À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles
  2. Magasin de mobilier de jardin
  3. Magasin de meubles de salon
  4. Magasin d'ameublement d'extérieur

Informations provenant de diverses sources externes

Vivaldi XL in Zevenaar is al meer dan 25 jaar zéér toonaangevend op het gebied van tuinmeubelen, loungesets, andere meubelen en accessoires.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

3,3

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne ervaring bij VivaldiXL gehad!

Fijne ervaring bij VivaldiXL gehad. Grote, fysieke showroom met tuinmeubelen en meubels. Let wel alsjeblieft op dat VivaldiXL en VidaXL 2 verschillende merken/bedrijven zijn. Dit hadden wij eerst ook niet door. VivaldiXL is een fysieke aanbieder van meubelen in Zevenaar, en VidaXL is een online aanbieder. Let hiermee op!

10 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

We hebben een fauteuil gekocht hier

We hebben een fauteuil gekocht hier. Wat een fijne ervaring. Er werd meegedacht, we mochten stalen meenemen, en er werd niet opdringerig gepusht (nemen de tijd voor je, laten je rustig kijken). Heel vriendelijk. Echt een héél andere ervaring als een andere meubelzaak waar we recent een slechte ervaring mee hadden. De Fauteuil werd uiteindelijk ook nog veel eerder afgeleverd dan verwacht.
Vriendelijke nette bezorging ook.
Als je Henders&Hazel wil, ga hier heen en niet naar Wijchen...
Zeer tevreden fijne ervaring !
We vinden het dan ook heel jammer en een onrecht dat er tussen de ervaringen reviews staan van mensen die VidaXL reviewen en niet Vivaldi XL ! Daar zou Trustpilot eigenlijk wat mee moeten.

8 septembre 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Altijd goed geholpen en nu gaat het om stomme schroeven en ze geven niet thuis

Vaker dingen gekocht en gied geholpen daarom ook weer terug gegaan
Nu voor een bankstel en een tuinset keuring geleverd
Alleen de stoelen van het tuinset waren er 8 en 1 ervan zaten de schroeven bij de rest niet
Zou opgelost worden heb in het totaal 3 keer gebeld ze nemen niet het fatsoen om even de klant te bellen
Nu 3 weken verder is er nog steeds niets opgelost en laten ook niets van zich horen
Dus de volgende keer zal ik eerst goed nadenken voor ik daar weer kom
Menr. Van de tuinmeubels ga je schamen
Datum die ik erbij heb gezet is ongeveer want weet het niet meer zo goed

18 avril 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Erg behulpzame en vriendelijke…

Erg behulpzame en vriendelijke verkoper(s). Parasol gekocht.
Rustig, de tijd nemend, en omdat ik nog wat na moest meten thuis zeiden ze, geen probleem, dan bestel je het later online.
Moest nog een adapter plaat tussen, ook geen probleem, dan bel je even en voegen we dat bij de online bestelling, dan betaal je die op rekening. Op de afleverdatum niet thuis, kunnen we een plekje afspreken waar we het neer kunnen leggen?
Helemaal verdekt neer gelegd, top service. Vivaldi XL, de naam doet een onpersoonlijke gigant vermoeden, maar met de service van de plaatselijke middenstand die je persoonlijk kent. Top!

13 avril 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Compliment voor de verkoper!

Wij zijn geholpen door een mannelijke collega, wat een verademing zo,n verkoper, rustig..geen opdringerige sales praatjes gewoon relaxed. Uiteindelijk 4 barstoelen aangekocht. Omdat we nog opzoek waren naar een E27 fittingen LED kregen we deze als korting erbij. De stoelen werden binnen enkele dagen geleverd, volledig gemonteerd, viltjes eronder en afval werd meegenomen, zitten en klaar.
Fijne winkel, mooie spullen en super fijn geholpen.
Aanrader

6 mai 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Bij dit bedrijf onze inrichting voor de…

Bij dit bedrijf onze inrichting voor de huiskamer besteld en in april 2020 geleverd gekregen. Waren meubels van Henders en Hazel.
Door domme pech een grote vlek op de salontafel van olijfolie. Het lukte niet om die vlek zelf helemaal weg te krijgen. Uiteindelijk aan het bedrijf H en H gevraagd of zij tips hadden. Zij stuurden mijn bericht door naar Vivaldi XL. Vanuit Vivaldi kwam het bericht dat ik gratis een reinigings- en onderhoudsset kon ophalen. Super service !
Hiermee lukte het uiteindelijk de vlek weg te krijgen. We zijn erg tevreden over beide bedrijven.

16 janvier 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

BESTEL HIER NIET

BESTEL HIER NIET. Niet normaal slechte klantenservice & levering. Tuinset 7 weken geleden besteld. Speciaal hier besteld omdat ze met 3-7 werkdagen zouden leveren. 7 weken later had het bedrijf de banken eindelijk zelf binnen, mochten we vervolgens nog een week wachten om zelf de verzending in te mogen plannen. Vervolgens hebben we de planning zelf ingepland bij hun, kon het weer niet geleverd worden omdat ze de loungeset nog steeds niet binnen hadden. Terwijl ze een week geleden zeiden van wel. Belachelijk. €1200 euro wordt op deze manier zo behandeld. Kijk uit!

21 juin 2021
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus