 2025

Kære Tina,

Det er helt korrekt, at vi beder om dokumenter fra vores vikarer. Dette skyldes, at der er høje dokumentations- og identifikationskrav til vores vikarer.
POWERCARE står generelt for meget høj kvalitet både i forhold til vores dokumentationsprocesser og vores vikarers kompetence.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har førhen været meget glad for at…

Jeg har førhen været meget glad for at arbejde for powercare, de strakte sig langt og der var altid en god kommunikation. Jeg anbefalede flere af mine kollegaer at arbejde der.
Jeg tog en vagt i dk som tilkaldevagt, bliver kaldt ind til at arbejde i 1,5 time og fra jeg er ringet op stopper de tilkaldelønnen. Jeg oponnerer over dette da jeg får min lønseddel, men der er meget mangelfuld kommunikation. Jeg vil ikke arbejde for dem igen og efter den oplevelse tænker jeg andre skal overveje om vilkårene er gode.

Nu et år! Efter anmeldelsen får jeg det mest generiske svar retur, jeg har svaret jer på mail i aldrig svarede på, det er ikke mig der skal ringe til jer. Tag noget ansvar.
At læse på anmeldelserne ser det ud som om niveauet er faldet drastisk de seneste år, virkelig ærgeligt, engang var det godt men ej længere

29 octobre 2024

Réponse : POWERCARE A/S

Hei, Vi beklager meget din oplevelse. Vi arbejder hver dag på at levere den bedste service, så det er beklageligt, at du har haft en anden oplevelse. Ring endelig til os på telefonnummer 45 540 540, så kan vi tale om dine oplevelser. Mvh POWERCARE

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget professionelt bureau

Jeg har været ansat som vikar hos Powercare. Idag stoppede jeg samarbejdet da jeg er blevet selvstændig frisør igen. Jeg elskede at være vikar og har aldrig haft nogen problemer hos dem. De leverer virkelig hvad de lover og jeg er stolt af at have løftet mine opgaver hos dem.
Jeg vil ALDRIG tøve med at arbejde der igen, eller bruge virksomheden som vikar når jeg høre om nogen der mangler. TUSIND TUSIND TAK POWERCARE... Var alle dog bare som jer!!!! PROFESSIONELT

24 juillet 2023

Réponse : POWERCARE A/S

Mange tak for din flotte anmeldelse, som vi er meget glade for. Du er til hver en tid velkommen tilbage til os. Rigtig god dag. Mvh POWERCARE

Noté 1 sur 5 étoiles

Powercare lover for meget.

Powercare er desværre ikke en virksomhed jeg kan anbefale som aflastnings-virksomhed.
De lover guld og grønne skove og når det så kommer til stykket, så lykkedes de slet ikke med at løfte opgaven.
Man taler for døve ører og de ser familierne som modstandere istedet for at sætte sig ind i at man han aflastningen af en årsag.
Øv at man ikke kan have tillid til en virksomhed som Powercare når man så inderligt har behov for hjælp.
Det er vigtigt at understrege at den menige medarbejder absolut gør hvad de kan for at hjælpe borgeren, men at de desværre ikke får opbakning fra ledelsen til at udføre deres arbejde på en menneskelig måde.

Svar på Powecares svar:
Ok så I skriver I ikke kan gå konkret i en sagen pga tavshedspligt men vælger så alligevel at svare på den konkrete sag?

Vi som familie fastholder vores standpunkt og vil advare andre om at falde for deres salgssnak de har indledende - de leverer slet ikke som lovet og går i flyverskjul når man forsøger at få svar på sine spørgsmål. Når man så forsøger at tale med de ansvarlige får man svar på at det ikke er en mulighed at tale med dem.
I har ikke leveret men heldigvis findes andre alternativer som allerede nu efter 1 måned er kommet meget længere end I nåede på 13 mdr - og så gør de det endda på en måde hvor man føler sig hørt og lyttet til.

22 avril 2022

Hej Martin,

Vi har desværre ikke mulighed for, at gå detaljeret ind i den konkrete sag, da vi er underlagt tavshedspligt.

Som du rigtig nok anerkender, så har vi gjort en kæmpe indsats for at imødekomme jeres behov. Vi valgte at opsige aftalen, da vi ikke mente det var realistisk at opfylde de løbende krav, der blev stillet.

Vi ønsker jer alt mulig held og lykke.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus