Veel logische mogelijkheden, makkelijk te beheren, app is echt uitstekend en cruciaal voor bereikbaarheid op het vaste nummer terwijl onderweg. Vanuit het verleden leert de ervaring mij dat het ook vo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wij zijn als bedrijf meer dan 10 jaar klant geweest, altijd uitstekende dienstverlening. Fijn systeem om mee te werken, logisch, duidelijk en fijn om een goed overzicht te hebben. Als we intern niet z... Voir plus
L'entreprise a répondu
eigennummer.nl Schijnbaar is/was het vrij gemakkelijk met alleen naam en IBAN van iemand anders hier diensten af te sluiten. Hierdoor heeft dit bedrijf onterecht geld afgeboekt van onze rekening. O... Voir plus
L'entreprise a répondu
De overgang ging enigszins moeizaam. Het heeft een paar dagen geduurd voordat al onze telefoons naar buiten konden bellen. Waar dit aan lag, is niet helemaal duidelijk. Ook was het niet goed doorgek... Voir plus
L'entreprise a répondu
Optimale bereikbaarheid met VoIP-telefonie in de cloud van Voys. Hét nieuwe zakelijke bellen! Voys levert je vaste telefonie via het internet. Je hebt dus alles zelf in de hand. We zorgen dat jouw bedrijf kan bellen en bereikbaar is voor jouw klanten! ...
Lübeckweg 2, 9723 HE, Groningen, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
eigennummer.nl
Hierdoor heeft dit bedrijf onterecht geld afgeboekt van onze rekening. Overkoepeld bedrijf Voys geeft niet echt thuis en doet telefonisch toezeggingen die daarna via een email weer ingetrokken worden. Bedrijf neemt geen verantwoordelijkheid in een door hun gecreëerd probleem. Nu in afwachting van politie, advocaat en consumentenbond

Réponse de Voys
Er zijn vaak problemen met de kwaliteit van de verbinding.
Als er geen verbetering komt, zullen we de samenwerking moeten beëindigen.

Réponse de Voys
Alles zeer vlot verlopen! De instellingen van het platform zijn zeer eenvoudig en de prijs aantrekkelijk. Continu opzegbaar en een zeer kleine instap/ opstartkost.
Maken nu sinds een paar jaar ,naar volle tevredenheid, met ons bedrijf gebruik van Voys. Werkt ontzettend goed en als je vragen hebt, dan word je goed en snel geholpen.
Ik heb contact opgenomen met meerdere partijen, maar deze steekt er echt met kop en schouders bovenuit. Ze bieden een uitstekende, op maat gemaakte service waarbij je alleen betaalt voor wat je nodig hebt.
Net opgestart met onze eigen thuisverplegingspraktijk. Echt gemakkelijk dat de lijn wordt doorgeschakeld naar de collega als je zelf niet in de mogelijkheid bent om op te nemen.
Onze voicemail boodschap gaan we nog personaliseren. Die is voor onze branche niet echt van toepassing.
Schrijven gewoon geld van je rekening zonder dat ik een contract of iets anders met hun heb.
Wel je naam en adres gebruiken. Nu al 2e keer. Reageren niet op mail en bellen ook niet terug.

Réponse de Voys
Aangenaam contact, snelle overgang, duidelijke communicatie
De portering van onze bestaande nummers verliep vlekkeloos. Verder werkt alles naar behoren.

Réponse de Voys
eenvoudig, heel goede correcte info van Jonas , antwoorden binnen de 24h, heel goede klantenservice !

Réponse de Voys
Oplichters, partij die zelfs jip en janneke taal niet wilt begrijpen. Een abonnement door laten lopen en geen goede service verlenen!

Réponse de Voys
Goede stabiele service. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Makkelijk contact opnemen en zeer vriendelijke medewerkers.

Réponse de Voys
Zeer snelle hulp bij de klantenservice, nemen ruim de tijd om je te helpen.
Telefoon werkt als een tierelier.

Réponse de Voys
Bij het geven van feedback (veel te veel popups in de app met de vraag voor een rating of notificatie van updates), gooit de klantenservices zomaar de telefoon erop.

Réponse de Voys
Ook was het niet goed doorgekomen dat we internationaal dienden te kunnen bellen, waardoor dit niet ingericht was. Gelukkig kon dit uiteindelijk snel geregeld worden.
Nu alles is overgezet, zijn we heel tevreden. Ook het dashboard ervaren wij als handig en makkelijk is gebruik. De hulp bij het inrichten van dit dashboard was ook heel prettig.

Réponse de Voys
Erg fijne en behulpzame klantenservice! De app werkt ook heel gemakkelijk.