VistaPrint SE Avis

2 199
TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Transportbolaget meddelade under leverans att paketet var skadat. Eftersom det var en mugg bland annat inuti som var en present, kontaktade jag VistaPrint direkt som skickade en ny mugg. Super bra ser... Voir plus

Man kunde inte välja rush delivery på avancerade visitkort med rundade hörn och glättad text, men på enkla visitkort så gick det bra. Jag gjorde båda och då kom de samtidigt utan information att de av... Voir plus

Den första försändelsen blev fel. Det var jättesvårt med chatt. MEN när jag väl fick telefonkontakt med Stefan, tror jag han heter, blev det rätt! Och som kompensation skickades det med snabbaste a... Voir plus

1. Magasin d'impressions et de signalisation

VistaPrint är marknadsföringspartner till miljontals småföretagare världen över, och hjälper dem att uppfylla sina drömmar. I mer än 20 år har vi hjälpt småföretag att ge ett trovärdigt intryck med kvalitetsmarknadsföring som bland annat innefattar reklamprodukter, vykort, visitkort, skyltning, tillbehör, hemsidor och digital marknadsföring. Med VistaPrint kan småföretag skapa och anpassa sin marknadsföring med våra användarvänliga digitala verktyg och designmallar eller i realtid få hjälp med grafiktjänster av riktiga experter.

VistaPrint

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

2 k avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(2 199)

681 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Lätt att beställa

Lätt att beställa, bra priser och snabba leveranser.

3 août 2026

Réponse de VistaPrint SE

Vi är alltid glada att veta att du är nöjd med både designens enkelhet och de priser vi vill ha för att vara bäst, och sedan vill vi skicka det snabbt. Tack för recensionen och vi ses nästa gång!

Som förväntat.

Har återigen fått vad jag beställt i den kvalitet jag förväntade mig.

31 juillet 2026

Réponse de VistaPrint SE

Vi är glada över att ha uppfyllt dina förväntningar med denna beställning och kan vara säkra på att du alltid får det bästa hos oss.

Beställde reklamgrejer som kom med text…

Beställde reklamgrejer som kom med text ai genererat på allt. Enda jag gjort var välja bland deras produkter. Kom aldrig mer beställa där, helt värdelöst.

7 août 2026
Avis spontané

Réponse de VistaPrint SE

Vi är ledsna att höra att du hade problem med din text. Du bör dock veta att om du gör projektet själv är du ansvarig för skapandet, faktiskt när du utför allt ombeds du verifiera texterna, designen och allt, och om du klickar på punkten "Jag har läst och godkänt" går vi vidare till utskrift. Vårt råd är att alltid noggrant kontrollera varje projekt innan du bekräftar trycket och du kan vara säker på resultatet, om du behöver det finns även vår hjälp redo att hjälpa dig vid behov eller om du vill att vi ska kontakta dig: https://www.vistaprint.se/kundservice/hjalpcenter/

Leveredes för sent

Leveredes för sent, Vi hade betalt för snabbare leverans, men den blev försenad och vi kunde inte använda det vi beställt (bröllop).

Réponse de VistaPrint SE

Vi är så ledsna att leveransen av era inbjudningar inte kom i tid och att ni inte kunde använda dem. Vi kan garantera att detta inte är något vanligt för oss och att det inte kommer att hända igen i framtiden, eftersom vi vill att varje beställning ska komma i tid. Vi har skickat ett mejl till dig med fler detaljer.

Beställde muggar med tryck

Beställde muggar med tryck. Jättefina!
Snabb leverans också!

30 juillet 2026

Réponse de VistaPrint SE

Vi är alltid mycket glada att veta att du är nöjd med trycket av muggarna och även med leveransen, eftersom din tillfredsställelse är allt för oss.

Snabbt och enkelt.

Snabbt och enkelt.

29 juillet 2026

Réponse de VistaPrint SE

Vi är glada att höra det. Tack för att du delar med dig av din tillfredsställelse till oss.

Bra företag

Bra produkter och snabba leveranser.

21 juillet 2026

Réponse de VistaPrint SE

För våra kunder vill vi bara ha utmärkta produkter, då vill vi att allt ska levereras snabbt.

Easy to navigate website

Easy to navigate website for own design.Fair pricing and very quick delivery.

27 juillet 2026

Réponse de VistaPrint SE

Thank you for your review. We are delighted to hear you found our website easy to navigate for creating your own design and that you were pleased with our pricing and quick delivery. We truly appreciate your support and look forward to your next order with us.

Perfect

Perfect, as always!

24 juillet 2026

Réponse de VistaPrint SE

Thank you for your wonderful review. We're delighted to hear that your outdoor posters turned out perfectly and that you've continued to have great experiences with us. Your continued support means a lot, and we look forward to helping you with your next project.

