Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Snelle en perfecte service ondanks dat er geen mail is gestuurd voor de (beloofde)bevestiging van de afspraak. Maar chauffeur en monteur Sem belde keurig 10 minuten vooraf dat ze onderweg waren Sn... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Topmensen gehad , hij heet Sem! Geweldig goed en vriendelijk en behulpzaam!!!! Collega Abdoel ook een topper! Ik ben zeer tevreden.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag is mijn nieuwe wasmachine geleverd en de oude mee retour genomen. De machine moest naar zolder over een vrij krappe trap. Bij ons is geweest medewerker Sam en zijn collega. Ik werd keurig gebe... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Van te voren contact opgenomen met Vonk om te informeren of zij ook de contactdoos zouden plaatsen bij inbouwen. Dat werd beaamt dus verder geen actie ondernomen. Bij aflevering was de installateur on... Voir plus

4,1

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

4,1

Tous les avis

38 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Onprofessioneel en bagger slecht

Geen communicatie over de bezorgdag en tijd. Blijkbaar kunnen jullie komen en staan wanneer jullie willen. Deze clowns daar moet je niet mee in zee gaan.

30 janvier 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Perfecte levering en installatie van Bosch droger

Vandaag is onze nieuwe Bosch droger door Vonk & Co geleverd en geïnstalleerd. Vriendelijke en behulpzame mannen, die netjes een half uur van te voren belden ( ook al was het pas 07.25. Ondanks de lastige inbouw kregen ze het snel en vakkundig ingebouwd. Ik heb ze al gezegd dat wanneer de wasmachine het binnenkort begeeft, ik hen weer zou bellen.

22 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Wat een ongelooflijk onaardige bezorger…

Wat een ongelooflijk onaardige bezorger Thomas. Thomas belt mij om iets na 08:00 op en geeft aan dat hij over 5 min er is met mijn bestelling. Gisteren nog gebeld met de klantenservice en ze zeiden duidelijk dat ik een half uur op voorhand gebeld zou worden en niet 5 minuten. De bezorger gaf aan dat ik in het tijdsvenster thuis MOEST zijn.

Ten eerste; ik moet net niks. Als jullie half uur zeggen en je belt 5 minuten van tevoren op is het lekker jouw eigen probleem.

Te tweede; door deze onvriendelijkheid zal ik mijn bestelling annuleren bij Siemens. Ik snap niet dat een groot bedrijf als Siemens samenwerkt met deze uitermate onvriendelijke mensen bij Vonk en Co.

17 décembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Zojuist is mijn nieuwe Vaatwasser door…

Zojuist is mijn nieuwe Vaatwasser door André en Sjef van de firma Vonck en Co afgeleverd. Blijkt dat ik de verkeerde besteld heb. Maar… geen probleem; met de adviezen van de uiterst vakkundige en behulpzame mannen kan ik toch met deze vaatwasser verder. Hulde mannen! Zeer tevreden en nog gezellig ook.
Eugène Pellis

26 novembre 2024

Wat een baggerbedrijf

Tussen 8 en 12 zou de nieuwe droger worden bezorgd.
De link van de tracking info gaf 10:58 uur als actuele levermoment. De chauffeur zou ook een half uur van tevoren bellen.
Ruim genoeg tijd om om half 9 mijn dochter naar school te brengen, zou je denken.
Nu bleek dat de levering 2,5 uur te vroeg was, precies toen ik even een kwartiertje de deur uit was. Het telefoontje vooraf is er nooit geweest en toen ik terugkwam zaten de bezorgers al weer lekker in de auto.
De viswijven van de klantenservice kunnen ook helemaal niets, dus verwacht daar ook niets van.

23 septembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Vaatwasser levering en inbouw

Via de website van Siemens hadden we een vaatwasser besteld, welke geleverd is door Vonk en Co. Alles werd prima geregeld, complimenten! Zo werden we netjes op de hoogte gehouden, zowel telefonisch als per email.

De chauffeur belde een half uur voor aankomst en ook het inbouwen is erg netjes gedaan. Op het einde kregen we nog wat uitleg en tips voor onze nieuwe vaatwasser.

Zeker een aanrader als je ook een nieuwe vaatwasser nodig hebt!

19 août 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Dankjewel voor de installatie van ons nieuwe apparaat. Fijne monteurs die netjes gewerkt hebben.

16 juillet 2024

Waardeloos

Onvriendelijke, zeer onbeleefde dames bij planning. En er gaat veel fout met de bezorging. 1e keer geen levering; de jongen in afgescheurde spijkerbroek met grote gaten en tattoos riep (ja, riep) dat de koelkast niet in de lift paste (terwijl de vorige met exact dezelfde afmetingen ook met die lift was bezorgd). 2e keer bleek de koelkast flinke deuken in de deur te hebben opgelopen tijdens het vevoer. Dus had ik voor de 2e keer voor niets mijn keukenapparatuur verschoven om ruimte te maken, en kon alles weer terug. Nu, 3 weken later, een nieuwe afspraak kunnen maken. Of nouja; ik werd gebeld door een dame die alléén de zin 'u krijgt een mail' kon uitbrengen en herhalen, zonder mijn vraag te willen horen of fatsoenlijk te communiceren. En nee, ik kon niet replyen op de mail.

10 juin 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus