Viktech Avis 91

TrustScore 4 sur 5

4,0

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

De sidste mange år, har vi haft faste folk gående fra Viktech. Der har været lidt udskiftning, men Viktech har været gode til at finde erstatninger. Konsulenten kigger ofte forbi, til et kort... Voir plus

Havde kontakt med Micky fra Vikteck, han har flere gange skaffet mig de folk jeg skulle bruge, både med længere og kortere varsel, til diverse tømrer opgaver. Han viser sig på pladsen og følger op på... Voir plus

L'entreprise a répondu

Man lovede mig højt og helligt, over en periode på ca 1 måned, at de nok skulle kontakte mig vedr en stilling jeg havde set på deres "hjemmeside". Lige pludselig stoppede alt kontakt med dem. Han ring... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Service de recrutement
  2. Recruteur
  3. Agence d'intérim

Écrit par l'entreprise

Viktech er en håndværksvirksomhed, som leverer fleksible personaleløsninger indenfor bygge-, teknik og anlægsbranchen. Vi har mange års erfaring med at skabe fleksibilitet og tryghed i forbindelse med dine projekter indenfor byggeri og el & teknik. Vores 700 ansatte håndværkere er dagligt ude på opgaver for vores samarbejdspartnere i hele landet.

4,0

Bien

TrustScore 4 sur 5

91 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Som kunde hos Viktech oplever altid en…

Som kunde hos Viktech oplever altid en stor imødekommenhed for vores ønsker om bemanding, vi har altid fået kompetente og vellidte vikarer som er gået i fint spænd med egne montører.
vi får hurtigt respons og en fin kommunikation før, under og efter at vi har gjort brug af vikarer fra viktech.
Vores kontakt person Michael Colding som altid løser vores akutte bemandingsløsninger, og får med denne anmeldelse vores bedste anbefaling.
mvh jon/Hedensted vvs Service A/S

21 mars 2019

Hej Jon

Tusind tak for de flotte ord. De er højest værdsat herfra.

Seriøst samarbejde med Viktech

Seriøst samarbejde med Viktech
Vores samarbejde med Viktech fungerer rigtig godt. Vi har en tæt dialog med vores kontaktperson, Micky Malling. Viktech følger ofte op på samarbejdet ved enten kontakt på pladsen eller telefonisk. Det giver en god sikkerhed for os som kunde.

8 mars 2019

Hej Peter.

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Viktech

Jeg har fået en god service igennem…

Jeg har fået en god service igennem Viktech,
har der været problemer er de blevet løst med
tilfredshed.

Hej Tommy.

Dejligt at høre at du er godt tilfreds og tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os.

Har brugt VikTech en del

Har brugt VikTech en del, og har pt. fem mand som alle gør det rigtig godt.

Hej Morten

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er rigtigt glade for at høre at du er glad for vores samarbejde.

Viktech

Viktech er en god samarbejdspartner

Viktech er en god samarbejdspartner, som gør en solid indsat
for at levere det personale vi efterspørger.

Hej Mads

Tusind tak for din anmeldelse af Viktech, som vi sætter stor pris på.

Seriøs behandling

25 février 2019

Hej Henrik

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at anmelde os her. Det er meget værdsat herfra.

Godt sammerbejde

24 février 2019

Hej Mads.

Tusind tak for din anmeldelse. Det er vi glade for at høre.

Tømrerhjælp i blåvand

Det har været en sand fornøjelse at samarbejde med Lasse fra wiktech.
Det var med to dages varsel jeg skulle bruge en vikar og det lykkedes til fulde med en dygtig tømrer som kom fra Tyskland og har arbejdet til min fulde tilfredshed i samtlige fem uger.
Jeg vil helt klart bruge wiktech igen i fremtiden.

2 novembre 2017

Réponse : Viktech

Hej Lars. Mange tak for de fine ord og fordi du tog dig tid til at bedømme os på Trustpilot! Det er vi meget glade for. Mvh Viktech

Hurtig og villig

Hurtig reaktion og god villighed til at finde de folk vi skulle bruge, også når der var specifikke krav. Vi benytter os gerne af Viktech igen.
Martin Depeche, Technical Assistant

2 octobre 2017

Godt samarbejde

Godt samarbejde, venlige personale. De er hurtige til at komme med folk når man har brug for det.

27 septembre 2017

Réponse : Viktech

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os på Trustpilot. Det er vi glade for.

god service!!!

26 septembre 2017

Yderst tilfreds !

Har været meget tilfreds. God hjælp og opfølgning fra start til slut.

26 septembre 2017

Gode gutter

Alt fungere som ønsket, og seriøs samarbejdes partner.
Dygtige og energiske gutter som møder op.

25 septembre 2017

Mvh Viktech

VI HAR BRUGT VIKTECH PÅ FLERE …

VI HAR BRUGT VIKTECH PÅ FLERE FORSKELLIGE SAGER MED SUCCES. DE OVERHOLDTE AFTALER OG PRIS.

25 septembre 2017