Så snabb leverans att jag var tvungen att ändra leveransdatum då jag inte var hemma. Själva produkterna (skylt,visitkort) ser proffsiga ut. Kan verkligen rekommendera och tro mig jag skriver aldrig r... Voir plus
Den första försändelsen blev fel. Det var jättesvårt med chatt. MEN när jag väl fick telefonkontakt med Stefan, tror jag han heter, blev det rätt! Och som kompensation skickades det med snabbaste a... Voir plus
VistaPrint är marknadsföringspartner till miljontals småföretagare världen över, och hjälper dem att uppfylla sina drömmar. I mer än 20 år har vi hjälpt småföretag att ge ett trovärdigt intryck med kvalitetsmarknadsföring som bland annat innefattar reklamprodukter, vykort, visitkort, skyltning, tillbehör, hemsidor och digital marknadsföring. Med VistaPrint kan småföretag skapa och anpassa sin marknadsföring med våra användarvänliga digitala verktyg och designmallar eller i realtid få hjälp med grafiktjänster av riktiga experter.

Etats-Unis
Demande des avis aux clients
Jag beställde några T-shirts och de är verkligen snygga och håller riktigt bra kvalitet. Materialet känns också väldigt bra.

Réponse de VistaPrint SE
Jag fick varorna snabbare än jag trodde. Är mycket tacksam för det!

Réponse de VistaPrint SE
Transportbolaget meddelade under leverans att paketet var skadat. Eftersom det var en mugg bland annat inuti som var en present, kontaktade jag VistaPrint direkt som skickade en ny mugg. Super bra service! Kvalitén på muggen var bra, likaså t-shirt. Lite otydligt print/oskarpt men good enough för en skojtröja.

Réponse de VistaPrint SE
Väldigt snabb leverans och nöjd med kvaliteten på mina postrar!

Réponse de VistaPrint SE
Snabb leverans och bra service på chatten då jag hade lite frågor.

TACK!
Snabb leverans, mycket bra kvalitet, bra sida med många MÖJLIGHETER att profilera sig!
Mycket NÖJD
PhotoArt at FirstClaes

Réponse de VistaPrint SE
Rekommenderas varmt. Snabbt leverans och trevlig kundservice som löser snabbt ifall något inte gick bra.

Réponse de VistaPrint SE
Man kunde inte välja rush delivery på avancerade visitkort med rundade hörn och glättad text, men på enkla visitkort så gick det bra. Jag gjorde båda och då kom de samtidigt utan information att de avancerade var med. Så det gick ändå att få rush på de avancerade. Rätta till den informationen tack. Annars är ni bra :)