Snabb och smidig leverans

Snabb och smidig leverans.
Tyvärr var skyltarna lite skönhetsfel på när de kom. Reklamerade detta och fick ersättning fär detta. Så har bara positivt att säga om vistaprint fast de blev lite fel. Kommer beställa mer därifrån. 👍👍

24 juillet 2026

Réponse de VistaPrint SE

Även om det har funnits vissa brister i de affischer du fått in, är vi glada att höra att du varit nöjd med lösningen som våra kollegor erbjudit och att du generellt sett bara har positiva erfarenheter av oss. Vi ser fram emot att träffa dig med nya inköp snart.

Det var snabb och fint.

Leverans tid snabbt, bra kvalitet och fint.

Réponse de VistaPrint SE

Det är skönt att veta att du är nöjd både med kvaliteten på de produkter vi noggrant väljer för dig och med den snabba leveransen, eftersom du måste veta att det viktiga är att veta att du är nöjd.

Svårt att se vad man beställt. Dåligt paketerat

Svårt att se vad man beställt, var övertygad om att jag hade beställt markskiktet till beachflaggan.

Dåligt paketerat, var öppet i kanterna m risk att ngt hade åkt ur paketet.

Réponse de VistaPrint SE

Vi är ledsna att du inte fick baslagret till strandflaggan du var säker på att du valde den från när du köpte. Paketet du valt innehåller: flagga, flaggstång, bas och väska. Vänligen skicka oss bilder på basen du fick.
När det gäller förpackningen försäkrar vi dig om att detta bara är ett isolerat fall, eftersom vi alltid försöker noggrant skydda alla produkter vi skickar så att de levereras i perfekt skick. Vi kommer att vidarebefordra din observation till rätt avdelning.

Helt nöjd

Helt nöjd, tack

Réponse de VistaPrint SE

Ninete är bättre än din tillfredsställelse för oss. Tack för recensionen.

Fint tryck, termosmuggen var alldeles för klumpig

Kaffe termosmuggen jag beställde hade ett jättefint tryck, men termosmuggen var alldeles för klumpig och även svår att dricka ur.

20 juillet 2026

Réponse de VistaPrint SE

Vi är glada att höra att du bedömer trycket på din nya termomugg som mycket vackert. Vi är dock ledsna att du hade svårt att använda den. På bilderna som visas på den officiella produktsidan visar vi öppningen som denna typ av mugg har. I vilket fall som helst skickar vi din feedback till motsvarande avdelning. Tack för din förståelse.

SUPERBRA

SUPERBRA! Väldigt fina produkter. Över förväntan och snabb leverans

13 juillet 2026

Réponse de VistaPrint SE

Vi älskar att överträffa våra kunders förväntningar. Tack för din feedback.

Så snabb leverans att jag var tvungen…

Så snabb leverans att jag var tvungen att ändra leveransdatum då jag inte var hemma. Själva produkterna (skylt,visitkort) ser proffsiga ut. Kan verkligen rekommendera och tro mig jag skriver aldrig recensioner men detta var första klass och ingen fejkföretag!!! Tack för grymma produkter och jag kommer snart beställa nya saker 💪🏼😊

27 juillet 2026
Avis spontané

Réponse de VistaPrint SE

Hur glada vi är att få så verklig och positiv feedback! Vi kommer alltid att vara redo att hjälpa dig på bästa möjliga sätt. Tack för att du rekommenderade vårt företag till andra användare.

Snabbt och enkelt eftersom det är…

Snabbt och enkelt eftersom det är sparat sen tidigare.
Hansen service

10 juillet 2026

Réponse de VistaPrint SE

Vi är glada att se dig nöjd med vår service. Vi ser fram emot att träffa dig med nya inköp snart.

Värsta leverans upplevelse

Jag är nöjd men en del av beställning, nöjd med kundtjänst också!
Men leverans bolag ni har är helt värdelös, först och främst deras sida är så dålig, som tar flera minuter att öppna, sen finns inte funktion att ändra leveransdag!
Det är ju sommar, jag var bortrest, dem kunde inte leverera och skickade min beställning tillbaka, då behövde jag ta kontakt med leverantör igen, som tog extra tid, och fick en ny leverans dag, där står det innan 20.00,,, så jag hoppas att jag kan få min andra del av beställning.., skulle underlätta att lämna den på utlämningsställe,.. men det går inte heller....,då måste man sitta och vänta på det hela dagen....

10 juillet 2026

Réponse de VistaPrint SE

Vi beklagar att även om du varit nöjd med kundservicen och en del av din beställning, har du inte uppskattat leveransservicen. Vi har noterat allt du nämnt i din granskning och kommer att vidarebefordra det till rätt avdelning. Vi är mycket beroende av de åsikter våra kunder lämnar efter sig. När vi granskar detaljerna för beställningen från ditt konto märker vi att det nya leveransdatumet blir den 29 juli. Vi hoppas att allt kommer att levereras smidigt denna gång. Återigen, förlåt besväret som denna händelse orsakat.