Jag behövde byta min försäkring, ifrån en Volvo till en annan. Gick jättesmidigt, trevlig kontakt och fick någon rabatt ock. Kristin gjorde ett kanonjobb! Försökte inte sälja massa extra utan info... Voir plus

Jag är mycket nöjd med min upplevelse. Jag fick ett trevligt bemötande, snabb hjälp och tydlig information genom hela processen. Personalen var professionell och hjälpsam, och jag känner mig trygg med... Voir plus
Fick 6 månaders försäkring av bilfirman,och då tänker man att det var ju jättebra! MEN …att man blev tvingad att fortsätta 6 månader !!!!! Har fått gratis månader hos andra ställen och kunnat välja vi... Voir plus
Det så här jag jobbar med Ambassaden och vi kör Volvo bilar hela tiden och det va jag som rekommenderar dom att vi köper Volvo och till slutet jag fick köpa en Volvo till mig själv det därför och jag... Voir plus
Volvia är Sveriges enda märkesförsäkring för Volvo. Sedan 1959 har Volvia försäkrat Volvobilar i samarbete med Volvo Cars. Som specialister på bilförsäkring för Volvo får du snabb och kunnig hjälp - när du behöver det som mest. Oavsett om du har en ny eller äldre Volvo får du en bilförsäkring med många fördelar som personlig service, smidig skadehantering och marknadens längsta maskinskydd när det gäller mil. Volvia har ett nära samarbete med auktoriserade Volvoverkstäder vilket gör att du kan anmäla skada på det sätt som passar dig bäst: i Volvia-appen, direkt i Volvoverkstaden, på Volvia.se eller hos kundservice. Du får alltid Volvo originaldelar och reparation vid auktoriserad Volvoverkstad - för att bevara din Volvos säkerhet, funktion och kvalité. Läs mer på Volvia.se
Flöjelbergsgatan 4, 431 35, Mölndal, Suède
Demande des avis aux clients
Jag har haft Volvia som bilförsäkring under en längre tid och är överlag mycket nöjd. Det märks att försäkringen är anpassad specifikt för Volvobilar – till exempel att man får tillgång till originaldelar och auktoriserade Volvo-verkstäder vid skador, vilket ger trygghet och kvalitet.
Kundservicen har varit smidig och lättillgänglig de gånger jag behövt kontakta dem. Vid skadeärende gick det snabbt att få hjälp, och hela processen kändes enkel och professionell.

Réponse de Volvia
Ange en postadress för allt går inte med e-mail och långa telefonköer är inte acceptabelt.
Varför anger handläggaren inte mer än förnamn och telefonnummer?

Réponse de Volvia
Fick betala halva kostnaden vid motorbyte på min V 60 (56 000 kr) då milen överskreds och de överskreds tyvärr men fick råd av min servicetekniker att det inte var någon fara då jag fick vänta pga av att verkstaden hade 4 veckors semesterstängt så jag lydde rådgivning ändå åkte jag nu på att betala halva kostnaden, surt tycker jag!

Réponse de Volvia
Rekommenderar inte Volvia som försäkringsbolag. Vi har varit en trogen kund i många år och när vi tyvärr fått en skadegörelse på vår bil när den stod parkerad över natt så måste vi betala dubbla självrisker eftersom det inte går att härleda skadorna på bilen till samma tillfälle. Detta trots att vi polisanmält händelsen. Vi är väldigt besvikna på hanteringen av vårt ärende.

Réponse de Volvia
Det var lätt att få en tid, bilen var färdig som lovat. Allt gick super bra.

VARNING FÖR VOLVIA!
Min bil hade fått fel på bromsarna och måste bogseras till verkstad.
Jag ringde Volvia och de ordnade en bärgare som hämtade bilen. Bärgaren fick bilnycklarna och sa att bilverkstan (Bilia) kontaktar mig när bilen är lagad. När mekanikern på Bilia efter ett par dagar ringde mig och berättade att bilen var klar undrade han "vad är det som hänt där bak" .... Vadå, hänt därbak frågade jag!
Mekanikern tog bilder och skickade. Bilen var skrapad på högra bakskärmen och bakre kofångaren var bockad upp så det gick inte att öppna bakluckan!
Jag trodde först att det måste hänt på Bilia, men efter många turer skickade Volvia en bild som bärgaren tagit då han lämnade av bilen på Bilia. Bilden visade att skadan fanns där då. Ja, men då är det ju uppenbart att bärgaren orsakat skadan!
Då skulle Volvia kontakta bärgaren, men efter ett par dagar fick jag mail om att "eftersom bärgaren inte svarat så kan man inte bevisa att skadan inte fanns där innan". Då bad jag Volvia om att ge mig kontaktuppgifter till bärgningsfirman. "Det får vi inte lämna ut" var det svar jag fick!
Som liten privatkund har man inte en chans mot stora bolag som beter sig så oseriöst!
Men en sak är säker: Jag ska byta försäkringsbolag! ALDRIG MER VOLVIA!

Réponse de Volvia
Snabbt och enkelt förfarande när det behövs hjälp, och inom rimlig tid .
Ett trevligt och hjälpsamt bemötande.

Réponse de Volvia
Enkel och snabb hantering och väldigt trevlig personal.

Réponse de Volvia
Kontaktade Volvo-assistans när bilens växlar inte gick att lägga i. Bilbärgaren konstaterade att bilen behövde till verkstad. Tillgång till hyrbil skedde snabbt och reparationen gjordes inom en vecka ( byte av växellåda). Hög servicenivå på Volvia-försäkring innebärande att allt löstes utan någon fördröjning. Tack för snabb och fin hantering av mitt ärende

Réponse de Volvia
Fick ett stenskott i framrutan mitt framför förarplats. Kontaktade min servicetekniker. Fick tid om 2 dagar. Lagningen gjordes och jag kunde hämta bilen efter 1 timma.

Réponse de Volvia
Jag vill gärna lyfta fram mina positiva erfarenheter med Volvia. Jag har under en längre tid varit kund hos dem och har alltid blivit mycket väl bemött. Volvia erbjuder inte bara en trygg och omfattande försäkring, utan även konkurrenskraftiga priser som jag upplever som relativt billiga i jämförelse med andra alternativ på marknaden.
Det som verkligen särskiljer Volvia, enligt min mening, är hur enkla de är att få kontakt med. Oavsett om det gäller frågor, skadeanmälningar eller andra ärenden, så har jag alltid fått snabb och professionell hjälp. Det skapar en trygghet som jag värdesätter högt som kund.
Jag kan därför varmt rekommendera Volvia till andra som söker en pålitlig och lättillgänglig försäkringspartner

Réponse de Volvia
Fint mottagande.Kort väntetid. Bilen snabbt reparerad. Bra med hyrbil.

Réponse de Volvia
Min bakruta slogs sönder och var tvungen att bytas. Jg vände mig till min servicetekniker och han fixade så att jag fick bytt bakrutan mycket smidigt...